![]() |
#11 |
Reputacja: 13
|
![]()
No więc:
Bryła i ogród: Ogólnie dom wygląda ładnie, jednak nie podoba mi się w ogóle ten cement(? nie wiem dokładnie jak to nazwać xD). Ładniej byłoby, gdyby był trochę jaśniejszy. W tym kolorze moim zdaniem przypomina to pracę obrysowaną w Paintcie. 5/10 Salon: Podoba mi się. Jest całkowicie w moim stylu xD. Jedyną rzeczą, która według mnie nie pasuje kolorystycznie jest posłanie dla zwierrzaka. Mnie ten żłóty za mocno razi. 9/10 Sypialnia: Jest urządzona w miarę prosta, ale ładnie. Wszystko do siebie pasuje z wyjątkiem tego pomarańczowo-czerwonego obrazu na ścianie. On za bardzo kontrastuje z całym pomieszczenim. 7/10 Łazienka: W łazience wszystkie meble do siebie pasują, co do tego nie mam zastrzeżeń. Ale nie podobają mi się płytki na ścianie. Dlaczego? Nie umiem powiedzieć, to kwestia gustu xD. Drapak do kota mi nie przeszkadza 9/10 Kuchnia: Odólnie podoba mi się, ale znów nie przypadło mi do gustu pokrycie ścian. 7/10 Ogólna ocena: 37/50 Pozdrawiam! ![]()
![]() |
#12 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ładny. 10/10 ( i to nie prawda że nie umiesz budować ładnych domków. )
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dzięki, ale spójrz na komentarze, a w szczególności zobacz jak inni budują domki. Przy większości osób z tego forum ja to kompletne beztalencie.
Pooglądaj domki Ulmille, Kuba_xD albo Raisa... Pozdrawiam i dzięki za większość pozytywnych kiomentarzy! :* |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom jest fajny nawet XD Nie podoba mi się chodnik. I nie ktore podłogi sa nie dopasowane do pomieszczenia. Jest klimat ktorego mi brakuje w nie ktorych domach. I mogłaś zrobic przed pokój i dopiero salon. Lepiej by to wygladało
![]() ![]() No i zapomniałam - ten dom jest lepszy od domów Ulmille ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Jean : 24.08.2007 - 20:15 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Wow. To mi walnęłaś komplementem! Dzięki bardzo. Teraz jeszcze kogoś poproszę o porównanie z moim pierwszym domkiem
![]() (Link podany jest na prezentacji) |
![]() |
#16 |
Reputacja: 13
|
![]()
W porównaniu z poprzednim ten to mistrzostwo. Pomieszczenia nie są już tak wielkie i puste, a bryła w pewien sposób ciekawa.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ooo... To zaszczyt uslysze taki komplement od Ciebie Freya! Ale i tak cie lubie
![]() Porówn ywać dalej proszę ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Moniiiu, Nie dostałem e-maila od ciebie, ale dzisiaj znalazłem, na inna stronę.
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
No cóż. Wysyłałam Ci maila z tym małym płotkiem. Ale skoro znalazłeś to nie będe się przejmowac.
Pozdrawiam. Aaa,,, no i prosze dalej porównywać. Porównywać, porównywać.! |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Dom nawet ładny, składny bez jakiś większych mankamentów estetycznych. Moim zdaniem jest tylko kilka szczegółów do poprawy. Ale ogólnie nie jest źle. Bardzo ładny salon... Ocena 7,5/10
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|