| 

| 
		#1 | 
| 

Administrator 

Reputacja: 15 

| 

Mam przyjemność ogłosić, że konkurs w TS 2 zdobywa Liv. Gratuluję ! 

Zgłoś się po rangę do jednego z administratorów. Dziękuję wszystkim za udział w konkursie  .

![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 06.05.2024 - 20:49  | 
| 
		 | 

|             

| 

| 

| 
		#2 | 
| 

Supermoderator 

Reputacja: 27 

| 

Liv, gratuluję wygrania konkursu. Świetny projekt  

Mam łopatę. 
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#3 | 
| 

Administrator Emeryt 

Creator Zarejestrowany: 08.04.2008 

Reputacja: 12 

| 

Żałuję, że nie wygrał Qwerty, bo to na niego głosowałem. Aczkolwiek praca Liv również jest wspaniała i początkowo to na nią miałem zagłosować. Gratulacje  

| 
| 
		 | 

| 

| 
		#4 | 
| 

Reputacja: 12 

| 

Brawo Liv, choć nie głosowałam na twoją pracę, już wtedy wiedziałam, ze wygra  

![]() zdecydowanie wyrózniała się od wszystkich! 

Majestatyczność  
			 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#5 | 
| 

Reputacja: 21 

| 

Gratulacje Liv!  

![]() Praca jest naprawdę cudowna i w pełni zasługuje na wygraną C: Od siebie baaaardzooo dziękuję za głosy, nie spodziewałem się, że tyle ich dostanę ![]() Dziękuję!  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#6 | 
| 

Moderatorka Emerytka 

Reputacja: 53 

| 

![]() O, kochani, więc trzy dni siedzenia nad tym domkiem (meblowanie+ściągnie dodatków+milion zmian w trakcie, nawet po tym, gdy już wszystkie zdjęcia miałam pstryknięte...) opłaciły się!   Biedna Studentka dziękuje Wam za zwycięskie głosy! ![]() Słówko do mojego głównego rywala... Drogi Qwerty, wczoraj patrząc na Twoją pracę zastawiałam się, dlaczego nie wygrywasz   Jakkolwiek te pokryklane ściany trochę mnie wkurzały, tak cała reszta była - według mnie - dużo bardziej oryginalna i klimatyczna. Zmieniałbym w niej parę rzeczy, ale ogólnie miałeś świetny pomysł! Chociaż dzieliło nas kilka głosów w ankiecie i ten jeden w tą czy w tamtą niewiele by zmienił, tak symbolicznie mój głos poszedł na Twoją pracę. Wiem, że to wredne z mojej strony, że zgarnęłam rangę dla siebie (jakbym miała ich mało!), ale to tylko dlatego, że w moim przypadku jest to na prostej zasadzie - "od studentki dla studentki" ![]() Tobie i całej reszcie oczywiście gratuluję ciekawych prac  
		Ostatnio edytowane przez Liv : 13.10.2013 - 21:05  | 
| 
		 | 

| 

| 
		#7 | 
| 

Reputacja: 21 

| 

Ranga i wygrana w pełni zasłużona, nie masz potrzeby się tłumaczyć  

![]() Teraz to ja się głupio czuję, bo wcale nie głosowałem, ale możesz sobie doliczyć jednego głosa ode mnie ![]() No i bardzo mi miło, że moja praca Ci się podobała (i wzajemnie!)  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#8 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Gratuluję wszystkim uczestnikom, konkurs był naprawdę na wysokim poziomie. Chociaż głosowałem na pracę Qwertego, to mieszkanie Liv również zwaliło mnie z nóg i od razu wiedziałem, że będzie zacięta walka o wygraną.  

Jak najbardziej zasłużone zwycięstwo, jeszcze raz brawo!  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#9 | 
| 

Reputacja: 10 

| 

Gratulacje dla Liv.  

![]() Również przyznam, że praca Qwerty'ego na pierwszy rzut oka robiła konkurencyjne wrażenie, ale po dokładniejszym obejrzeniu już nie.   To trochę fuszerka, bo na antresoli brakuje balustrady (!), a to zasadniczy błąd. Podest zawsze zabezpiecza się balustradą, inaczej można "wylecieć za burtę". Brakuje tam też okna, a być powinno zwłaszcza, że półpiętro przeznaczone jest na sypialnię. Bryła była wystarczająco duża żeby tam go zaprojektować.Chaos napisów na ścianach zdominował wystrój i sprytnie odwraca uwagę od wymienionych minusów. Jest to też trochę pójście na łatwiznę aranżacyjną. Muszę jednak przyznać, że pomysł na ten dziennikarski notes jest fajny i bardzo artystyczny  , ale sztuka tworzenia udanego kolażu, nie kieruje się aż takim brakiem umiaru. W tym projekcie jest tego za dużo.Zastanawiam się też, co ciekawego by tam zostało gdyby te napisy pościągać ze ścian... ?  
		 | 
| 
		 | 

| 

| 
		#10 | 
| 

Reputacja: 11 

| 

Liv, Twoja praca jest, jak dla mnie, po prostu bezkonkurencyjna i na nią właśnie oddałam swój głos. Nie masz pojęcia dziewczyno, jak ja kocham Twój styl  

Jest taki lekki, estetyczny, delikatny, po prostu zachwycający. Nie ma zbędnych pierdół, zapychaczy przestrzeni, a jednocześnie nie odczuwa się nigdzie pustki. Jest jasno i przejrzyście. Wszystko tu ma swoje miejsce, bezbłędnie pasuje do całości. Gdy oglądam Twoje zdjęcia, to wciąż chodzi mi po głowie określenie "czysto". Tak, jest czysto i przyjemnie i osobiście moim marzeniem jest mieszkać w takim właśnie domu.Moim zdaniem - w pełni zasłużona wygrana. GRATULUJĘ! Qwerty, Twoja praca również zachwyca, jest rewelacyjna. Pomysł na notatki na ścianie świetny, a granatowa sypialnia po prostu zmiata, wyszła genialnie   Mimo wszystko przegrała tutaj zbyt duża liczba zbędnych dodatków z netu. Nie wiem, jakoś tak trochę za dużo ich zarejestrowałam. Osobiście jestem wielką fanką "stylu Curio", czyli domów zawalonych duperelami, ale akurat w tym wypadku są one całkowicie zbędne, bo w połączeniu z oryginalnymi ścianami wprowadzają lekki chaos. No, ale tak, czy siak, jest super!Gratuluję świetnej pracy i wysokiego drugiego miejsca. Pozostałym uczestnikom również gratuluję świetnych prac. Poziom był naprawdę wysoki! Ej, ludzie, ludzie, przez Was znów zachciało mi się odpalić swoją grę  
		 | 
| 
		 | 

| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |

| 

|