![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Nadszedl czas na kolejny projekt mojego autorstwa. Od czasu PMSW cierpialem na chroniczny brak weny i kazda proba tworzenia projektu konczyla sie fiaskiem. Na szczescie okolo tydzien temu pomysly wrocily. Owocem tygodniowej pracy jest minimalistyczna kawalerka. Nic takiego - zwykle, nowoczesne, malutkie mieszkanko. Mimo to mam nadzieje, ze sie spodoba. Zachecam rowniez do komentowania i wyrazania opinii nt projektu. Uwagi szczegolnie wskazane.
Spectrum - mała kawalerka, która dzięki swojej prostocie i ciekawej kolorystyce wyróżnia się na tle podobnych projektów. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RZUT Ostatnio edytowane przez Spectrum : 21.10.2012 - 16:27 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 21
|
![]()
Bardzo ładne mieszkanie
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Shiver : 22.10.2012 - 15:08 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
To i ja ocenię, skoro dostałem cynk
![]() Kuchnia, jadalnia, salon- świetne połączenie barw i to takich które uwielbiam, biel, czerń, zieleń i szarość ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie praca trafia w mój gust, czekam tylko na możliwość pobrania, bo chce mi się tego mieszkanka ![]() Nie zostawiam oceny, bo brakowało by mi skali ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
no więc
![]() ogółem mieszkanie robi wrażenie. bardzo podoba mi się to lustro z 1 zdjęcia ![]() ![]() łazienka jest świetna, tak samo salono-jadalnio-kuchnia XD daję 10/10
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jest cudownie!
Podoba mi się styl w jakim kawalerka jest urządzona, świetnie, że jest tu tak... przejrzyście! Najbardziej jednak urzekła mnie łazienka. Ja, nie potrafię takiej zrobić (brak talentu)... Tak, więc daję zasłużone 10/10 ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Cu-do-wne! Widziałam wcześniej jedno zdjęcie i mnie zagięło
![]() Wszystko dopracowane, wnętrza bardzo ładnie urządzone. Nie wiem co mam jeszcze napisać.. Ej no weź, obrażam się :< dasz do pobrania? błaaagam! <klęczy na kolanach i prosiii?> oczywiście 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Już na GG Ci pisałem, że salon jest cudowny, ale w porównaniu z całym domem, Simy, którzy tam mieszkają muszą czuć się jak w raju. TO jest takie... Takieeee... Idealne, bez skazy, bez ani jednego uszczerbku
![]() ![]() Oczywiście najlepszy jest salon. A przepraszam, te gazety w kiblu to co to jest? ;O Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Szczerze mówiąc nie powiedziałbym, że mieszkanie wyróżnia się na tle innych przez prostotę i kolorystykę - jest wręcz odwrotnie (absolutnie nie traktuj tego jako minusa, to tylko taka moja uwaga
![]() ![]() W kuchni ucięło ci piekarnik ![]() Ogółem cały projekt uznaję za dobry. Brakuje mi detali które dopełniły by całość. Niemniej jednak cieszę się, że cały czas idziesz do przodu i każdy Twój następny projekt ma w sobie coś co mnie pozytywnie zaskakuje - mam nadzieję, że przy następnych projektach będzie podobnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Panuje tu przeraźliwie ponura atmosfera. Smętne kolory stworzyły smętny klimat. Natomiast na plus tego projektu składa się ładne i funkcjonalne umeblowanie.
![]() ![]() Ogólnie: ponuro, skromnie, ale estetycznie i funkcjonalnie więc 8/10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Dziękuje Wam bardzo za komentarze. Wszystkie uwagi wezmę do serca i postaram się, aby w przyszłości nie robić podobnych błędów?
![]() Ktos jeszcze? edit: dla wszystkich proszących o link do pobrania - w aranżacji wnętrz użyłem wiele płatnych mebli, więc nie udostępnię tego projektu, przykro mi ;/ |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|