Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.02.2011, 15:33   #1
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Colorfull [BRAK ZDJĘĆ]

Zakładałem temat z tym domem, ale został usunięty, więc zakładam nowy Daję linka do filmiku na YT, ale jeśli ktoś koniecznie chciałby screeny na forum to mogę wstawić . Mam nadzieję, że się spodoba.

W domku (położonym w pięknej nadmorskiej scenerii) mieszka Marie - artystka, która uwielbia eksperymentować, również jeśli chodzi o urządzanie wnętrz. W swoim domu postanowiła połączyć stare z nowym. Czy się jej udało ocenicie sami.

Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 20:15
Shiver jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 16.02.2011, 16:44   #2
.mirror

Reputacja: 10
Domyślnie

Jak miło, że prezentacja w postaci filmu, ooooch

Dom bardzo ładny, acz salon wydaje się mi strasznie zimny. W sypialni nie podoba mi się kolor ścian. No i pracownia, trochę mi nie pasuje do takiego domu ^^"
Ale poza tym jest wspaniały

Nie daj ocen liczbowych, ale skoro muszę to dam 8,5

Ostatnio edytowane przez Wielebny : 22.05.2011 - 14:14
.mirror jest offline  
stare 18.02.2011, 11:47   #3
cerastes

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Colorfull

Ja z kolei wolę prezentację w postaci zdjęć, ale Twoja wersja filmowa również mi się spodobała. Dom utrzymany jest w jednej stylistyce i widać, że aranżacje są przemyślane. Najbardziej podoba mi się kuchnia, ale pozostałe pomieszczenia również przedstawiają się nieźle. 9/10
cerastes jest offline  
stare 19.02.2011, 09:37   #4
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Też wolę, gdy zdjęcia wstawione są na forum, a nie zmontowane w film (chociażby dlatego, że uwagi notuje sobie w programie notatnik, a tak oglądałam na pełnym ekranie, spisywałam na karteczce i muszę to przepisać )
BRYŁA+OGRÓD - bryła fajna, ale za dużo tych samych roślin wokół niej. Szklane ogrodzenie mi się nie podoba. Źródełko nijak pasuje, a jeziorko na tle morza (?) psuje efekt. Tak samo puste otoczenie w tle.
PRZEDPOKÓJ - za ciemna farba, dałabym inny kolor.
KUCHNIA - bez zastrzeżeń ; D
SALON - przede wszystkim ,zapomniałeś go podpisać w prezentacji. Białe ściany sprawiły, że wieje pustką. Półki na książki mogły być połączone ze sobą. Zielony fotel odpada
SYPIALNIA nr 1 - OK, tylko za ostra tapeta
SYPIALNIA nr 2 - za mało zdjęć... Niezbyt mi się podoba. Przy takich ścianach trzeba dużo "nawalić", żeby nie było pusto.
Tak samo z PRACOWNIĄ. I za czysto tam
ŁAZIENKA - taki miszmasz odpada na wstępie.
6/10

@down: hm, tego podpisu nie zauważyłam.
Schody owszem, widziałam, ale mówiąc szczerze, przy tego typu domkach bardziej widzi mi się drewniane ogrodzenie ; D

Ostatnio edytowane przez Liv : 19.02.2011 - 11:46
Liv jest offline  
stare 19.02.2011, 11:18   #5
Shiver

Reputacja: 21

.mirror - Jeśli chodzi o salon, to wydaje mi się, że to przez te białe ściany. Jeśli chodzi o sypialnię, to każdy ma inny gust, więc rozumiem Twoje zastrzeżenia. A pracownię wymusza fakt, że w domu mieszka artystka, nieprawdaż?

aniołek - Miło mi, że Ci się spodobało .

Liv - Co do roślin, to właściwie masz rację, ale jeżeli chodzi o szklany płotek to odgradza on ogród od skarpy (klifu?). Nie widać go na zdjęciach, ale zapewniam, że tam był. Na jednym ze zdjęć widać chyba nawet kawałek schodków ^^. Salon jest podpisany (musiałem obejrzeć film, bo nieco mnie zbiłaś z tropu ) jest tam napis ''salon i kuchnia'', czy jakoś tak . Jeśli chodzi o resztę, to po części masz rację, po części to sprawa własnych upodobań .

Średnia ocena to 7,5 (nie wiem co dała mirror, więc na razie nie liczyłem jej ), jak na mnie to dosyć dobrze. Dziękuję bardzo za oceny i zachęcam innych do wyrażania swoich opinii .
stare 07.05.2011, 12:47   #6
theqatrick
Guest

Wiesz, że nie zauważyłem Qwerty, tego domu

BRYŁA I OGRÓD: Wszystko tutaj ładnie, jednak połączony styl tropikalny z umiarkowanym jakoś nie przypdadł mi do gustu. Bryła jest bardzo ładna.
PRZEDPOKÓJ: Tutaj wszystko jest dobrze wg. mnie.
KUCHNIA: Wow, 10/10
SALON: To chyba jedyne co mi się mało podoba
SYPIALNIA 1: Ładna.
SYPIALNIA 2: Jak Liv pisał za mało zdjęć ale również mi się podoba.
ŁAZIENKA: Bardzo ładna, tylko szpeci ją słaba jakość dodatków z sieci.
9/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania