![]() |
#11 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jestem zbulbersowany podłogą w przedpokoju na piętrze
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Witaj
Jest łądny ale nie podoba mi się kilka elemetnów jak kolor tapety w sypialni i w salonie, bryła z zewnątrz i jestes takie drobnoski reszta ![]() Mam wiele mebli tych samych których użyłes w tym domu wiec jak moglyby mi sie nie podobać ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wiesz co Gio, ten domek jest zajefajne świetny
![]() Naprawdę, chociaż to nie mój styl sam projekt zrobił na mnie ogromne wrażenie ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
No, w sumie to ładnie
![]() Z zewnątrz nawet nieźle, ciut tylko kwadratowo tak. Telewizor w salonie trochę nie pasuje, i co tam robi ta szafka nad piecem ? ![]() Łazienka tez trochę mi się nie podoba. 8.5/10 - ale nie sugeruj się za bardzo jakoś tą oceną, bo chałupka generalnie jest ładna ![]()
#15 |
Guest
|
![]()
Jeśli dom był robiony na pokaz to OK, ale jeśli do użytkowania to Nie ok. Przypatrz się ile jest niedociągnięć. Tzn. wanna, krzesło.
Ogólnie strasznie mi się podoba. Tak ciepło przytulnie, ale sypialnia, nie lubię tego łóżka. Ale to nie Twoja wina. Kuchnia, jest super i ładna bryła.10/10 |
![]() |
#16 |
|
![]()
Giovánni, i jak tu być obiektywnym, kiedy w głowie dobrze pamięta się Króliki
![]() ![]() Albo nie ;p Zlikwidowałbym tą niewiadomopocoikomupotrzebną kałużę vel. sadzawkę przed domem. I bryła wydaje się zbyt wysmukła, ale ... ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Projekt maleńki , ale podoba mi się .
![]() Bryła wraz z ogródkiem prezentuje się bardzo spójnie i ma w sobie wyjątkowy urok ! Wnętrza o stonowanej , neutralnej kolorystyce stanowią bardzo poprawne tło dla umeblowania . Najbardziej podoba mi się kuchnia . ![]() Ocena : 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() ![]() I dziękuję wszystkim za ocenki ![]()
![]() |
#19 |
|
![]()
Po pierwsze - nie podoba mi sie bryła, przypomina budkę dla ptaków w wersji XXL - jest po prostu zbyt "zbita" i wysmukła jak na budynek mieszkalny. Otoczenie przyjemne i kolorowe, chociaż koszmarnie ciasne i drażni mnie ten kącik wypoczynkowo-jadalny usytuowany przy zaparkowanym samochodzie, w pełnym słońcu, w towarzystwie zapaszków ze śmietnika i z widokiem na ulicę w dodatku.
Wnętrza bardziej przypadły mi do gustu niż otoczenie. Co prawda elegancja miesza się w nich z klimatami rustykalnymi, elementami rodem z IKEI i nowoczesnym wyposażeniem (tv, pralka, komputer), co nie wygląda razem dobrze, ale dom prezentuje się przyzwoicie, chociaż "luksusem" to ja bym tego nie nazwał. ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Dom ładny. Aczkolwiek wewnątrz dużo niedopatrzeń Dżonie. Telewizor ze salonu won, tak samo obrazy. Żyrandol z czerwonymi ozdobami odmaszerować. W kuchni nie czaję gazówki, to chyba z Chin. Łazienka ładna, aczkolwiek pralka zbyt nowoczesna. Sypialnia bez zarzutów. Ogród ładny. Summa summarum: 9/10
kubuss |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|