![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
bez żądnych wstępów:
powiem tylko, ze nic nie znalazłam, a wyszukiwarka jest do bani =.= Na roboty drogowe xd - taśma bezpieczeństwa ( ta czerwono biała, którą się coś odgradza) - kupki gruzu, ziemie i takich tam - znak "roboty drogowe" - betoniarka - rusztowania - i kostkę brukową na paletach (chodzi o to, żeby była tak jakby zapakowana xd) Do centrum handlowego: - witryny sklepowe - różne nazwy sklepów takich jak H&M, reserved itd - i takie duże, okno na sufit/dach[?] żeby przez nie światło wpadało, najlepiej okrągłe i ja już nie mam pomysłów, ale może wy okażecie się bardziej kreatywni, i wymyślicie coś jeszcze, co by przydało się do centrum handlowego ![]() za wszystko z góry dziękuję :33 EDIT: aha, i dobrze by było, gdyby te rzeczy nie były płatne :> EDIT2: I jeszcze jedna, bardzo ważna sprawa: widziałam na jakimś filmiku na YT, że sim zaprosił do siebie sima, a tez, do niego nie przyszedł, ale przyjechał samochodem. Jest jakiś mod albo cuś innego, żeby dało się tak zrobić? Ostatnio edytowane przez tallje : 25.07.2010 - 14:08 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gruz, słupki drogowe: http://www.retailsims.com/Urban/UrbanCityscape.htm
|
![]() |
![]() |
![]() |