![]() |
#61 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
najpierw wytkne błędy
*dziwny kształt ust. * za ciemny makijaż, zwlaszcza na oczach * tak jak powiedziala senoy, ciuchy nie pasuja jej do stylu ale ogolnie ladnie wyszla, podoba mi sie. sesja sliczna, oraz ladne wyciecie simki z tla ;3 EDIT: down, albo i masz racje, tylko na ostatnim zdjęciu zakryła podłogę. sprytnie ;p
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 21.01.2014 - 18:38 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Prezentacja bardzo ładna, fajne pozy. Simka jest taka z charakterem, co też na plus. :3 Najładniej wyszła na drugim i trzecim zdjęciu.
![]() Tylko wygląda trochę staro, chyba przez mocne rysy twarzy. Ale co tam, 8/10. ![]() PS. Lubie, to chyba jest taki duży obraz naścienny, a nie wycięte tło, może oprócz nóg simki na ostatniej fotce. ![]()
![]() |
#63 | ||
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo dziękuję wszystkim za komentarze. Dziękuję za wytknięcie błędów, postaram się ich unikać. I dziękuję za pozytywy, napędzają mnie do pracy ![]() A tymczasem czas na nową simkę, Corrie. Zapraszam do komentowania ![]() Wybaczcie te pixele w tle, coś mi się zepsuło ; ( |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 39
|
![]()
Szczerze mówiąc, to trochę mnie przeraża, może przez te wyłupiaste, żółte oczy
![]()
![]() |
#65 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pierwsze zdjęcie zachęcające.
Drugie podobnie Trzecie "!Zabierzcie to ode mnie!" Cherrie ona ma zbyt żółte oczy, trochę wąskie usta i skin mi się trochę nie podoba. Za to ciuch ma fajny z jakiej strony?
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Ann jest...Boska!Wszystko w niej jest jak dla mnie - idealne!Ma fantastyczny styl i ta jej fryura *-* Podoba mi się jej bluzka,co do zdjęć,to zastosowałaś świetne pozy,a tło łądnie współgra z simką
![]()
![]() |
#67 |
|
![]()
Na początek dwa minusy - żółte tęczówki i brwi za nisko położone przy wewnętrznej stronie. Powinny być nieco wyżej uniesione. Dałoby to bardziej naturalny efekt.
Poza tym nie mam nic do zarzucenia, bo simka jest śliczna, pełna wdzięku... Trochę kojarzy mi się z klimatem lat 50 (pin-up girl). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Reputacja: 12
|
![]()
Więc tak
![]() Lili jest bardzo słodką dziewczyną, lubię takie :33 ale na dłuższą metę... - nie nie nie ![]() Ma piękne oczy, szczególnie na fotce z lizaczkiem ![]() Jak dla mnie za małe nozdrza, i to wygląda nienaturalnie :c usta, awr ![]() następnym minusem są kości policzkowe... wygląda jakby była anorektyczką :C ogólnie? daję jej 8/10 :33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Lili wygląda na pozytywnie zakręconą
![]() Boskie miny ![]() Nos ma śliczny, oczy też, tylko może dolna powieka jest trochę za nisko ![]() Ubranie są naprawdę świetnie dobrane ![]() Bardzo mi się podoba ta simka ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|