![]() |
#142 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jezu, jak ja to kocham XD Chcę więcej!
PS Pokażesz kiedyś dom tej rodziny? ![]()
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Jejku, to jest super
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Reputacja: 12
|
![]()
Fajnie ustawiony worek treningowy
![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Reputacja: 16
|
![]() Cześć! Dzięki za ostatnie komentarze, zmotywowaliście mnie!
Wybrzeże 1 to domek pobrany z neta, ale jest kilka zmian w dekoracjach. Może następnym razem wrzucę kilka fotek. Żaneta w swoim żywiole. ![]() Vivienne podjęła się pracy w armii. Tutaj czeka na podwózkę. ![]() !...::: Ś L U B :::...! Jannette zapragnęła innego koloru kwiatów, więc trzeba było zmienić całe ukwiecenie. Buzi buzi. ![]() Ale romantycznie. ![]() ![]() Pierwszy raz od niepamiętnych czasów nowożeńcy karmili się tortem jak LUDZIE!!! ![]() Aha nie ma miejsca przy stole. ![]() ![]() Nawet na własnym weselu... ![]() ![]() Blondi o nazwisku Kwadracik (kochanka Bruna remeber?) wzniosła toast za Jolkę i Leona beka. XD Widzimy zdenerwowanie na twarzy panny młodej. ![]() Tutaj Jolka i Benio oglądają "Czarodzieja Gore". Wyjątkowo krwawy horror, Benek niewzruszony. ![]() Żancia przybyła oznajmić mężusiowi, że zaciążyła. Jolka: ODSŁOŃ!!! ![]() Jolka: Ojej to wspaniale! ![]() ![]() Jolka: W takim razie wynocha. ![]() ![]() ![]() ![]() Żancia: Noo wiem, nie chcemy wam wchodzić na głowę. Zamieszkamy na ranczu na Wybrzeżu. Jolka: OMG wreszcie! Kim jestem? Jestem zwycięzcą! Leon otwieraj szampana, moja siostra się wynosi! ![]() Żaneta zaprosiła swojego krzywego syna na obiadek. Przyprowadził jakąś rudą wredotę. ![]() Żancia: Skończ... ![]() Zdrapka zajada karmę! ![]() Żancia: Już ja cię wytresuję, kochana. Dzieci zamknijcie oczy. ![]() Jak Lucynie udaje się obskoczyć całą wyspę w ciągu jednego dnia? Podziwiam. ![]() PORRRRRRRÓD! ![]() Akuku! Urodziły się czarne bliźniaki: Robert i Michał. ![]() O nie! Teraz gazeciara? Rozmawiają tylko o zupkach chińskich? Jaasne. ![]() Jolka: Chyba o czymś zapomniałaś? Chodź do mamusi Panie Wielgachny! ![]() ![]() Uuups. Btw gazeciara ma na imię Adrian... ![]() ![]() Pewien sim jest chyba nielubiany... ![]() #ploteczki_z_nieznajomymi_w_kiblu Siwa: No i rozumiesz, ona się puszcza na prawo i lewo. ![]() Seksowna Vivienne idzie do pracy. ![]() DAJ SIĘ UWIEŚĆ! ![]() To była jej wymarzona kariera. Wylali ją. ![]() ![]() #rozgoryczenie ![]() Nie poddała się i poszła na casting do jakiejś reklamy. Tak zaczęła się przygoda Vivienne w show-biznesie. bez komentarza ![]() Przydałoby się cabrio. ![]() Jakby tego było mało, to Leona też zwolnili (drugi raz) i to na 10. stopniu kariery prawniczej. Trochę się podłamał. ![]() Tutaj błaga o litość szefa, ale nic z tego. ![]() ![]() Koi nerwy słuchając szumu wody. ![]() I nie tylko... ![]() ![]() Wielka tajemnica Jolki w końcu musiała ujrzeć światło dzienne. ![]() Nikt w tym domu nie chciał kolejnego dziecka. Vivienne stwierdziła, że jeśli bobas przeszkodzi jej w karierze, to się wyprowadza. Jak się okazało z wojska szybko ją zwolnili, na szczęście Jolce udało się ją przekonać, żeby została. Podarowała jej wtedy naszyjnik z Twikki na szczęście. Na świat przyszedł Andre. Leon o czym ty myślisz w takiej chwili?! ![]() ![]() Standardowe wyposażenie pokoju dziecięcego. ![]() Myju myju. ![]() Często Jolka i Leon mieli w nosie syna i mimo codziennych wizyt Lucyny w domu był syf. Pomagała siostra. ![]() ![]() Dmuchamy w monitory? ![]() ![]() ![]() Leon podrywa panią majster. ![]() wut? ![]() U Seweryna też trochę się działo. Poznał Paulinkę z Sekty. Była miłość. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety, ona lubiła romansować i Sewcio (chociaż chciał) nie widział w niej partnerki na dłużej. Nagle pojawiła się inna simka (czarna skóra i blond włosy ugh), która totalnie zakręciła mu w głowie. Na tym hamaku wiele się działo. ![]() ![]() W sumie, to brzydka nie jest! (nie pamiętam jej imienia, przepraszam) ![]() Romans skończył się tym, że czarna zaciążyła i urodziła Sewerynowi syna Hipolita. Tego samego dnia pożarł ją krowokwiat. Gdy Paulinka dowiedziała się o dziecku, zerwała kontakt. Seweryn został całkiem sam na ostatnim roku studiów. Przez syna spóźnił się na egzamin końcowy, dostał warunek i musiał poprawić przedostatni semestr. Na szczęście skończył studia z w miarę spoko średnią i teraz szuka miejsca, gdzie się podziać. U matki i ojca w domach małe dzieci, więc najprawdopodobniej wynajmie sobie jaką kawalerkę, żeby przeżyć, ale o tym następnym razem. ![]() Dzięki za obejrzenie i zapraszam do komentowania! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Szybko ten odcinek xD Super!
![]() |
#147 |
|
![]() Siemanero! Przed Wami świeżutki odcinek historii z Wybrzeża.
Na początek Bruno i Seweryn, a potem będzie WIELKI PRZESKOK. ![]() Zaczynamy od Seweryna. Nie mógł liczyć na dach nad głową od rodziców, więc zamieszkał w bloku razem z synem Hipolitem. Tutaj próbował radzić sobie sam. Było ciężko, no ale nie ma rzeczy niemożliwych. Tutaj poznaje sąsiadów. ![]() Uuu flircik z panią doktor. ![]() ![]() Mały Hipolit, słodziak. ![]() Uczymy się chodzić! ![]() Pyszne spaghetti. ![]() Na razie sobie radzą, podpisy są słabe, ale chciałem tutaj pokazać co się stało do tej pory. Bruno na studiach nie próżnował. Uuu ta czarna ładna. Hahaha. ![]() "Jak zaliczyć, wydając tylko kilka simoleonów na kwiatka" - Rozdział 5. Poradnika Podrywacza. Bruno dobrze wie, jak to się robi. Blondyna jest jego. ![]() Nawet pani profesor jest zainteresowana. Prof.: To co? Chcesz z a l i c z y ć ten semestr? ![]() ![]() ![]() Niektóre dawały nie tylko siebie, ale też wspaniałe prezenty. ![]() Ziomek: Kto to tu postawił? Blondyna zabieraj to! ![]() Miarka się przebrała i za te podrywy został porwany przez sektę. Bruno: Aaale to one same chciały! ![]() Okazało się, że w sekcie jest bardzo fajnie! Darmowe jedzenie i drukarka do pieniędzy. ![]() Kucharka pierwszy raz w życiu (i ostatni) wywołała pożar kuchni akademickiej. ![]() Tajemny uścisk dłoni z siostrą, która też była w sekcie. Ogólnie to powiem, że Bruno i Viv bardzo się lubią. ![]() Jolka wprosiła się w akademika i ogrywa chandelirke i krowę w pokera. ![]() Dbamy o formę. ![]() Ups śmierdzisz kochanie i nikt cię nie chce. ![]() Co tu się wyprawia? ![]() TELEWIZOR ![]() Elektryzująca znajomość. ![]() WIĘCEJ PREZENTÓW ![]() ![]() Bruno jest aktorem i pracuje z Viv w wytwórni. ![]() Bruno został przyjęty do klubu gotowania i przyszedł JEGO OJCIEC. ![]() ![]() ![]() Na tej rodzinie ciąży jakaś klątwa i wszyscy są zwalniani z pracy. Jolka straciła posadę obiboka na ostatnim poziomie. Jolka: Tylko spokojnie, zaraz rozniosę ten dom... Ostatni raz jadę tym autem i musieli mnie podwieźć starym tico... ![]() Wszyscy się postarzeli. Leon na starość odszedł na emeryturę i w miejscu placu zabaw zrobił ogródek warzywny. Wkrótce zamienił się w simoroślinę. ![]() ![]() Vivienne eksperymentowała z eliksirami i zaczęła świecić. ![]() Relax z Brunem po pracy. ![]() Najlepsza gra na świecie, czyli NIE OBUDŹ LAMY!!! Tyle w tym emocji! ![]() Jola: Rozwalę cię wieśniaro! ![]() Andre dobrze się uczył i szybko poszedł na studia. ![]() ![]() Viv zapragnęła zwierzaka i wzięła Kotlecika ze schroniska. ![]() ![]() ![]() Zdrapka - kotka Żenatki. ![]() Na ranczu rozegrała się tragedia. Beniamin próbował naprawić telewizor... Zginął od porażenia prądem, a bliźniaki od pożaru. rip i peace Żanetka niesamowicie się podłamała i zamieszkała ponownie z siostrą. ![]() Dla ukojenia nerwów pojechała do 3 Jezior. Zlot wędkarzy. ![]() WHAAAAAAAAAAAAAT?!!!!! ![]() Pokochała Wielką Stopę i zaprosiła ją do rodziny. ![]() To podsumowanie przeskoku czasowego, jak będą komcie, będą odcinki. ![]() Ostatnio edytowane przez kalafjor : 05.01.2015 - 21:20 |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Reputacja: 23
|
![]()
Seweryn jest faktycznie pięknym simem
![]() ![]() Jola i Żancia wygladają super jako emerytki, nie wiem co ty masz do tej grupy wiekowej. Really! Słodkie są. Trochę szkoda Żanetki, zabiłeś jej męża i dwójkę dzieci, sadysto. Szkoda mi jej, ale no cóż. Jak dla mnie trochę za mało Leona i Bruna. Ciekawi mnie też jak ma na imię WIelka Stopa. I wiem, że pobrałeś moda więc czekam na romans Wielkiego i jakiejś panienki. ![]() W tym momencie opuściła mnie wena, bo lodzik gada jakieś kretyńskie rzeczy (norma ok) Na zakończenie chce powiedzieć, ze bardzo się cieszę, że dodałeś nowy odcinek i czekam na kolejne! Daje reputację i pozdrawiam, całuski :* :* ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Suuuper, komciuję żeby był nowy odcinek
![]() ![]()
![]() |
#150 | |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie omieszkam wspomnieć, że do zostawienia komentarza skłoniła mnie końcówka. Stwierdziłam, że poświęcę jednak chwilę mojego czasu i w OJSG, bo jak sam stwierdziłeś jakie komentarze, takie będą kolejne odcinki. Więc włączę się w tę oto akcje !
... hmmm...... jak już mówimy o wąchaniu kaktusów to: Cytat:
![]() .... wracając do tematu.... Ogólnie to zdjęcia z serii 'daj się uwieść', kuuusząąąące ![]() ![]() nie zazdroszczę fatum wylewania simów na ostatnich stopniach karier, ale z drugiej strony stają się tacy wszechstronni! ale z drugiej strony ten bajer z prezentami jest fajny, tyyyyyyle darmowej kasy! ![]() wszystkie zwierzaki są mega słodkie, ale najlepszy jest Kotlecik ![]() ![]() ale wgl to co to za panna z Andreee?! fajnie by chyba razem wyglądali ![]() biedna Żancia, tyle w życiu przeszła i jeszcze na starość śmierć bliźniaków, a zapewne nie miała z nimi łatwo będąc w ciąży :C Mam nadzieję, że ją i Stope połączy prawdziwe uczucie ! a i zapomniałabym dodać, że nie popieram simowego hazardu, co to ma być ?! jeszcze sprowadzisz kogoś na złą drogę i co wtedy ?! :/ ![]() Z niecierpliwością czekam na kolejne odcinki ! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|