![]() |
#31 |
Reputacja: 33
|
![]()
Widzę, że Luizka rozpoczyna własne życie
![]() ![]() ![]() Luiza coś za bardzo szaleje. Obawiam się co może z tego wyniknąć. Zdjęcie czarownicy jest mega ![]() Śliczna z nich para ![]() ![]() Małofiejowie są świetni xD I miło popatrzyć na tak kochającą się parkę jak Adaś i Celina. Stary pokój Luizy coś jakiś taki strasznie wyplakatowany ![]() O jaaaa!! Jakie cudne bliźniaki! Alan i Kuba skradają całe show *-* Nie mogę się doczekać aż zobaczę ich jako nieco większe maluchy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#32 |
Reputacja: 14
|
![]()
Według mnie twarz Luizy wyglądała ładniej przed metamorfozą, ale to oczywiście kwestia gustu i dostosowania wyglądu do charakteru (bo nowy chyba lepiej go odzwierciedla)
![]() Myślę, że Luiza i Leon mogą być całkiem fajną parą. Jakby nie patrzeć, oboje muszę się trochę ogarnąć ![]() No ładne rzeczy, potrawy przypalać, powieści pisać, a ogródkiem się zająć, to nie ma komu! Ale też fakt, że mimo wszystko to nie zadanie dla ciężarnej, choć z drugiej strony na pewno lepiej by jej było na świeżym powietrzu, niż przed komputerem... Nienawidzę, gdy gra mi pokazuje powiadomienie o dwóch maluchach! ![]() Podoba mi się wnętrze twojego klubu nocnego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Spóźnione, ale szczere!
Weeeeź - Liska ma ŚLICZNE to mieszkanko *_* I wcale nie jest mikroskopijne xDD Ooo, jej brat jest jej sąsiadem?! ![]() Śliczny sklep ![]() Osobiście wolę Luizę z dłuższymi włosami i bez takiego upiornego makijażu. Nazwa klubu... Biorąc pod uwagę to, jakie kolory dominują wewnątrz, moja propozycja to Fuksja albo Viola ![]() ![]() Haha, już na tym zdjęciu pan barman zwrócił moją uwagę swoją niecodzienną aparycją xD http://i.imgur.com/Dp2PLXF.png - oświeciło ich! ![]() Też lubię te miny simów, gdy siedzą przy barze ![]() Biedna dziewczyna! ![]() Ahaha, girl next door ![]() ![]() Ahaha, Leon, idioto skończony!!! ![]() http://i.imgur.com/KWXfmgW.png - FEUER FREEEEEEI!!! Biedny pies ![]() Przynajmniej mieli pewność, że kotlety nie były surowe w środku ![]() Cytat:
![]() No cóż, Adaś poczuł się dzieckiem ![]() ![]() http://i.imgur.com/sJIKWqf.png - CZTERECH DOROSŁYCH DOMOWNIKÓW ![]() http://i.imgur.com/WQhyNyo.png ![]() ![]() ![]() U mnie w grze sim Kuba ma zielone oczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Reputacja: 41
|
![]()
Ładne te mieszkanko Luizy i wcale nie takie mikroskopijne, choć ciekawi mnie gdzie ma łazienkę.
Luiza ten Leon nie jest ciebie wart ![]() ![]() Słodkie dzieci z Alana i Kuby, choć ciekawi mnie, który odziedziczy duże usta po mamie ![]() Czekam na następny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
Przeglądałam już kiedyś historię Twoich simów, ale nie miałam wtedy czasu napisać komentarza. Wiedz jednak, że już tutaj byłam
![]() W drugim odcinku moją uwagę zwróciła uroda Celiny, jest taka męska ![]() W trzecim ogromne wrażenie wywarły na mnie paskudne spodnie Liliany. Wygląda jakby miała w nich pieluchę i to pełną ![]() http://i.imgur.com/ZNkgPGK.png http://i.imgur.com/xUm3moa.png Nowy piesek rzeczywiście jest bardzo uroczy. Mieszkanko Luizy jest przytulne. Luiza po metamorfozie wygląda na simkę z charakterkiem ![]() Barman rzeczywiście ma dość osobliwą urodę, ale na pewno ma bogate wnętrze ![]() Leon to prawdziwe simowe ciacho. Zawiodłam się, gdy zobaczyłam go obściskującego blondynę. Może chociaż Luiza zajdzie z nim w ciążę? Mieliby piękne dzieci ![]() Ciekawe czy bliźniaki będą do siebie podobne? Skarpety (zwłaszcza białe) do sandałów to klasyka, nie ma się z czego śmiać ![]()
![]() |
#36 | ||||||||||||||||||
Reputacja: 21
|
![]()
Dziękuję za komentarze!
![]() I witam nowego czytelnika ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Łazienka jest, 2x3, na tym zdjęciu widać do niej drzwi, to te po lewej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Włosy nie są wcale o wiele krótsze, powiedziałbym, że mają porównywalną długość do tych poprzednich ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o ciążę... Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Trudno jest tak szczegółowo odpowiedzieć na każdy komentarz, musiałbym ze trzy strony napisać, ale doceniam wszystkie spostrzeżenia, fajnie spojrzeć na własną grę z innej strony ![]() Chętnie dawałbym reputację za komentarze, ale pewnie to nie jest za bardzo dozwolone, sooo ![]() I przepraszam za taką długą przerwę, postaram się wrzucić niedługo jakiś nowy odcinek. Nie miałem głowy do grania ostatnio ![]() |
||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
![]() Cytat:
![]() Dodam jeszcze coś na temat Celiny. Od początku z kimś mi się kojarzyła, ale nie wiedziałam z kim. W końcu mi się przypomniało, chodzi o tego pana: http://sueterryvoices.com/images/news/rob-downton.jpg No czyż nie jest podobna? ![]() http://i.imgur.com/Adm48hs.png Korzystając z okazji, zapraszam Cię do mojego tematu z opowieściami z życia moich simów. Link w sygnaturze. ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ojjj, teraz już chyba nie dam rady spojrzeć na Celinę normalnie
![]() ![]() Na pewno do Ciebie zajrzę i postaram się dodać komentarz c: Dzisiaj odcinka jeszcze nie mam, ale w zamian coś budowlanego ![]() ![]() Ahhh, no oczywiście na pierwszym zdjęciu nie ma sufitu, jak ja kocham tę grę -,- ![]() ![]() EDIT: Nowy odcinek! ![]() ![]() Spoiler: pokaż Komentujta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
OOOOO!Odcinek!
![]() Cytat:
![]() Domowa sauna! Ale CO (czyt. czad) ![]() ![]() Ej, ale to wszystko przecież na kredyt ![]() No i tak się dziwię - dwójka małych dzieci, a ci się zabawiają jak nie w saunie, to w jacuzzi ![]() Adaś ma oczy z tyłu głowy! ![]() ![]() Ahaha, i to "mieć niemowlę", gdy rodzice ledwo ogarniają swoje obecne potomstwo ![]() Ale potworki ![]() ![]() Przy bliźnaikach w wieku małych dzieci więcej czasu?! Przecież to jest horror xD Co zresztą widac na załącoznych wyżej obrazkach ![]() Cytat:
![]() Nie wiedziałeś, że simy lubią odwiedzać swoich przyjaciół/krewnych od czasu do czasu? ![]() < przerwa na sernik > < koniec przerwy na sernik > Dzieci i zwierzaki ![]() Celina miała czas, żeby nauczyć ich wyliczanki?! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tym biednym dzieciakom musisz zrobić operację plastyczną - aż żal na nie patrzeć ![]() Alfred i Liliana wyglądają kwitnąco ![]() ![]() @down: Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 14.03.2015 - 21:42 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Reputacja: 33
|
![]()
Śliczny dom
![]() Miałeś niezłe urwanie głowy z dzieciakami xD Ale chyba się opłaciło, nie? Adam i Celina nie próżnują. Niech tylko uważają, bo bliźniaki przecież nie odchowane, a jak widać nie zawsze sobie z nimi radzą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bliźniaki nie takie znowu najgorsze. A nuż cię zaskoczą i wyprzystojnieją z wiekiem? Poza tym Kuba i Alan wydają się niezmordowani! No... Przynajmniej do czasu ![]() ![]() Alfred i Liliana pięknie się zestarzeli ![]() ![]() ![]() Taka lampa to może sporo kosztować xD Swoją drogą u mnie w simsach też mi ją dzisiaj podrzucili xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
|
|