|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba ci się mój domek? | |||
Tak, jest super |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 32.56% |
Hmmm, nie jest idealny, ale ciekawy |
20 | 46.51% |
Ładny, ale musisz się jeszcze trochę poduczyć |
8 | 18.60% |
Fuj! Niech modzi usuną ten temat. |
1 | 2.33% |
Głosujących: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuje wszystkim, za o dziwo, dość wysokie oceny.
Oczywiście czekam na następne. Bluszcz jest z tego zestawu: http://nene.modthesims2.com/download.php?t=302150 |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bardzo ładny domek, tylko bryłą trochę mi się nie podoba, ale wewnątrz jest świetnie! Po za tym profesjonalnie zrobione zdjęcia no i świetny OGÓREK
![]() ![]() ![]()
#13 |
|
![]()
A ja się rozpiszę
![]() Bryła: totalna klapa, nie podoba mi się kloc z dużym dachem, oknami i balkonem. Bez oceny. Ogórek: bardzo ładny, naj bardziej podoba mi się gustowna altanka zarośnięta bluszczem. Ocena: 10/10 Przedpokój: bardzo ładny. Ocena: 10/10 Kuchnia: bardzo mi się podoba, ładne meble i kolory. Ocena: 10/10 Jadalnia: bardzo gustownie urządzona stół i krzesła bardzo mi się podobają, ładnie kolory. Bardzo mi się podoba lampa podłogowa, można wiedzieć z jakiej strony pochodzi ?? Ocena: 10/10 Salon: czerwień bardzo tam pasuje, ładne kanapy. Jednak jest jeden minus, zasłona wchodzi w kanapę. Ocena: 9/10 Łazienka: odpada tu już czerwień mi nie pasuje, dywan na podłodze ?? Za to bardzo ładny świecznik, można wiedzieć z jakiej strony ?? Ocena: 6/10 Przedpokój: jak to przedpokój ładny. Ocena: 10/10 Sypialnia I: bardzo mi się podoba, czerwień rlz. Ocena: 10/10 Łazienka: ta o wiele lepsza od tej na dole. Ocena: 10/10 Sypialnia II: również udana jak i pierwsza sypialnia. Ocena: 10/10 Oceny: Bryła: - Ogórek: 10/10 Wnętrze: 75/80, czyli 9,3/10 Edit: haha niech wam będzie bardzo ładny ogórek ![]() pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez kubuss : 12.11.2008 - 19:59 |
![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Kubuss - OGÓREK.
Zostańmy przy tym nazewnictwie (czyt. edytuj posta ![]() Zelkam, co do bryły, to sama lubię proste, ale masz taki straszny zygzak zrobiony przy drzwiach wejściowych - moim zdaniem lepiej wyglądają schodki dokładnie naprzeciw drzwi. No i mogłaś trochę urozmaicić bryłę dając przy tych drzwiach jakieś kolumienki, a nad nimi daszek. Dwa okna masandrowe na górze by się także przydały i jakiś komin wystający... Nawet nie musisz mieć kominka w domu (ja żeby urozmaicić prostotę prył bloków wstawiam kominki na strychu, a one wystają z dachu i już nie jest nudno ![]() ![]() Ps. a z OGÓRKA śmiałam się niezłe 10 minut ![]() I dobrze, bo śmiech jest zdrowy, więc zachęcam do pozostania przy ogórkach ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domu jest mało ciekawa mniej więcej to 2 kwadratu nałożone na siebie i o chaotycznym rozmieszczeniu okien i jednakowej kolorystyce
Ogród trochę pusty jak dla mnie ale nawet mi się podoba i bardzo ładna altanka . Wnętrze akurat to ci najlepiej wyszło . HALL Ciepły przytulny i funkcjonalny KUCHNIA Ładna ale trochę pusta jakieś sprzęt kuchenny mikrofalówka expres do kawy itp. JADALNIA Ładna bez zastrzeżeń SALON Bardzo ciepły i miły dla oka . ŁAZIENKA Nr.1 Cała czerwona i te paskudne kafelki kontrasty jakieś np. zamiast czerwonych kafelków można dać choćby jakieś odcienie brązu ale w tedy dużo oświetlenia by pomieszczenie nie była za ciemne . SYPIALNIA Nr.1 Stanowczo za ciemnie wszędzie czerwień za wyjątkiem paneli gdyby chociaż sufit biały. SYPIALNIA Nr.2 Zimna i chłodna i w ogóle nie pasuje do reszty pomieszczeń stylowo i kolorystycznie . ŁAZIENKA Nr.2 Ładna lepsza od 1 ale trochę z resztą tak samo jak pierwsza trochę przyciasna. Ocena BRYŁA Uczciwe 5\10 OGRÓD 8\10 WNĘTRZE 8\10 OGÓŁ 7\10 Pozdrawiam i życzę kolejnych udanych projektów . RADY Popracuj nad bryłami domów .
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 12.11.2008 - 20:10 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba, ale w środku dom bardzo ładny
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Ładnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Widocznie tydzien zmarnowany na budowę domu nie poszedł na marne
![]() ![]() ![]()
#19 |
|
![]()
Ale żeście się mnie uśmiali ;p
<śmiech to zdrowie> ![]()
#20 |
Guest
|
![]()
Am ! A prosze bardzo napisze Ci 'rady' ;D Na początek powiem ,że jest nieestetycznie budować takie klockowate 'sześciany' (domy) i zamieszczać na nim ten 'niesforny' tynk. Staraj sie budawać na początek mniejsze bryły o rozmaitych ścianach ,by niewyglądały tak jak te ,które zamieściłaś i by miały dwa kolory tynku jak np.brąz i np lekki karmel czy też 'kość słoniowa' ładnie się zgrywają (wg.mnie) Światła ! Światła...Nie widze oświetlenia
![]() ![]() ![]() Pzdr.Sheba ^^ |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|