![]() |
#271 |
Reputacja: 14
|
![]()
W historii Anizji wciąż nie rozumiem tego, że tak bez słowa zostawiła swoją rodzinę i pojechała do ojca... Dalszy rozwój wydarzeń już jest ciekawszy, bardzo bała się ojca, nie chciała zostawić najmłodszej siostry na pastwę losu i im dłużej była poza domem, tym bardziej była pewna, że jej mąż zdążył ją znienawidzić lub o niej zapomnieć - tak to przynajmniej interpretuję
![]() ![]() Sławek i Karolina są ciekawą parą i w sumie fajnie się na nich patrzy, tylko czy kiedyś młoda kobieta nie zechce odzyskać lat młodości, które przedwcześnie poświęca na życie rodzinne? Czy tak się stanie, czy też nie, dobrze że jej ojciec ostatecznie pojawił się na ślubie. Muszę przyznać, że rozumiem jego wcześniejsze obawy... Mam nadzieję, że Wojtek i Marcelina skończą jako para ![]() ![]() Szkoda Mirona... Faktycznie długo go miałaś w swojej grze, w której w końcu skończył jako element świetnej historii! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#272 | ||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ahaha, moi drodzy! Dwa lata czekałam na to, co mam teraz! Tyle komentarzy pod dwoma odcinkami i to w przeciągu kilku dni zaledwie! Jesteście niesamowici, a ja daaaawno nie czułam się tak doceniona!
![]() ![]() Każdy z Was wie, co pisał pod poszczególnym odcinkiem, dlatego jeśli ktoś skomentował dwa razy, to odpowiadam na oba komentarze równocześnie ![]() Parę kwestii zostało poruszonych więcej niż jeden raz i zamierzam je wyjaśnić. 1. Anizja powinna była zostawić mężowi wiadomość, ale nie zrobiła tego. Moja odpowiedź: Cytat:
2. Zarzucacie Anizji, że nie skontaktowała się z Gustawem, jak już tam była. Moja odpowiedź: Cytat:
Średnio każdy sim - od narodzin do śmierci - żyje w miasteczku ok. 3-4 realnych lat. 4. Sławek zapomniał o Anabelle. Pomyślcie. Czy Waszym zdaniem imię Anna nie przypomina jakiegoś innego, drogiego jej ojcu imienia? ![]() Annetti Spoiler: pokaż Lion Spoiler: pokaż LepkiePaluszki23 Spoiler: pokaż Szlachcic Spoiler: pokaż Shiver Spoiler: pokaż Quixley, witam w gronie czytelników ![]() ![]() Libby Spoiler: pokaż Shattered Spoiler: pokaż Pytanie do czytelników! Kto lub co ma się pojawić w kolejnym odcinku? Może być więcej niż jedna historyjka, gdyż limit zdjęć w poście to 110 i staram się go wykorzystać na maksa. Może być też domek albo w ogóle niekoniecznie coś, co nadaje się na opowiadanie. A ja sama jestem ciekawa, czyj wątek jest Waszym ulubionym ![]() Jakakolwiek forma odpowiedzi (lajk, edit posta, nowy post, SB, PW, gg) mile widziana. A jeśli nie, to sama zadecyduję ;] Ostatnio edytowane przez Liv : 08.02.2015 - 08:48 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#273 | ||
Reputacja: 26
|
![]()
Ależ mnie tu dawno nie było. Cóż, miałam sporo zajęć, nie będę się tu o tym rozpisywać. Póki co skomentuję. Wybiórczo i dość krótko, bo musiałam przypomnieć sobie, co tam się działo wcześniej (a i tak się trochę gubię)
A zatem: 1. Kira... Jakoś czułam, że z małżeństwa z Kastorem wyniknie więcej złego niż dobrego. Chyba czegoś nie doczytałam bo nie rozumiem, co przeszkadzał Ewerkinowi i Jagódkowi związek ich starszych dzieci. Skoro chcą, by ich rodziny zostały związane...? Jakoś nie przekonuje mnie tłumaczenie Annetti w tym przypadku. ... mam nadzieję, że śmierć Kastora będzie widowiskowa ![]() 2. Cytat:
3. Weronika niby to żałowała rozstania z Patrykiem, ale jakoś szybko rzuciła się w objęcia Wacława... cóż, trochę nie dziwię się, że Wanda wolała wrócić do taty. Czy jednak Patryk musiał od razu rozstawać się z żoną, nie można było jakoś tego naprawić? Przyznam, że nie wiem. 4. Jeśli chodzi o Błażeja i Marlenę, to: Cytat:
5. Wow, Feliks tak łatwo wybaczył Gracji? ... OK, ja się po prostu podpiszę pod tym, co napisała na ten temat Libby, nic mądrzejszego nie wymyślę. 6. Anizja, Anizja... jak to było z tą Anizją, nie pamiętam już. Natomiast jej ojciec - kolejny do odstrzału. Tylko tyle... Mam nadzieję, że znajdę nieco czasu, żeby śledzić losy miasteczka. Tyle się tu dzieje, nie sposób się nudzić ![]() A póki co idę spać, pieseł rano sam się nie wyprowadzi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Reputacja: 41
|
![]()
A nie możesz zrobić takiego posta (jeżeli można prosić), w którym pokazałabyś kilka domów z Nieznanowa Wyspy i do tego historię czyjąś?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Reputacja: 21
|
![]()
Co do Anieli to po prostu wydaje mi się, że ta jej desperacja była trochę przesadzona. No nie wiem, może się na tym nie znam
![]() O taaaak, domy to jest to! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Reputacja: 33
|
![]()
Piszę ten komentarz już cztery godziny i nie mogę napisać, haha xD Najpierw musiałam przerwać, bo szłam do kościoła, potem chciałam pisać dalej ale musiałam zawieść tatę do sklepów, a przed chwilą był obiad. Grunt, że w końcu jestem!
Michasia i Kira mają chyba nawet taki sam kolor oczu, ale głowy za to nie dam ![]() Jubileusz ZAFT-u, to jest to ;p Cieszę się, że o tym pamiętasz ![]() Mój młodszy brat też ma takie odzywki i nie raz usłyszałam od niego różne, "ciekawe" sformułowania, więc wiesz ![]() ![]() Joasia! ![]() Gotfryd to wybitnie kojarzy mi się z Krzyżakami ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za linki ![]() Ooo.. I do czego ma się przydać index? Rozbudziłaś moją ciekawość ![]() Hm... Skoro wszyscy głosują również za domkami (które ja też bym chętnie zobaczyła), to jeszcze dorzucę żebyś miała z czego wybierać o jakich historiach fajnie było by usłyszeć: *O ZAFCIE już było wspomniane ![]() * Ja bym się chciała dowiedzieć czegoś o wnuczce Tymka i Lindy xD * Albo co u Klemensa Himlera ![]() * O, albo jeszcze lepiej co u dzieci Longina Seppiego ![]() ![]() * Albo rodziny Jagódek/Heblarek ![]() * Rycerze też ciekawie wyglądają, więc wiesz, zawsze to ich można wrzucić na tapetę. * O Tischnerach wydaje mi się, że też byłoby fajnie posłuchać. Trochę się tego nazbierało, więc powiększyłam ci pole manewru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Reputacja: 22
|
![]()
Wkurza mnie płacz małych dzieci, ale jak jego nie słyszę mogą sobie wyć
![]() Ja bym chciała zobaczyć jakieś Twoje parcele ![]() Dzieci bez ojców to dobry materiał na gejów...? Spotkałam się z powiedzeniem, że homoseksualizm u mężczyzn pochodzi z braku wzoru ojca. #265 O jezu, jak ona mnie denerwuje. Takie sieroty powinny zostać zamykane w jakichś zakładach. Wielkie matki Teresy, skrzywdzone przez los No ta dziewczyna to jakaś totalna debilica ![]() Nie mogę, ta historia jest taka irracjonalna. Nie wiem czy naprawdę taka debilica jak ona może istnieć ![]() Skąd masz obrus ? ![]() http://s20.postimg.org/wvxulr871/s2n...c_01b6a9e5.jpg O jejku, Ania jest śliczna ![]() Nie dziwię się ojcu Karoliny - który z kolei wygląda jak rolnik ![]() ![]() Aj to, że ją polubili nie znaczy że przed nimi świetlana przyszłość.. gdzie zastał rozklejoną Karolinę mam nadzieję, że mają dobry klej ![]() No i wyszli.. Tylko Karolinka będzie musiała wrócić do domku. Oj to dostanie.. Ale Sławuś w dupce chyba to ma, pewnie liczy na bara bara.. No tego się nie spodziewałam, no nie mogę. Toć on oszalał! Ale zaręczyny nie przy stole w domu ![]() :o :o a JEJ ojciec na ślubie to mnie totalnie rozwalił? Gdzie jego waleczna poza? Zaakceptował go? http://s20.postimg.org/c0bkaibzx/800...1_46_06_90.jpg Na wspólnym zdjęciu to po prostu jakby inny sim 36 lat wcześniej... Jeszcze w starym domu ![]() Dziewczyna była zaradna, dzielna, bardzo sympatyczna i uwielbiała dzieci totalne przeciwieństwo mnie ![]() To naprawdę cudowne, że Twoi simowie tak wiele dla Ciebie znaczą. Rośniesz razem z nimi Ale żona Mirona nie zamierzała tak łatwo poddać się rozpaczy - ktoś ciągle potrzebował jej uśmiechu i dobrego słowa. I prawidłowo! Jak już wspomniałam, ona nie umarła |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() No to już bardziej możliwe. W końcu tak się zdarza i nie trzeba się specjalnie mieszać przez x pokoleń, żeby mieć takie problemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie śledzę tematu od samego początku, ale lubię tu zaglądać, bo zawsze masz jakieś ciekawe pomysły. Chciałabym tylko napisać, że podziwiam Cię za to, że wszystko jest przejrzyste, staranne i przemyślane.
I tak dużo dzieci. Wszędzie są dzieci.
![]() |
![]() |
#280 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przeglądałam wyrywkowo relacje z tego tematu oglądając głównie same zdjęcia już parę razy. Niedawno dopiero wzięłam się za czytanie i podoba mi się tak, że z niecierpliwoscia wypatruję następnych odcinków XD Nie wiem, czuję się trochę zainspirowana, żeby w moim miasteczku namieszać trochę i pokomplikować simom życie. :>
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|