![]() |
#31 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#32 |
|
![]()
YYYY nie wiem czy mogę powiedzieć "podoba mi się" bo to mocno nieodpowiednie słowo. W ogóle mi się nie podoba, tak bardzo, że nie chciałabym się w nim znaleźć za żadne skarby świata.
Aż ciary chodzą po plecach. Goo job ![]() 10/10 Efekty powalają |
![]() |
![]() |
#33 |
Reputacja: 11
|
![]() Ten dom przeraża. Autentycznie.
Jak mam ochotę poczuć dreszcze strachu, włączam sobie horrory o psychiatrykach. Opuszczonych psychiatrykach. Niemożliwie mnie takie miejsca przerażają, wręcz paraliżują, a jakbym się kiedykolwiek w takim miejscu przypadkowo znalazła, to ze strachu bym oszalała i musieli by mnie zamknąć na oddziale, bo do równowagi psychicznej bym już nie wróciła. No ale to tak poza tematem. ![]() Zniszczone meble, wszechobecna krew, szpitalne obiekty, atmosfera grozy. Najbardziej obrzydliwa jest łazienka - ta zakrzepła, prawie czarna krew na ścianie jest okropna, za nic bym tam nie weszła. OMG, co tam za rzeź musiała się odbyć... masakra o.O Dalej - wolałabym umrzeć z głodu, niż cokolwiek zjeść w takiej kuchni. Wszędzie wózki inwalidzkie, są jak z koszmaru, przerażają mnie. Zaglądając przez okno do zamkniętego pokoju bałam się, że ta pielęgniarka zaraz odwróci głowę i pokaże, najpewniej zmasakrowaną, twarz. Nie mogę powiedzieć, że mi się ten dom podoba, w sensie prawdziwego "podobania", bo coś takiego do gustu może przypaść chyba wyłącznie osobnikom pokroju mieszkańca "Haunted House". Ale wyszło Ci założenie. Miało być strasznie i jest. Nawet bardzo. W sumie tylko 2 rzeczy mi jakoś nie leżą - to piętro dziwnie wystaje nad tarasem, zupełnie mi się to nie podoba, wygląda, jakby zaraz miało runąć w dół, no i napis "DIE" na ścianie bardziej naturalnie by wyglądał pisany "ręcznie" niż drukiem. Poza tym żadnych uwag nie mam. 10/10 oczywiście. edit: taki dom chciałabym zasponsorować Simom, których nie znoszę. Ostatnio edytowane przez Malin : 06.02.2012 - 15:14 |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
swietna robota (:
chetnie bym sobie pogral w tym domku ; dziesiec oczywiscie |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]()
no tak, jak obczaję jak się wyciąga domki z gry, to chętnie go wam udostępnię do pobrania
![]() no i tak, jeśli chodzi o FS, to niedługo ten dom przyda mi się do Vorga ![]() miało być mrocznie, udało się, dziękuję wszystkim za liczne komentarze, które utwierdzają mnie w przekonaniu, że powinnam więcej swych "dziwadeł" wystawiać na forum ![]()
![]() |
#36 |
|
![]()
Na początku chciałabym podziękować Ultraviolence za pomoc we wciśnięciu moich chałupek w jednym temacie
![]() No dobrze, to teraz obiecany domek, który przypadł do gustu kilku osobom :3 ![]() Chałupka stoi przy drodze, na najwyższym poziomie w mieście, to jedyny dom z którego można zobaczyć całą okolicę :3 ![]() Jako że Amanda pojechała poświrować trochę swym Pontiaciem, możemy bliżej przyjrzeć się konstrukcji i wnętrzu ^^ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać nadal trwa remont. Dokładniej mówiąc, Amanda postanowiła dobudować sobie jeszcze jeden pokój :3 ![]() Może zajrzyjmy do środka. ![]() Wchodzimy do przedpokoju i kierujemy się do kuchni. ![]() ![]() ![]() ![]() W kącie stoi stary piec, którego Amanda postanowiła nie wyburzać :3 ![]() ![]() Teraz skierujmy się do salonu. ![]() ![]() Amanda wstawiła tu tylko regały z telewizorem, kanapa i fotele zostały jej po babci :3 ![]() ![]() Jak widać, ściany również nie są w środku wykończone. Wszystko jest jeszcze świeże, gdyż pokój został dobudowany całkiem niedawno. ![]() ![]() Kiedy wychodzimy do przedpokoju, możemy ujrzeć jeszcze jeden pokój, na razie nie został on jednak zagospodarowany. ![]() Z boku mamy mały kącik telefoniczny ![]() I wyjście na taras :3 ![]() No dobra, to idziemy na górę ;] ![]() Pierwszy widok to mały przedpokój. ![]() ![]() A teraz idziemy do łazienki :3 ![]() ![]() ![]() Ulubione miejsce relaksu Amandy ![]() ![]() ![]() ![]() I ostatnie miejsce które zostało nam do obejrzenia. ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amanda nie lubi sprzątać, stąd wszystko wygląda jak wygląda ![]() ![]() ![]() Zbliżenie na toaletkę i szafe (jak widać, nie tylko na ciuchy :3) ![]() ![]() ![]() Widok od strony szafy. ![]() ![]() I kierujemy się na taras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak widać Amanda już wróciła, więc pożegnamy się i uciekamy :3 ![]() Pomachajcie na "do widzenia" ![]() ![]() na koniec rzuty (dla Lubiego, specjalnie z kratkami, żeby mógł dokładnie odwzorować sobie bryłę ![]() parter: ![]() piętro: ![]() dziękuję za uwagę :3
![]() |
#37 |
Guest
|
![]()
Ten domek to cudo! Przede wszystkim jest taki prawdziwy i nieidealny, co dodaje niebywałego uroku
![]() ![]() Widać, że domek jest dopracowany w każdym szczególe i robiony z sercem ;3. Ocena: 10/10 |
![]() |
#38 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
KOCHAM TEN DOM. Co się będę rozpisywał , jeżeli wyjdzie na jedno, JESTEM W NIM ZAKOCHANY.
![]() 100000/10
#39 |
Reputacja: 11
|
![]() O borze szumiący, ten dom jest tak fantastyczny, że mnie po prostu zatkało! *_____* Niemal co chwilę coś w myślach wykrzykiwałam: kominek! kanapa! fotele! toaletka! szafa! o.O Jest genialny, po prostu boski! Kuchnia jest tak przytulna, tak prawdziwie domowa, że jest to bezapelacyjnie mój numer jeden i ja osobiście nigdy bym z niej wychodzić nie chciała, no chyba, że do tej przecudnej szafy... Zgadzam się w 100% z opinią Einarra, te obdrapane ściany mają swój niepowtarzalny klimat i urok i nie wyobrażam sobie, żeby miały je zastąpić jakieś zwykłe tapety. Szalony kontrast w łazience - luksusowa wanna obok zardzewiałego kaloryfera i nieotynkowanej, ceglanej ściany
![]() OMG, brakuje mi skali liczbowej! ![]() btw. odnoszę wrażenie, ze najbardziej dumna jesteś chyba z sypialni :> |
![]() |
![]() |
#40 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Od razu gdy zobaczyłam go w twoim temacie w OJSG wiedziałam, ze ten dom to majstersztyk. Ta prezentacja tylko utwierdziła mnie w tym przekonaniu.
Mimo, że preferuję moderny, ten dom jest po prostu cudowny w każdym calu. Dopracowany w każdym szczególe. Wszystkie detale, ten "bałagan", coś cudownego. Dawno nie widziałam tak dopracowanego domu. Ponadto, widać, że dom ma duszę, był robiony z pasją i sercem, bije od niego gigantyczne ciepło ![]() Nawet nie potrafię oceniać każdego pomieszczenia po kolei, jak to zazwyczaj robię, gdyż chyba przy każdym z nich napisałabym to samo xD Cudo ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|