|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Fajny domek, bardzo podoba mi się basen i sypialnia. Może tylko mi to się nie podoba ale sadzę, że ustawianie tych samych obrazów, lub roślin koło siebie wcale nie wygląda estetycznie. Usunąłbym też kilka kilka kolumn, które podtrzymują balkon, oraz uciąłbym tą rzeźbę zębów z przedpokoju. Poza tym spoko kolorystyka i rozkład pomieszczeń. dla mnie 6/10
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Senoy
Dziękuję za pozytywną opinię, starałem się stworzyć spokojne i eleganckie wnętrza i cieszę się że mi się to udało. ![]() P.s. Tyle wody to dla pieska, w morzu się bidula nie moczy to chociaż z basenu korzysta. Oczko faktycznie zbędne, ale brzydko mi wyglądał pusty trawniczek. ![]() panMaciek Roślinki zostały dobrane ze względu na takie same doniczki i otoczyłem je innymi roślinkami, może faktycznie jest ich gdzie niegdzie za dużo, ale jak mówiłem, jedyne co miałem to zawartość główna gry i śladowe dodatki ze store. Obrazki np. w salonie zostały dobrane po trzy takie same w celu osiągnięcia efektu złączonej całości na kilku płótnach, tak jak to czasami bywa, ale także mogło nie wyjść jak chciałem i to rozumiem. ![]() Jednakże dziękuję za pozytywne opinie, miło wiedzieć że eksperyment jest udany.
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|