|
|
#11 | |||||
|
Reputacja: 26
|
![]() Ha, coś czułam, że jej nie zostawi! Józef to porządny facet jednak. O ja cię, ile gości na ślubie! Elinora jest taka kochana! Ola traci u mnie punkty. Ciekawe, czym tak wkurzyła Józka? Pewnie od razu na niego naskoczyła, że jej za mało pomaga? Bo jeśli mam rację, to mu się nie dziwię. Cytat:
O, więc jednak poszedłeś po rozum do głowy?... A, czyli jednak nie poszedłeś... maminsynku. A JEDNAK. Co za zwroty I teraz mam wrażenie, że Filip mnie usłyszał. I W KOŃCU (jeju, nareszcie) poszedł po rozum do głowy. Hurra! A matka niech sobie siedzi sama. Nawet mi jej nie żal w tej chwili. Ooo, opamiętała się? Zobaczymy. Dobrze, że WRESZCIE przeprosiła synową. Znów się do niej wprowadzili... hm, mam nadzieję, że przemiana Leny jest stała, bo inaczej biada jej ![]() Cytat:
Odchodzi? No cóż, niech spoczywa w spokoju. Szkoda, że Piotruś nie doczekał się żadnego rodzeństwa... Biedna Lilka ![]() No i co ten Lucek kombinuje? Po tym, co wyczytałam na końcu poprzedniego odcinka, mam spore obawy. Fajnie, że Nastka wspiera córkę, ale z tym feminizmem to ciut przesadziła. No, odezwał się w końcu. Cytat:
![]() Cytat:
No szybko mu poszły te zakupy dla dziecka, nie ma co ![]() Lidka ![]() Cytat:
Jak zwykle super Czekam na ciąg dalszy i losy innych mieszkańców
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 27.02.2016 - 22:33 |
|||||
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|