|
|
#11 |
|
Guest
|
Aż chciałoby się w takim zamieszkać. Bryła prosta, wnętrza niewyszukane, ale Ty nadajesz swoim projektom takiej duszy... Aż mi się humor poprawił
Jeśli ma tak być dalej to będę zaglądać do każdego Twojego tematu. Ślicznie!
|
|
|
|
|
#12 |
|
Reputacja: 10
|
Ocenianie twoich domków robi się nudne, bo nie ma się do czego przyczepić xd
jak zawsze 10/10
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
Kolejny cudowny domek Twojego autorstwa.
Co Twoje projekty czyni wyjątkowymi? Według mnie coś nieuchwytnego, trudnego do opisania, a jednocześnie tak dostrzegalnego. Taka cudowna aura i klimat, jakieś ciepło i czar... Zbliżają się wakacje i tak bym chciała tam pojechać... Pozwolę sobie dodać, że najwięcej czasu spędziłabym w sypialni, nie dlatego, że leniuch ze mnie ogromny, ale to pomieszczenie urzekło mnie najbardziej
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
Noo, super. Najbardziej spodobała mi się kuchnia, łazienka i sypialnia. Pozostałe pomieszczenia nie są złe, ale gdzieniegdzie przeszkadza mi to pokrycie ściany. Ogólnie świetnie, piękne budujesz domki. 10/10 Pozdrawiam.
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Genialnie. A może zrobiłabyś taki dom bardzo nowoczesny?
Cały żółty i pomarańczowy.
|
|
|
#16 | |
|
|
Cytat:
![]() Miło mi , że domek podoba się Wam i bardzo dziękuję za dotychczasowe komentarze .
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Slicznie! ach ta kuchnia, ta tapeta....ech ech ech...jedyne czego bym sie doczepiła to ten wieniec czy cos nad łózkiem.
10/10 |
|
|
#18 |
|
Guest
|
Bardzo ładny, świetnie dobrane dodatki i bla bla bla...
|
|
|
#19 |
|
|
aniołku z tego co pamiętam jeszcze parę prac temu przyczepiałam się do czegoś,teraz nie mam do czego. Za to mam jedną prośbę... Wybuduj taki w Małopolsce pliss *-*.
|
|
#20 |
|
|
Oo jaka wiejska chatka xdd.Cudnie,naprawde.Długo czekałam i sie opłacało,żeby zobaczyć coś porządnego i dopracowanego.
10/10
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|