![]() |
#192 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zgadzam się co do joty.
#193 |
Guest
|
![]()
Śliczna.
Bardzo ładny eyeliner i ogólnie oczy. |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
Skąd ty bierzesz takie dodatki? Wszystkie są płatne? Bo na free stronach takich nie widze <#3
|
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
Nadrabiam zaległości
![]() Paulo - Ma bardzo fajne, "gniewne", zmrużone oczy. Usta też ma niezłe. Ale najbardziej podobają mi sie te brwi z blizną - świetne! Chciałabym wiedzieć skąd Ty bierzesz takie brwi... Skin też ma fajny - męski, ale naturalny. Jedyne co mi się w nim nie podoba to ten łańcuch - sam w sobie niezły, ale tekstura taka sobie. Pewnie komplet z ubraniem ![]() Adrianna - u tej simki podoba mi się wszystko. Fryzura, kolor i kształt oczu, rzęsy, makijaż. Urocze piegi i fajny pieprzyk. Boskie to pierwsze ubranie i świetnie pasują do neigo te kolczyki. Czarna sukienka też ładna, ale srebrna zdecydowanie ją przyćmila ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 19.02.2009 - 22:08 |
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
Tak rzadko bywam na forum, że mam w tym temacie ogromne zaległości, ale jako że w przypadku twoich simów jestem absolutnie bezkrytyczna - pozwolisz, że ocenię tylko Adriannę?
Brakuje mi już określeń, którymi mogłabym opisać twoją twórczość, teraz także się powtórzę. Niezwykle podoba mi się oryginalna, niespotykana uroda Adrianny. Jestem zauroczona jej oczyma, są one wręcz hipnotyzujące. Jak zwykle świetnie dobrałaś wszystkie dodatki, idealnie podkreślając owal twarzy i w/w cudowne oczy :) Simkę pobrałam sobie ze strony, którą wcześniej podałaś; cieszę się, że mogę mieć ją w grze :) |
![]() |
#197 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Guest
|
![]()
Pierwsza!
Kevin ma tyle...wdzięku? Heh,nawet nie wiem czemu.Po prostu ;> Jest fajowy,dam 10/10 ![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
Perfekcyjny, jak wszyscy twoi mężczyźni... Nawet ta okropna fryzura mi nie przeszkadza ;)
|
![]() |
#200 |
Reputacja: 10
|
![]()
Sim bardzo realistyczny , ale fryzura w moim odczuciu bardzo mu ujmuje .
Pięknie dobierasz simom oczy , a zwłaszcza kolory tęczówek . ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|