|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Jeśli dom był robiony na pokaz to OK, ale jeśli do użytkowania to Nie ok. Przypatrz się ile jest niedociągnięć. Tzn. wanna, krzesło.
Ogólnie strasznie mi się podoba. Tak ciepło przytulnie, ale sypialnia, nie lubię tego łóżka. Ale to nie Twoja wina. Kuchnia, jest super i ładna bryła.10/10 |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]() I dziękuję wszystkim za ocenki ![]()
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze - nie podoba mi sie bryła, przypomina budkę dla ptaków w wersji XXL - jest po prostu zbyt "zbita" i wysmukła jak na budynek mieszkalny. Otoczenie przyjemne i kolorowe, chociaż koszmarnie ciasne i drażni mnie ten kącik wypoczynkowo-jadalny usytuowany przy zaparkowanym samochodzie, w pełnym słońcu, w towarzystwie zapaszków ze śmietnika i z widokiem na ulicę w dodatku.
Wnętrza bardziej przypadły mi do gustu niż otoczenie. Co prawda elegancja miesza się w nich z klimatami rustykalnymi, elementami rodem z IKEI i nowoczesnym wyposażeniem (tv, pralka, komputer), co nie wygląda razem dobrze, ale dom prezentuje się przyzwoicie, chociaż "luksusem" to ja bym tego nie nazwał. ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Dżonku. Ja bardzo lubię domki na pokaz. Co prawda, jak napisał haughton, bryła jest za bardzo zbita i sprawia wrażenie koszmarnie ciasnej klitki dla króliczków anorektyków, ale to nic. Dwie rzeczy, które wprawiły mnie w osłupienie, to te koszmarne gary wiszące pod lampą (!) w kuchni, oraz pralka w łazience, która nie specjalnie pasuje do wystroju wnętrza - i nie cierpię tego modelu. Jeszcze małe szczegóły w postaci papieru toaletowego jakoś dziwnie za blisko umywalki a za daleko od kibelka, oraz za duże krzesło w korytarzu na górze. A tak to reszta może być i nie jest źle. Rzeczywiście luksus może to nie jest, ale jakaś namiastka jak najbardziej. ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|