![]() |
#171 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dzięki Caesum! Cieszę się, że kolejna osoba tu zajrzała i z tego, że się podoba
![]() ![]() ![]() Dziś bez zbędnych opisów podrzucam kolejną simkę. Napiszę tylko krótko, że nazywa się może mało oryginalnie, bo... Autumn ![]() ![]() ***************
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Autumn wygląda prawie jak żywa *w*
Chyba będzie kolejną moją ulubioną simką z twojego działu, jest naprawdę śliczna - te piegi i rude włosy! ![]() Jak zwykle ideał. ![]() ![]() Do tego obróbka zdjęć super, genialne jest to drugie zdjęcie, na którym trzyma parasol. Tym razem nie mam wątpliwości, że za nią należy się 10/10 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#173 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podobają mi się kąciki ust a tak ogolnie jest git
![]() Oczy ladne. Tylko az się prosi zmienić fryzure na długie wlosy, byłoby super (bynajmniej ja mam takie odczucie) Boze, dlaczego w 3 tak nie mogą wygladac? Tesknie za 2 ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]()
Co by tu dużo mówić.. Wow. Zaglądam pierwszy raz do tego działu i jestem zachwycona. Autumn wygląda bardzo naturalnie, co nie zmienia faktu, że jest naprawdę prześliczną simką. Można by powiedzieć, że niemalże perfekcyjną. Wpasowuje się w moje preferencje, zwłaszcza, jeżeli chodzi o kolor włosów i piegi.
Zdecydowanie będę zaglądać : ). |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
Widziałam tę fryzurę wcześniej, ale nie myślałam, że tak niepozorna, może nadawać się do tak gustownej stylizacji.
![]() Do tego - wszystko w pięknej gamie kolorów. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ha, to teraz posłodzimy Malin!
![]() Sarita - za mocny puder. BARDZO ciekawy makijaż! Co do rysów twarzy... WOW! ![]() Fryz ma zarąbisty mesh i teksturę *_* I wgl to wszystko takie HQ! ![]() Line - typowa malinowa chłopczyca! Szkoda, że nie dałaś fotki całego stroju, bo zapowiada się megaśnie! PRZEŚLICZNA jest, zakochałam się ![]() No i czyżby stylizacja a la lata 90? Zdecydowany, "klasyczny" makijaż i bodaj modne wtedy krótkie włosy :> Deronda - TE OCZY. Matko, aż ciarki mnie przeszły ![]() Śliczna stylizacja. Ciekawy tatuaż na czole :> Mathyou - zdecydowanie najlepszy Twój Sim jak dotąd. Trochę mi przypomina Chestera Benningtona z Linkin Park. Kenny, szczęściarz z Ciebie, że dostałeś takiego przystojnego i perfekcyjnie zrobionego sima! Więcej zdjęć? ![]() Autumn - nie dziwię się, że jest Twoją ulubienicą! To wyjątkowa simka ![]() ![]() Aczkolwiek zestawienie ciuchów jak dla mnie odpada ![]() Bez ocen, bo musiałabyś się nieźle postarać, żebym dała Ci mniej niż to 9-10/10 xD Btw, nie myślałaś o tym, żeby np. na blogu dzielić się tymi simami z innymi graczami? Ostatnio edytowane przez Liv : 10.11.2013 - 13:05 |
![]() |
![]() |
#177 | |||||||||||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No weź przestań xD Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo, bardzo dziękuję za wszystkie komentarze, jesteście kochani! *.* ![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
U twoich simów najbardziej podobają mi się oczy. Mają taki wyrazisty kolor. U Sarity podobają mi się usta oraz kolor szminki. Na mój gust ma trochę za małe oczy. Line w moich oczach ma opinię chłopczycy - na początku nie wiedziałam czy to sim czy simka. Mathyou kogoś mi przypomina, ale nie wiem kogo
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Tenebris : 11.11.2013 - 10:55 |
![]() |
![]() |
#179 | |
|
![]()
Kurczę, to jeden z najlepszych zarostów, jakie widziałam do TS2, no jak możesz! xD Ale tak już poważnie, lubię zarosty u simów i podobnie jak Ty dawałam najczęściej ten eaxisowy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przepraszam, że tak późno odpisuję. Bardzo dziękuję za komentarz ![]() ******************* A skoro temat się odświeża, to wiadomo, że coś wrzucam ![]() ![]() Dziś najważniejszą rolę zagra tu Daniel, do którego stworzenia zainspirowała mnie ostatnio przeczytana książka "Upadli" (polecam, dobrze się czyta). Chyba na jakiś czas pozostanie moim ulubionym męskim simem, bardzo go polubiłam. Ilość zdjęć niestety nie powala, za co z góry przepraszam. Miałam razem z nim wrzucić jeszcze jedną simkę, ale dziś patrząc na nią stwierdziłam, że ma za małe usta, więc idzie do poprawki. I żeby nie było zbyt pusto, to podrzucę fotki simów, które zrobiłam wcześniej. Niektórzy widzieli, niektórzy nie, ale niech tu pozostaną na pamiątkę ![]() Btw. tak, wszystkie wielkie nochale SĄ zamierzone! ![]() No do to rzeczy: Daniel ![]() ![]() ![]() Cadi ![]() Simon ![]() Mila ![]() I mój absolutny cukiereczek: Lucius ![]() Dziękuję za uwagę ![]() edit: postać Daniela w książce jest dość charakterystyczna, ale nie zobrazowałam go dokładnie tak, jak trzeba. Ci, którzy książkę czytali będą wiedzieli, o co chodzi, a tym, którzy przeczytać zamierzają - nie będę psuć niespodzianki ![]() Ostatnio edytowane przez Malin : 14.01.2014 - 21:02 |
|
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
Strasznie podoba mi sie Mila. Ma fajny taki zmeczony wyraz oczu + te cienie pod oczami nie wiem czy je planowalas ale sa genialne! Fajne tez ma tlo tylko troszczke wyglada to tak jakby jej glowa byla "doklejona" do calosci
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|