![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Elaine jest śliczna i jedyną rzeczą, do jakiej mogę się przyczepić jest chyba tylko niepasujący kolor brwi. Pobawiłabym się jeszcze z maskami na nos, ale to już sprawa drugorzędna. Kathy, skąd masz te cudne włosy i zieloną sukienkę? *___*
Tak na marginesie, przeglądałam temat i widziałam trzecią odsłonę Xardasa. Idealny owal twarzy, jestem pod wrażeniem ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 13.02.2011 - 20:22 |
![]() |
|
![]() |
#82 |
|
![]()
Elaine bardzo mi się spodobała. Ma ładną, subtelną twarz i bardzo pasuje do niej klasyczna stylizacja, w której ją zaprezentowałaś. Moim zdaniem fryzura doskonale pasuje do jej typu urody ( i jest również moją ulubioną ). Ponadto simka bardzo ładnie wygląda w tej zielonej sukience. Idealnie ten kolor współgra z rudym odcieniem włosów.
![]() Przeglądałam cały Twój temat z simami. Lucy i Shiori wyszły Ci również bardzo ładnie. Ciekawe również były te stylizacje na znane postaci, a jeśli chodzi o sesję z Drakulą to wyszła przede wszystkim - zabawnie. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Szkoda, że nie ma mowy o zmianie fryzury, bo według mnie psuje ona cały efekt
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
zakochałam sie
![]() ![]() ![]() dziękuje Kathy za dedykacje, simka świetna i te piegi ![]() fryzura wydaje mi sie pasować i ma fajny porcelanowy skin ![]() troszeczke natomiast obniżyłabym oczy, wydają mi sie za wysoko osadzone. a na ostatnim zdjęciu faktycznie jest za chuda (chociaż widziałam jeszcze chudsze) dyszka ![]()
![]() |
#85 |
Reputacja: 26
|
![]()
Dzięki za miłe komentarze
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
Elaine jest baaaaaaardzo ładna, ale ma coś nie tak z oczami xD Jakiś wytrzeszcz, ie wiem jak to nazwać xD
Ale jest b. ładna ![]() Szczerze mówiąc, jestem ciekawa wyglądu nauczycielki ze zdjęcia ^^"
#87 |
|
![]()
Wczoraj, późnym wieczorem, robiłam zdjęcia mojemu asasynowi. Niestety, gra się wykrzaczyła, zanim zrobiłam zbliżenie twarzy
![]() ![]() Co do nauczycielki, to "zagrała" ją przybrana matka Elaine, Mina. Stwierdziłam, że pasuje, ale na jej zdjęcia trzeba będzie poczekać, bo teraz przez jakiś czas będę wstawiać facetów. EDIT: OK, zrobione (wreszcie...) Asasyn był w sumie lekko wzorowany na tych z Gothica 3 (czarny strój), choć nie na jakimś konkretnym. A imię... tak mi jakoś pasowało. Oto... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedno zdjęcie jest celowo zrobione w nocy; pragnę nadmienić, że to dość młody asasyn, posługujący się (na razie) jednym mieczem i sztyletem. Oczywiście obie bronie zatrute... Pamiętaj o zasadach redystrybucji!
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 11.03.2011 - 16:50 |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Umm, przystojniak ^^
Aczkolwiek fryzura mi coś nie współgra z resztą, jak strój, no ale. Fajny, fajny ^^
#89 |
|
![]()
Drugie zdjęcie jest boskie!!!
ma piękne oczy ![]() aczkolwiek ja bym usunęła wąsiki, dodała troszkę gęstsze brwi i taki jednodniowy zarościk do tego ![]() mimo wszystko wyszedł bardzo na plus ![]()
![]() |
#90 |
|
![]()
Cóż, fajnie, że się podoba. Zarost był taki już na samym początku, o zmianie w tym przypadku nie ma mowy, co do fryzury... Cóż, to temat na bardziej obszerne wyjaśnienie, a teraz nie bardzo mam na to siłę. Liczę na jeszcze jakieś komentarze.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|