![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Straszne utrudnienie z tym klikaniem na te linki. Powinnaś wklejać zdjęcia nie linki. Proponuję skorzystać z tego serwisu - http://************/. Ale nie mam tego za złe bo moje początki w wklejaniu zdjęć były nie lepsze.
A teraz przejdźmy do ocenienia domku: Na pierwszy rzut oka, widzę straszną pustkę przed domem ( gdzie ogród? ). W salonie tak jakoś jest dziwnie, niby wszystko w porządku, ale coś mi się tam nie podoba ( może ten kolor ścian ). Sypialnia jest ładna, ale wszystko jest poustawiane wokół ścian. Łazienka jest mała, zwyczajna, krótko mówiąc może być. Kuchnia w ogóle mi się nie podoba ( trzy safki i lodówka, proponuję jakoś to urozmaicjć, szczególnie, że widzę, że nie jest taka mała ). Ogólnie mówiąc domek nie jest zły, ale mógłby być o wiele lepszy, nawet używając tylko rzeczy maxsisowych. Ocena: 5/10 P.S. Staraj się robić zdjęcia na wysokich ścianach, tak jakby wchodząc w pomieszczenie, wtedy i dom się lepiej prezentuje i łatwiej jest go ocenić. |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zastanawia mnie dziwny zbieg okoliczności .....
Całkiem niedawno był tu taki użytkownik , który zaprezentował zdjęcia domu w identyczny sposób . Czyżby to kolejny żart .... ? |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
KOSZMAR.
3/10 Nic w nim ciekawego nie ma. Zero wyobraźni. No może 20%... |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|