|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() A o to Nektarnia wzorowana na tej pracy http://sims2design.pl/forum/showthread.php?t=10584
,na dole jest sklep z nektarami,pomieszczenie,gdzie mozna je smamemu robic,a czekajac na koniec produkcji mozna zagrac w cymbergaja,na pietrze mozna degustowac nektar,sa lazienki oraz taraz widokowy,na zewnatrz jest ogrodek z winogronami,jakby ktorys sim nie mial przy sobie owocow parcela 20x30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 11
|
![]()
Rety, rety, ale ślicznie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mnie się naprawdę bardzo podoba, może tylko te drzwi do toalety psują cały klimat
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Kolejny odjazdowy projekt ;D Skąd wytrzasnęłaś te rośliny na ścianie razem z plakatem?Nie mam do czego się przyczepić.. Umieściłaś go gdzieś do ściągnięcia? ;d 11/10
|
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Budynek sprawia idylliczne wrażenie i dlatego jego lokalizacja moim zdaniem nie do końca pasuje do centrum "wielkiego miasta". Poza tym nie mam innych negatywnych uwag, bo projekt bardzo mi się podoba. Ładne dekoracje, starannie dobrane... Taki śródziemnomorski styl, zawsze trafia w mój gust.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
OMG to cudo!
szczególnie wejście... jak tu... nektarowo i winnie! |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Podoba mi się. Zdecydowanie nektarnia jest klimatyczna. Z zewnątrz aż dech zapiera.
Mogę Tobie jedynie zarzucić bardzo dużą ilość skrzyń na nektary, bo całe ściany są nimi zastawione ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Otocznie parceli bardzo mi się podoba, śliczny ogród kwiatowy i niewielka, naturalnie wyglądająca plantacja. Wewnątrz także świetnie, wspaniały dobór patternów i kolorów ścian. Obrazy i inne ozdobne detale podkreślają klimat tego miejsca
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|