![]() |
#1 |
Reputacja: 21
|
![]()
Zakładałem temat z tym domem, ale został usunięty, więc zakładam nowy Daję linka do filmiku na YT, ale jeśli ktoś koniecznie chciałby screeny na forum to mogę wstawić
![]() W domku (położonym w pięknej nadmorskiej scenerii) mieszka Marie - artystka, która uwielbia eksperymentować, również jeśli chodzi o urządzanie wnętrz. W swoim domu postanowiła połączyć stare z nowym. Czy się jej udało ocenicie sami. Ostatnio edytowane przez Charionette : 01.02.2015 - 20:15 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak miło, że prezentacja w postaci filmu, ooooch
![]() Dom bardzo ładny, acz salon wydaje się mi strasznie zimny. W sypialni nie podoba mi się kolor ścian. No i pracownia, trochę mi nie pasuje do takiego domu ^^" Ale poza tym jest wspaniały ![]() Nie daj ocen liczbowych, ale skoro muszę to dam 8,5 ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Wielebny : 22.05.2011 - 14:14 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja z kolei wolę prezentację w postaci zdjęć, ale Twoja wersja filmowa również mi się spodobała. Dom utrzymany jest w jednej stylistyce i widać, że aranżacje są przemyślane. Najbardziej podoba mi się kuchnia, ale pozostałe pomieszczenia również przedstawiają się nieźle. 9/10
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Też wolę, gdy zdjęcia wstawione są na forum, a nie zmontowane w film (chociażby dlatego, że uwagi notuje sobie w programie notatnik, a tak oglądałam na pełnym ekranie, spisywałam na karteczce i muszę to przepisać
![]() BRYŁA+OGRÓD - bryła fajna, ale za dużo tych samych roślin wokół niej. Szklane ogrodzenie mi się nie podoba. Źródełko nijak pasuje, a jeziorko na tle morza (?) psuje efekt. Tak samo puste otoczenie w tle. PRZEDPOKÓJ - za ciemna farba, dałabym inny kolor. KUCHNIA - bez zastrzeżeń ; D SALON - przede wszystkim ,zapomniałeś go podpisać w prezentacji. Białe ściany sprawiły, że wieje pustką. Półki na książki mogły być połączone ze sobą. Zielony fotel odpada ![]() SYPIALNIA nr 1 - OK, tylko za ostra tapeta ![]() SYPIALNIA nr 2 - za mało zdjęć... Niezbyt mi się podoba. Przy takich ścianach trzeba dużo "nawalić", żeby nie było pusto. Tak samo z PRACOWNIĄ. I za czysto tam ![]() ŁAZIENKA - taki miszmasz odpada na wstępie. 6/10 @down: hm, tego podpisu nie zauważyłam. Schody owszem, widziałam, ale mówiąc szczerze, przy tego typu domkach bardziej widzi mi się drewniane ogrodzenie ; D Ostatnio edytowane przez Liv : 19.02.2011 - 11:46 |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 21
|
![]()
.mirror - Jeśli chodzi o salon, to wydaje mi się, że to przez te białe ściany. Jeśli chodzi o sypialnię, to każdy ma inny gust, więc rozumiem Twoje zastrzeżenia. A pracownię wymusza fakt, że w domu mieszka artystka, nieprawdaż?
![]() aniołek - Miło mi, że Ci się spodobało ![]() Liv - Co do roślin, to właściwie masz rację, ale jeżeli chodzi o szklany płotek to odgradza on ogród od skarpy (klifu?). Nie widać go na zdjęciach, ale zapewniam, że tam był. Na jednym ze zdjęć widać chyba nawet kawałek schodków ^^. Salon jest podpisany (musiałem obejrzeć film, bo nieco mnie zbiłaś z tropu ![]() ![]() ![]() Średnia ocena to 7,5 (nie wiem co dała mirror, więc na razie nie liczyłem jej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wiesz, że nie zauważyłem Qwerty, tego domu
![]() ![]() ![]() BRYŁA I OGRÓD: Wszystko tutaj ładnie, jednak połączony styl tropikalny z umiarkowanym jakoś nie przypdadł mi do gustu. Bryła jest bardzo ładna. PRZEDPOKÓJ: Tutaj wszystko jest dobrze wg. mnie. KUCHNIA: Wow, 10/10 SALON: To chyba jedyne co mi się mało podoba SYPIALNIA 1: Ładna. SYPIALNIA 2: Jak Liv pisał za mało zdjęć ale również mi się podoba. ŁAZIENKA: Bardzo ładna, tylko szpeci ją słaba jakość dodatków z sieci. 9/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|