![]() |
#1891 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Wcześniej nie czułem potrzeby kupowania gry, szczególnie zaraz po premierze. Teraz, gdy przeczytałem ten ostatni artykuł, nawet ściąganie z torrentów byłoby marnowaniem mojego czasu. Post anie świetnie wszystko podsumował.
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1892 |
Reputacja: 39
|
![]()
Teraz to już na prawdę sobie w kulki lecą. Brak małych dzieci? Przecież to niedorzeczne. A co do braku basenów, to chyba wszyscy się domyślili wcześniej, że ich nie będzie, więc nie byłam zaskoczona informacją o ich braku. Chociaż nadal uważam, że to kompletny bezsens. Jeśli chodzi o mnie, to mogą nawet przełożyć premierę, żeby tylko dodali to, co powinno w TS4 być.
![]() |
#1893 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Ja tylko czekam na dodatki 'The Sims 4: Basen' i 'The Sims 4: Małe Dzieci', a później jeszcze ze 2 dodatki uzupełniające do obu poprzednich. Ostatnio mówili też, że nie mogą się wypowiadać o samochodach, więc podejrzewam że to też z***ali. W tym momencie to jest już niedorzeczne. Również nie używam zbyt często basenów, ale wydaje mi się że to pewien symbol tej gry, nawet Ci którzy grali w The Sims może tylko raz kojarzą topienie w nich simów
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1894 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ale w ogóle potwierdzili brak małych dzieci? Ktoś z Simguru wypowiadał się na ten temat? Może tylko nie mozna ich tworzyć w tym systemie genetyki?
Zresztą nawet jeśli to dla mnie nie ma znaczenia bo nigdy w simsach nie robiłam małych dzieci ![]() A co do basenów to ani jednego przez ponad 10 lat grania nie zrobiłam |
![]() |
![]() |
![]() |
#1895 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
A ja w sumie spodziewałem się czegoś takiego. Nie wierzyłem, że EA mogłoby jeszcze coś zrobić dobrze, szczególnie w przypadku serii The Sims, no i nie zawiodłem się.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1896 | |
|
![]() Cytat:
Od teraz czekam na dzień, kiedy EA zbankrutuje i będzie zmuszona sprzedać markę The Sims komuś, kto zrobi z niej dobry użytek... Do diabła z tą firmą oszustów i wiecznie uśmiechniętych, sztucznych producentów!
Zmieniłem nick z Absolem na Levkoni. Ostatnio edytowane przez Levkoni : 26.06.2014 - 12:14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1897 |
|
![]()
Ja nawet nie wiedziałam, że był mod na odwiedzanie sąsiadów do dwójki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1898 |
|
![]()
Ma ktoś pod ręką tę listę dodatków, z których wszyscy sie śmiali? Zaczynam wierzyć, że może coś być na rzeczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1899 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Śmieszna (teraz już żałosna?) lista dodatków:
http://forum.thesims.pl/showpost.php...1&postcount=50 Tak - wszystko wskazuje na to, że np. w Fun in the Sun pojawią się baseny :> Albo... Cytat:
Ostatnio edytowane przez Liv : 26.06.2014 - 13:37 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1900 |
|
![]()
Brak CASTa przeżyje, brak basenów już bardziej boli, ale brak małym dzieci? Usunęli jedna grupę wiekową? Do reszty ogłupieli w EA...
Cały czas mam nadzieję, że to jakieś nieporozumienie. Prędzej widziałbym usunięciem młodych dorosłych... <offtop> Ja też pierwsze słyszę o takim modzie. Szukam na modthesims i nie widzę. Skąd to sciągnać? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|