|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Bryła faktycznie średnia, ale ogródek jest i to całkiem niebrzydki
Tylko jakby był większy byłoby lepiej. Bardzo podoba mi się ta żwirowa ścieżka.Przedpokój - dziwi mnie trochę kominek w tym miejscu. Zawsze bardziej sobie go wyobrażam w salonie. Ładna kanapa i turkusowa tapeta. Jadalnia - piękne pomarańczowe pokrycie ścian i zabawny żółty telewizor. Meble raczej zwykłe, ale w takim pomieszczeniu to akurat zaleta. Kuchnia - fajna ściana za lodówką, ładne kwiaty i fajna gofrownica (opiekacz ).Łazienka - w całym domu najbardziej mi się podoba to pomieszczenie. Piękne kolory, pokrycia ścian i armatura. Ciekawe ustawienie. Biuro - dobrze zrobione, najlepsze są jednak luksfery ![]() Sypialnia - za bardzo pastelowa i trochę mdła. Widzę, że jesteś fanką podłogi murano, jest bardzo efektowna, ale położenie jej w całym domu to lekka przesada. Moim zdaniem podłoga w sypialni dużo lepiej by wygladała jakby nie było tej nakładki Debiut bardzo udany, czekam na następne projekty
Ostatnio edytowane przez Callineck : 28.02.2009 - 00:52 |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ustaw sobie 'wyższą jakość detali' czy jak tam
.Bryła średnia, ale też nie najgorsza. Wnęrze bardziej mi się podoba. Kolorowe i radosne- czyli w moim guście. Najlepsza łazienka ![]() 8,5/10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 10
|
Ogólnie to domek mi się podoba. Bardzo ładna jest łazienka i ten ananas w donicy na pierwszym zdjęciu, tylko szkoda, że jest schowany za tą szafą...
MOja ocena to 8,5/10 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|