Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 07.11.2013, 23:27   #171
Malin

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: By... me ;)

Dzięki Caesum! Cieszę się, że kolejna osoba tu zajrzała i z tego, że się podoba Co do oczu, ostatnio jakoś tak używam soczewek tylko od jednego twórcy + kilka "błysków", żeby spotęgować efekt, bo też lubię, jak się świecą Bardzo dziękuję za komentarz

Dziś bez zbędnych opisów podrzucam kolejną simkę. Napiszę tylko krótko, że nazywa się może mało oryginalnie, bo... Autumn (przypadek? nie sądzę xD) Co to znaczy, każdy wie, więc nawet nie piszę. Mam nadzieję, że się spodoba (to moja kolejna ulubienica, zaraz po Mayi! ).

Malin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.11.2013, 13:47   #172
Diana
Moderator

Reputacja: 46

Autumn wygląda prawie jak żywa *w*
Chyba będzie kolejną moją ulubioną simką z twojego działu, jest naprawdę śliczna - te piegi i rude włosy!
Jak zwykle ideał. Usta są świetne, naturalny kształt.
Do tego obróbka zdjęć super, genialne jest to drugie zdjęcie, na którym trzyma parasol.
Tym razem nie mam wątpliwości, że za nią należy się 10/10
Cytat:
Napisał Malin
A więc jednak ktoś z forum czasem zagląda na mój tumblr
Nawet obserwuję
stare 08.11.2013, 19:29   #173
yrvie

Reputacja: 10

Nie podobają mi się kąciki ust a tak ogolnie jest git
Oczy ladne. Tylko az się prosi zmienić fryzure na długie wlosy, byłoby super (bynajmniej ja mam takie odczucie)
Boze, dlaczego w 3 tak nie mogą wygladac? Tesknie za 2
yrvie jest offline  
stare 08.11.2013, 19:56   #174
Cocombeer

Co by tu dużo mówić.. Wow. Zaglądam pierwszy raz do tego działu i jestem zachwycona. Autumn wygląda bardzo naturalnie, co nie zmienia faktu, że jest naprawdę prześliczną simką. Można by powiedzieć, że niemalże perfekcyjną. Wpasowuje się w moje preferencje, zwłaszcza, jeżeli chodzi o kolor włosów i piegi.

Zdecydowanie będę zaglądać : ).
Cocombeer jest offline  
stare 08.11.2013, 20:36   #175
cerastes

Widziałam tę fryzurę wcześniej, ale nie myślałam, że tak niepozorna, może nadawać się do tak gustownej stylizacji. Simka jest prześliczna, fajnie ubrana (uwielbiam golfy w połączeniu z sukienkami). Cały jej wygląd jest bardzo naturalny. Uzyskanie takiego efektu, wymaga dobrego wyczucia stylu i dużej zręczności w łączeniu przeróżnych dodatków.
Do tego - wszystko w pięknej gamie kolorów. Cała prezentacja - maestria.
cerastes jest offline  
stare 10.11.2013, 13:03   #176
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Ha, to teraz posłodzimy Malin!

Sarita - za mocny puder. BARDZO ciekawy makijaż! Co do rysów twarzy... WOW!
Fryz ma zarąbisty mesh i teksturę *_* I wgl to wszystko takie HQ!

Line - typowa malinowa chłopczyca! Szkoda, że nie dałaś fotki całego stroju, bo zapowiada się megaśnie!
PRZEŚLICZNA jest, zakochałam się
No i czyżby stylizacja a la lata 90? Zdecydowany, "klasyczny" makijaż i bodaj modne wtedy krótkie włosy :>

Deronda - TE OCZY. Matko, aż ciarki mnie przeszły
Śliczna stylizacja. Ciekawy tatuaż na czole :>

Mathyou - zdecydowanie najlepszy Twój Sim jak dotąd. Trochę mi przypomina Chestera Benningtona z Linkin Park. Kenny, szczęściarz z Ciebie, że dostałeś takiego przystojnego i perfekcyjnie zrobionego sima!
Więcej zdjęć?

Autumn - nie dziwię się, że jest Twoją ulubienicą! To wyjątkowa simka Ma w sobie coś takiego urzekającego, no i ta uroda... Miód dla oczu!
Aczkolwiek zestawienie ciuchów jak dla mnie odpada

Bez ocen, bo musiałabyś się nieźle postarać, żebym dała Ci mniej niż to 9-10/10 xD

Btw, nie myślałaś o tym, żeby np. na blogu dzielić się tymi simami z innymi graczami?

Ostatnio edytowane przez Liv : 10.11.2013 - 13:05
Liv jest offline  
stare 10.11.2013, 21:27   #177
Malin

Cytat:
Napisał Diana Zobacz post
Autumn wygląda prawie jak żywa *w*
Chyba będzie kolejną moją ulubioną simką z twojego działu, jest naprawdę śliczna - te piegi i rude włosy! (...) Tym razem nie mam wątpliwości, że za nią należy się 10/10
Uwielbiam piegi i rude włosy, dla mnie to będzie zawsze idealne połączenie, przeurocze i sama bym chciała tak wyglądać, ehhh...

Cytat:
Nawet obserwuję
Ooo, jak miło Daj namiar na siebie, też poobserwuję

Cytat:
Napisał yrvie Zobacz post
Nie podobają mi się kąciki ust a tak ogolnie jest git
Oczy ladne. Tylko az się prosi zmienić fryzure na długie wlosy, byłoby super (bynajmniej ja mam takie odczucie)
Boze, dlaczego w 3 tak nie mogą wygladac? Tesknie za 2
Simka powstała specjalnie dla tej fryzury, więc to grzech zmieniać na długie włosy! Kąciki ust postanowiłam trochę mocniej opuścić, bo chyba jeszcze żaden mój sim takich nie miał. Taka mała odmiana

Cytat:
Napisał Cocombeer Zobacz post
Co by tu dużo mówić.. Wow. Zaglądam pierwszy raz do tego działu i jestem zachwycona. Autumn wygląda bardzo naturalnie, co nie zmienia faktu, że jest naprawdę prześliczną simką. Można by powiedzieć, że niemalże perfekcyjną. Wpasowuje się w moje preferencje, zwłaszcza, jeżeli chodzi o kolor włosów i piegi.

Zdecydowanie będę zaglądać : ).
Bardzo się cieszę, że mam tu nowego gościa I to w dodatku z takimi samymi "preferencjami urodowymi" jak ja

Cytat:
Napisał Senoy Zobacz post
Widziałam tę fryzurę wcześniej, ale nie myślałam, że tak niepozorna, może nadawać się do tak gustownej stylizacji. Simka jest prześliczna, fajnie ubrana (uwielbiam golfy w połączeniu z sukienkami). Cały jej wygląd jest bardzo naturalny. Uzyskanie takiego efektu, wymaga dobrego wyczucia stylu i dużej zręczności w łączeniu przeróżnych dodatków.
Do tego - wszystko w pięknej gamie kolorów. Cała prezentacja - maestria.
Zakochałam się w tej fryzurze, gdy tylko ją zobaczyłam. Wcześniej szukałam jej bezskutecznie, potem o niej zapomniałam i dopiero niedawno spytałam o nią na forum i w końcu znalazłam Jest taka urocza i dziewczęca, rzeczywiście niepozorna i zakochałam się w niej na tyle, że po raz pierwszy zrobiłam sima specjalnie do fryzury Autumn po prostu nie może wyglądać inaczej Bardzo się cieszę, że i tym razem Ci się podoba

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Ha, to teraz posłodzimy Malin!
No weź przestań xD

Cytat:
Sarita - za mocny puder. BARDZO ciekawy makijaż! Co do rysów twarzy... WOW!
Fryz ma zarąbisty mesh i teksturę *_* I wgl to wszystko takie HQ!
To był swego rodzaju eksperyment. Cieszę się, że został doceniony Co do fryzury - mesh właściwie taki przeciętny, ale grzywka jako akcesorium dodała sporo uroku. Jako całokształt też mi się podoba

Cytat:
Line - typowa malinowa chłopczyca! Szkoda, że nie dałaś fotki całego stroju, bo zapowiada się megaśnie!
PRZEŚLICZNA jest, zakochałam się
No i czyżby stylizacja a la lata 90? Zdecydowany, "klasyczny" makijaż i bodaj modne wtedy krótkie włosy :>
Coś tam wygrzebałam wśród tych moich screenów Specjalnie dla Ciebie cała postać - klik! Czy megaśnie to nie wiem Ja lubię czasem takie niekonwencjonalne połączenia

Cytat:
Mathyou - zdecydowanie najlepszy Twój Sim jak dotąd. Trochę mi przypomina Chestera Benningtona z Linkin Park. Kenny, szczęściarz z Ciebie, że dostałeś takiego przystojnego i perfekcyjnie zrobionego sima!
Więcej zdjęć?
Ken nie docenił w pełni uroku Mathyou, bo, jako miłośnik MM, zażyczył sobie tego sima ze zmienionym skinem, oczami i bez zbędnych masek No trudno się mówi A więcej zdjęć? Hmm... Znów coś tam wygrzebałam - klik 1, klik 2 Naprawdę nie mam już nic więcej (na tym drugim nie mam pojęcia, co mu się stało, przyszedł na parcelę jako sąsiad i chyba się z kimś wtedy pokłócił xD).

Cytat:
Autumn - nie dziwię się, że jest Twoją ulubienicą! To wyjątkowa simka Ma w sobie coś takiego urzekającego, no i ta uroda... Miód dla oczu!
Aczkolwiek zestawienie ciuchów jak dla mnie odpada
A nad ciuchami trochę się zastanawiałam. Kompletnie nie wiedziałam, w co ją ubrać, bo moja simowa szafa nie zawiera zbyt wielu ubrań w takiej jesiennej tonacji

Cytat:
Bez ocen, bo musiałabyś się nieźle postarać, żebym dała Ci mniej niż to 9-10/10 xD
Coś mi się wydaje, że kiedyś jednak się postaram Nie można cały czas słodzić

Cytat:
Btw, nie myślałaś o tym, żeby np. na blogu dzielić się tymi simami z innymi graczami?
Prawdę mówiąc, zastanawiam się nad tym cały czas. Problem tylko w tym, że do niektórych simów bardzo się przywiązuję i niekoniecznie chcę się nimi dzielić :> Do takich należą na przykład ciemnoskóre siostry (Ken męczył mnie o Karę bardzo długo, ale i tak mu nie dałam ), Amaranth, Swarna, Autumn... Wiem, że to tylko postacie do gry, nic wielkiego, ale jakoś emocjonalnie się z nimi wiążę i nie wyobrażam sobie, żebym gdzieś, kiedyś na jakimś blogu znalazła ich fotki z podszywającą się za autora inną osobą... Ale cały czas rozważam ten pomysł i pewnie w końcu się na to zdecyduję W końcu niedługo wejdzie TS4 i o dwójkowych simach mało się będzie pamiętać. W dodatku jeszcze tylko dosłownie kilka osób i będę mieć 100 obserwujących, więc taki mały "followers gift" by nie zaszkodził

Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie komentarze, jesteście kochani! *.*
Malin jest offline  
stare 11.11.2013, 10:50   #178
Tenebris

U twoich simów najbardziej podobają mi się oczy. Mają taki wyrazisty kolor. U Sarity podobają mi się usta oraz kolor szminki. Na mój gust ma trochę za małe oczy. Line w moich oczach ma opinię chłopczycy - na początku nie wiedziałam czy to sim czy simka. Mathyou kogoś mi przypomina, ale nie wiem kogo . Ten zarost jest trochę dziwny, nie lubię wymyślnego zarostu i sima i zwykle daję ten easxisowy. Autumn - nie cierpię piegowatych simów, niestety, wydaje mi się czy ona ma jakiś taki zły wyraz twarzy? Ogólnie lubię czytać twoje OJSG (to tak na marginesie ) bo simowie po metamorfozach wychodzą ci bardzo ładnie :-).

Ostatnio edytowane przez Tenebris : 11.11.2013 - 10:55
Tenebris jest offline  
stare 14.01.2014, 20:57   #179
Malin

Cytat:
Napisał Tenebris Zobacz post
nie lubię wymyślnego zarostu i sima i zwykle daję ten easxisowy.
Kurczę, to jeden z najlepszych zarostów, jakie widziałam do TS2, no jak możesz! xD Ale tak już poważnie, lubię zarosty u simów i podobnie jak Ty dawałam najczęściej ten eaxisowy Jakiś czas temu znalazłam jednak kilka takich właśnie wymyślnych i przerzuciłam się na nie, bo są zwyczajnie fajne i oryginalne

Cytat:
Autumn - nie cierpię piegowatych simów, niestety, wydaje mi się czy ona ma jakiś taki zły wyraz twarzy?
Zły? No załamałaś mnie, bo wrażenie chciałam osiągnąć wręcz odwrotne Piegi i wszelkie pieprzyki to mój nałóg i używam praktycznie na każdym simie. Wiem, że to ozdobnik dość dyskusyjny, bo jedni piegi kochają, a inni wręcz nienawidzą. Ja jestem zdecydowaną zwolenniczką, nie wyobrażam sobie wszystkich idealnie gładkich simów
Przepraszam, że tak późno odpisuję. Bardzo dziękuję za komentarz

A skoro temat się odświeża, to wiadomo, że coś wrzucam Dawno do tego tematu nie zaglądałam, a w tym czasie zrobiłam kilka simów. Parę zdjęć wrzucałam na tumblr, 3 simy nawet udostępniłam do ściągnięcia (dzięki Liv!). Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to zapraszam na blog (jaka reklama, lol).

Dziś najważniejszą rolę zagra tu Daniel, do którego stworzenia zainspirowała mnie ostatnio przeczytana książka "Upadli" (polecam, dobrze się czyta). Chyba na jakiś czas pozostanie moim ulubionym męskim simem, bardzo go polubiłam. Ilość zdjęć niestety nie powala, za co z góry przepraszam. Miałam razem z nim wrzucić jeszcze jedną simkę, ale dziś patrząc na nią stwierdziłam, że ma za małe usta, więc idzie do poprawki. I żeby nie było zbyt pusto, to podrzucę fotki simów, które zrobiłam wcześniej. Niektórzy widzieli, niektórzy nie, ale niech tu pozostaną na pamiątkę
Btw. tak, wszystkie wielkie nochale SĄ zamierzone!
No do to rzeczy:

Daniel

Cadi

Simon

Mila

I mój absolutny cukiereczek:
Lucius

Dziękuję za uwagę

edit:
postać Daniela w książce jest dość charakterystyczna, ale nie zobrazowałam go dokładnie tak, jak trzeba. Ci, którzy książkę czytali będą wiedzieli, o co chodzi, a tym, którzy przeczytać zamierzają - nie będę psuć niespodzianki

Ostatnio edytowane przez Malin : 14.01.2014 - 21:02
Malin jest offline  
stare 14.01.2014, 21:11   #180
yrvie

Strasznie podoba mi sie Mila. Ma fajny taki zmeczony wyraz oczu + te cienie pod oczami nie wiem czy je planowalas ale sa genialne! Fajne tez ma tlo tylko troszczke wyglada to tak jakby jej glowa byla "doklejona" do calosci Ma fajny delikatny makijaz a dopasowany fryz dopelnia calosc Zapraszam do siebie, jesli konetujesz TS3
yrvie jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania