![]() |
#281 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]()
nie zabierzemy Ci prawa głosu, ale skoro rezygnujesz z nominacji, to tylko Twoja decyzja.
naprawdę nie rozumiem tych nerwów, nie wiem, może sesja mi odebrała zdolności percepcyjne? zażarta dyskusja tylko dlatego, że nie chcemy skrócić czasu nominacji? serio? napisałem coś, co jest dla mnie tak oczywiste, jak to, że w lutym dni są krótsze niż w czerwcu. organizujemy konkursy, staramy się, ale nie, wiecznie coś nie pasuje ![]()
![]() |
|
![]() |
#282 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
nie chce nic mowic, ale ten konkurs MA TRADYCJE, wiec troche głupio by było go nie organizowac, sooooo. :c.
![]() Ostatnio edytowane przez Lubie : 07.02.2014 - 18:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Kurde, nie było na ten temat wystarczająco dużo dyskusji? Jak to admini nie słuchają userów? Zawsze kończyło się obietnicą, że będzie lepiej. Ale tego nie pokazujecie. Tak, będziemy robić dramę o każdą kuźwa pieprzoną rzecz, bo nie skrócicie czasu nominacji. Tak. Dla nas to zabawa patrzeć, jak się tłumaczycie, naprawdę.
Tylko czy wam się to już nie znudziło? To, ze my robimy dramę, bo się z wami nie zgadzamy? I teraz sobie pomyślcie - gdybyście zaakceptowali naszą propozycję, czy byłaby drama? Nie. Zrozumiałabym, gdybyśmy nie mieli racji i mielibyście na to wystarczająco silny argument, ale poważnie? Tradycja? To co, będziemy tkwili w 2005 roku, bo wy chcecie zachować tradycję? Tradycją jest już samo FA, drobna zmiana zasad chyba nie naruszy tej wyjątkowo stabilnej jak na to forum konstrukcji. EDIT: Aha, i może źle to odczytałam, nie wiem, ale dla mnie to, co zacytował Lubie brzmi jak robienie nam łaski już samą organizacją konkursu.
![]() |
#284 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
|
![]()
Meryam, przykro mi czytać to, co piszesz, nie mam siły odpowiadać na te argumenty, bo dla mnie cała ta sytuacja graniczy z absurdem. jest mi przykro, że nie zauważasz, ile dla Was robimy, ile czasu i zaangażowania wkładamy w to forum.
owszem - nie musimy nic organizować. ale robimy inaczej, bo chcemy, by tutaj coś się działo, by userzy mieli dodatkową rozrywkę. nie mamy z tego tytułu żadnych korzyści poza satysfakcją, że coś się udało, że ktoś się fajnie bawił. ale nie sądziłem, że byle pierdoła będzie nas kosztowała aż tyle nerwów. czy teraz każda odmowa będzie się równała temu, że Was nie szanujemy, że mamy głęboko w dupie Wasze zdanie? czy to nie graniczy z groteską? @down daruj sobie.
choć słoneczna kusi łąka - kto swe kroki tam skieruje, temu jeno płacz, rozłąka. Ostatnio edytowane przez motyka : 07.02.2014 - 18:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Wow motyka, nie spodziewałabym się, że akurat u ciebie szwankuje czytanie ze zrozumieniem.
![]() |
#286 |
|
![]()
Uważam, że skrócenie czasu nominacji (bo o to chodzi?) to nic złego. Przecież teraz, jak już zostało powiedziane wcześniej, w tematach z nominacjami bardzo rzadko pojawiają się nominacje, a już na pewno nie w dużych ilościach. Nie złamiemy tradycji, jeśli trochę skrócimy czas trwania FA, co zapewne i tak nikomu nie będzie przeszkadzało.
![]() |
![]() |
#287 | |||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Mnie osobiście bawi podejście typu:
Cytat:
Just seriously? Najpierw "nie zrobimy tak, s*******ajcie", a potem jęki i gorzkie żale, że źli użytkownicy nie lubią adminów. Może tak jakieś konkretne wyjaśnienie, dlaczego nie macie zamiaru zmieniać terminu na de facto ubogim i opustoszałym forum, gdzie spokojnie CAŁE forum awards mogłoby zająć tydzień czy dwa? Wybaczcie, ale "kultywowanie" tradycji nie jest dostatecznym powodem. Forum Awards to tradycja, czas trwania już nie bardzo. Zresztą, już nawet nie o FA mi chodzi, a o to robienie z siebie ofiary niewdzięcznego tłumu. Ostatnio edytowane przez Caesum : 07.02.2014 - 19:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Reputacja: 21
|
![]()
A ja mam inne zdanie.
Skoro skrócenie czasu nominacji to nic takiego, to dlaczego nie możecie poczekać tydzień dłużej? Dostaniecie rangi później, to wszystko. Rany, o taką pierdołę znowu jakieś wojny na forum robić... |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jak dla mnie ten pomysł nie jest aż tak dobry bo... Moze to dlatego ten konkurs jest taki wyjatkowy? Bo się na niego wyczekuje? Serio ten tydzień zrobiłby wam aż taką różnicę?
Według mnie rzeczywiście, nominacje są trochę przydługie, a głosowanie za krótkie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|