A na czym polegali ryzykanci?
Cytat:
Czyli rozumiem, że jeśli konkurs, który miał być okazją do zabawy, zamienia się w pole do kłótni
|
W tamtej edycji pamietam jedną sytuacje [wtedy, gdy Chario pomyliła głosy] ale to przecież się szybko wyjaśniło -___- Przypomnij mi, bo bardzo możliwe, że zapomniałam ;x, czy były jeszcze jakieś problemy? W edycji dwa lata temu [ruda, Maqryll] wiem, ze byly niezłe jaja, ale skoro Ci główni prowokatorzy mają bana to chyba nie ma sensu tego wspomninać.
odwiesiliście już księge skarg i zażaleń? ;o
Cytat:
Aha, czyli tak źle, i tak niedobrze... Miło.
|
Chyba nie zrozumiałaś. Chodziło o to, że bierzecie zdanie userów wtedy, gdy wam to na rękę. To znaczy jeśli nie zgadzamy się na X i wy też się na X nie zgadzacie to jest bajka, ale jak my chcemy Y, a wy nie chcecie Y to jest wielkie oburzenie. Tak jest z UA, userzy nie zgadzali się z nominacjami w UA - okay, UA nie będzie. Tylko, że jak userom coś innego się nie podoba, coś co wam nie przeszkadza - wtedy pojawia się problem.
Trochę zeszłam z tematu, nie widzę sensu go kontynuować, może kiedy indziej.
Cytat:
Jeśli masz jakieś pomysły na nowy konkurs, to nic nie stoi na przeszkodzie, byś się nimi z nami podzieliła
|
ja mam pomysł, żeby nie anulować 4ż, ale to chyba nie przejdzie:C
Cytat:
a od siebie dodam tyle: Ato ja Cie bardzo proszę, byś spuściła troszkę z tonu, bo każdy tu stara się normalnie rozmawiać, jedynie Ty uniosłaś się jakimś gniewem podobno niemiłe jest jak ktoś używa cały czas sarkazmu i jest nieuprzejmy, więc i Tobie radzę ochłonąć i wtedy pisać, albo odpuścić.
|
offtopic trochę Ci wyszedł, zupełnie nie na temat, ale dzięki za rady. Od siebie dodam, że ktoś kto udziela rad sam powinien się do nich stosować, a z tym różnie była
Mam nadzieje, ze teraz moj ton wam odpowiada, zero sarkazmów. Jeśli najdzie mnie pomysł na jakiś konkurs, w którym użytkownicy łączą się w drużyny to na pewno cos z tym zrobię. I przemyślcie jeszcze 4Ż, bo naprawdę wielka szkoda anulować najlepszy konkurs na forum ze względu na jedną kłótnię. + Dwa lata temu był sajgon, w tamtym roku były spiny, ale na pewno mniej, dajcie nam szanse na ten rok a kto wie, może w ogóle nie będzie problemów. ;x
edit: aa pamietam ryzykantów, całkiem okay byli, ale 4Ż i tak lepsze xD