|
![]() |
#1 |
Reputacja: 14
|
![]()
Siema. Pragne przedstawic maleńkie, aczkolwiek dosyc przytulne mieszkanko zlokalizowane w wiezowcu 'Na wyłomie', jesli dobrze pamietam. Mam w planach umeblowanie pozostalych apartamentow w tym wiezowcu. Zapraszam do ogladania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem, że łazienka jest troche z innej bajki, ale fantazja mnie troche poniosla ![]()
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajny taki przytulny . Mam zastrzeżenia co do kuchni nie podobają mi się te zółte meble może lepsze by były brązowe coś takiego .Sypialnia to najlepsze pomieszczenie śliczne łóżko .Salon i łazienka są niczego sobie
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
OMG.. cud, miód i orzeszki.. genialne. Jest taki ciepły i przytulny.. Nie wiem co powiedzieć/napisać.. po prostu genialne.. 11/10
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Całkiem ładne mieszkanko! ładne zagospodarowanie przestrzenne
![]() mi podoba się kuchnia, ponieważ kolory szafek stanowią kontrast do reszty mieszkania, do tego pomieszczenie nie mogę się doczepić, lecz w kuchni są drzwi wejściowe, więc mógłby się tam znaleźć jakiś wieszak na ubranie, salon jest też niczego sobie podoba mi się w nim połączenie kolorów, oraz prostota Sypialnia to chyba najbardziej udane pomieszczenie w tym apartamencie, podoba mi się w nim kolorystyka, i klimat który powinien być w sypialni łazienka, trochę w innej kolorystyce nie odstaje bardzo od reszty, lecz jakby się przyjrzeć to widać, że lekko się gryzie z innymi pomieszczeniami, ale jako pojedyncze pomieszczenie to łazieneczka, jest bez zarzutów ![]() to chyba ocenię na 10/10 za to że mieszkanie jest bardzo realistyczne jak na the sims 3 , i pokazałaś, że małe mieszkanie w simsach może być ładne i przemyślane ![]() Pozdrawiam Einarr |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie. Mieszkanie jest ciasne ale poradziłaś sobie. Chyba jedyną rzeczą jaka mi nie pasuje to kosz na śmieci. To miejsce nie jest odpowiednie dla niego(nie dałoby się nawet szafek otworzyć, takie nieergonomiczne rozwiązanie) ale tak mała i nieistotna rzecz nie przeszkodzi mi dać oceny 10/10.
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Podoba mi się ten projekt z uwagi na to, że wszystko jest tu takie uporządkowane.
![]() Bardzo ładnie wyglądają meble w kuchni choć stanowią zbyt duży, aranżacyjny kontrast dla całości umeblowania. Wydają się zbyt nowoczesne. W pozostałych pomieszczeniach użyłaś wszędzie drewnianych mebli, dlatego te w kuchni powinny być również w podobnym stylu. Nie mam także przekonania do ceglanych ścian w takim małym lokum. Optycznie pomieszczenia wydają się mniejsze. Cegła idealnie pasuje do dużych przestrzeni, np. w loftach wygląda znakomicie. Choć zaprezentowałaś simowy standard, to mieszkanie ma całkiem fajną atmosferę. ![]()
Ostatnio edytowane przez cerastes : 28.07.2011 - 15:29 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 14
|
![]()
Moge prosic jeszcze o jakies komentarze?
#8 |
|
![]()
To mieszkanie jest takie... realne i cieple : ))))
Bardzo podoba mi sie kuchnia, ale zolty kolor tam nie pasuje. Lazienka troche odstaje barwa, ale nie wyglada tandetnie ![]() Co moge wiecej powiedziec, bardzo mi sie podoba. ![]()
#9 |
Guest
|
![]()
To może pokolei:
- Kuchnia: nawet mi się podoba nie mam jakichś dużych zastrzeżeń, oprócz tego, że panele w kuchni mi się za bardzo nie podobają, - Salon: kolory mi się baaaardzo podobają i w ogóle ![]() ![]() - Sypialnia: sama bym najchętniej teraz tam zasnęła ![]() - Łazienka: za dużo tam nie widać, ale myślę, że jest OK. Oceniam na 9,5/10 ![]() |
![]() |
#10 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Piękne mieszkanie... jak dla mnie 10/10..
![]() Nie mam zastrzeżeń... Czekam na kolejne. ![]()
|
|