![]() |
#191 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie lubię kąpać psów .
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Mnie najbardziej denerwuje jak dorosły sim się starzeje!! Szczególnie jak chce mieć dużo dzieci. Ojej przecież nie łatwo jest kogoś poznać, wziąć ślub i te dzieciaki ;/ Gdyby nie ten napój
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Oto co lubię:
- Uczyć się umiejętności ![]() - Gawędzić przez telefon z innym simem ![]() - Oglądać telewizję ![]() - Robić bara-bara ![]() ![]() Oto co nie lubię: - Wczytywania chodz długo mi to nie zajmuję ok. 20 sek. ![]() - Wychowywania dzieci ![]() - Kąpania simów ![]() - Opiekunek do dzieci, bo one tylko stoją i marudzą, albo dziecko zostawią i idą sobie oglądać telewizję ![]() - Sprzątaczek bo mi tylko miejsce zajmują ![]() - Zdobywania przyjaciół do zdobycia awansu ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie lubię zdobywać przyjaciół potrzebnych do awansu(w życiu może i potrzeba,ale takich z pracy a nie jakąś Balbine Biedak,która tylko siedzi i w fotel pierdzi).
Nie lubię ratować Simek w ciąży przed śmiercią głodową kiedy mają 0 energii. Nie cierpię zamawiać żarcia bo zanim dostawca wręczy Simowi koszyk to muszą się najpierw pokręcić godzine w kółko. Wkurza mnie kiedy ciągle Simy łażą do niemowlaków i butlami,kiedy temu jedzie z pieluchy. Smuci mnie,że jest mało Simów na Przedmieściu. Nie umiem,tak więc nie lubie podlewać kwiatów,bo boje się,że przeleje,albo zwiędnie.Potem trzeba wynosić "ręcznie".Tak więc zawsze zatrudniam ogrodnika. Wkurzają mnie ciągle telefony od przyjaciół.Jakby sami nie mogli zadzwonić..A najbardziej tekst "Cześć nieznajomy!". Ostatnio edytowane przez Abigail_Kocur : 04.02.2009 - 16:51 |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Reputacja: 10
|
![]()
A ja nie znoszę, jak simy wymykają się spod mojej kontroli...
![]() @down: Ritty, przypomniałaś mi coś jeszcze! Strasznie irytują mnie te telefony od różnych hobbystów i to, że tak bezczelnie przekraczają próg "mojego" mieszkania ![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 03.02.2009 - 21:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Nie lubię:
* odrabiania lekcji, jak sim ma mało rozrywki i w dodatku nie umie czytać * kąpieli w wannie, strasznie długo trwa więc zawsze kupuje prysznic * budowanie/meblowanie * wyprowadzanie psów na spacer (parka i trzy szczeniaki? w życiu! ;]) * utrzymywanie przyjaźni (dzwoniący co chwile telefon doprowadza do szału -.-) * zamawiać jedzenie Jak sobie przypomnę to dodam. |
![]() |
![]() |
#197 |
Guest
|
![]()
nie lubię meblować domów. zwłaszcza kuchni i łazienki. i strasznie mnie nudzi rozstawianie po całym domu tych czujników anty-włamaniowych. ale cóż. trzeba.
|
![]() |
![]() |
#198 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Nie lubię sprzątania (zwłaszcza po weselach...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
Nie lubię grać brzydkimi simsami xDDDDD
|
![]() |
![]() |