|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witaj
Ale kolorowo! Jednak ładnie ![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
miało być kolorowo, ostatnio coś lubię bardzo optymistycznymi simami, domami grac
![]() A bryła to i mi się nie podoba, ale usiłowałam ją z 1000 razy poprawiać i było coraz gorzej, no nie mam smykałki no ![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Cóż.
Róż na ścianie potrafi lekko przybić, zwłaszcza w przedpokoju. I po co w przedpokoju kominek? I ten telewizro w jadalni- też tak jakoś niezbyt pomysł extra. Ale ogólnie to miło, kolorowo i przytulnie ![]() Ocenka to: 7/10 Ps. Następnym razem, Słońce zmniejsz zdjęcia ![]()
#5 |
Reputacja: 10
|
![]() ![]() To twój pierwszy dom?Jak tak to jest bardzo ładny, taki kolorowy, ciepły i wesoły Tak słodko mi się zrobiło, nawet nie widać słabej jakości zdjęć ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Cześć. Zacznę od bryły szczerze mówiąc jest brzydka. Ocena: 3/10. Ogród skromny i nawet mi się podoba. Ocena: 10/10. Przedpokój bardzo ładny, kolory super, nie lubię różu ale w tym "zestawie" mi się podoba. Jadalnia podpada mi tu trochę pod retro i tu znów są ładne kolory. Telewizor tylko wygląda jak wycięty z kartonu o.O Kuchnia jest taka estetyczna, czyli coś co lubię
![]() ![]() kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Bryła , elewacja oraz zadaszenie - bardzo ujmują prezentacji .
![]() Natomiast wnętrza stanowią miłe zaskoczenie . Podobają mi się zestawienia kolorystyczne , meble , dekoracje - aranżacja wyszła ciekawie pomimo , że jest na poziomie początkującym . ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
ALe przedpokój jest fajny ^^
A jadalnia i kuchnia taka jakaś kosmiczna xd Za to bardzo sie ciesze ,że dbasz o środowisko , jeżdżąc hybrydą xDxD Za domek dam 8/10 ;] |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
na początek powiem, że zdjęcia są śliczne, nikt chyba jeszcze tu nie robił tak świetnych.
z umeblowania, strasznie podoba mi się sypialnia i łazienka, są mega. a te lustrzane podłogi świetnie się prezentują. w sumie nie podoba mi się jedynie sam w sobie dom z zewnątrz, nie wygląda fajnie. : p
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła faktycznie średnia, ale ogródek jest i to całkiem niebrzydki
![]() Przedpokój - dziwi mnie trochę kominek w tym miejscu. Zawsze bardziej sobie go wyobrażam w salonie. Ładna kanapa i turkusowa tapeta. Jadalnia - piękne pomarańczowe pokrycie ścian i zabawny żółty telewizor. Meble raczej zwykłe, ale w takim pomieszczeniu to akurat zaleta. Kuchnia - fajna ściana za lodówką, ładne kwiaty i fajna gofrownica (opiekacz ![]() Łazienka - w całym domu najbardziej mi się podoba to pomieszczenie. Piękne kolory, pokrycia ścian i armatura. Ciekawe ustawienie. Biuro - dobrze zrobione, najlepsze są jednak luksfery ![]() Sypialnia - za bardzo pastelowa i trochę mdła. Widzę, że jesteś fanką podłogi murano, jest bardzo efektowna, ale położenie jej w całym domu to lekka przesada. Moim zdaniem podłoga w sypialni dużo lepiej by wygladała jakby nie było tej nakładki ![]() Debiut bardzo udany, czekam na następne projekty ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 27.02.2009 - 23:52 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|