PDA

Zobacz pełną wersję : Forumowa Mafia II

Strony : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9

Meryam
12.10.2013, 16:16
Ja poza Charionette, na którą oddałam głos, typuję:
1. Bjork, ale u niej to jest dziiiiwna sprawa. Nie mam zamiaru oddawać na nią głosu, dopóki nie będzie wobec niej jakiegoś porządnego uzasadnienia.
2. Fallen/Flo - obie wydają mi się baaardzo podejrzane, ale może być taka sytuacja, jak z Chrionette i MPS w poprzedniej edycji - jedno oszukuje drugie ;)
3. Gingers - mało się udziela, dużo obserwuje, ale też nie jest to jakiś silny argument przeciwko niemu.
4. Don - baardzo chce przekonać innych do swoich racji, i bardzo boi się mafii, jakby wiedział co miała zrobić ;P Tak samo jak wyniuchał, że zabiją Morganę, jakoś taka wiedza to dużo..
I na razie to tyle. Wobec nikogo nie mam żadnych silnych argumentów, więc nie będę namawiać "głosujcie na X", bo sama nie jestem co do nich pewna. Za to interesująca jest propozycja Ciastka w mafii... Jako jedyny na początku, gdy byłą fabuła, miał broń, "uratował" Pinkiego z napadu w banku, ale sam wątek policjanta jest dla mnie dziwny. Poza tym, cały czas podaje jakieś dziwne argumenty do swoich podejrzeń, a teraz nawet kieruje je na siebie... dziwne.
Nie no, ja chyba poczekam na rozwój wydarzeń, i potem się zdecyduję, bo na razie to są strzał na chybił trafił.

redmoon
12.10.2013, 16:17
@Ciastek - Nie, nie jestem pewny. To tylko moje przemyślenia.

Laselight
12.10.2013, 16:17
ja wiem, kto może być w mafii! do mafii na pewno należy 6 z 34 osób pozostałych przy życiu. coraz bardziej się zastanawiam nad tym, czy może być to Lubie.

Lubie
12.10.2013, 16:19
Ladron, pisałem już, że na pewno NIE jestem w mafii. Możesz mi wierzyć :c

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 16:19
Przemyślenia. Ale ty nie napisałeś tego w formie przemyśleń tylko napisałeś, że ja wam każę napisać moich współmafiozów.- wiesz myślę, że coś takiego to nie przemyślenia tylko oskarżenia

Meryam
12.10.2013, 16:20
SPC- takimi postami tylko upewniasz nas w przekonaniu, że jesteś mafii, bo trochę za bardzo się wypierasz, jakby ci coś zagrażało...

redmoon
12.10.2013, 16:21
@SPC - Jak sobie uważasz. Ja nie jestem pewny, że jesteś mafiozem. Tylko zwracam uwagę innych graczy na to, że to może być podstęp mafii.

muffindance
12.10.2013, 16:29
moim zdaniem sam sobie strzelił w kolano tym postem i kilkoma innymi. zobaczymy, jak to bedzie. w sumie to watpie, zeby mafia chciala teraz sprzatnac ciastka, skoro budzi w nas jakies watpilowsci i pisze takie posty. dobrze ich bedzie kryl. ;) a jak jest w mafii, to bardzo kiepsko gra. poza tym, drogi ciastku, ty tak bardzo jestes za fabulą - czym potwierdzasz moja teorie, w ktorej sadze, iz osoby, ktore w trakcie fabuly udzielaly sie, a teraz zamilkly, sa w mafii.

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 16:35
Ja nie wiem kto jest w mafii i kto w niej nie jest. Nie wszyscy, którzy są za fabułą są mafiozami. Po prostu fajnie byłoby pograć sobie w wirtualnym świecie i w nim na przykład podyskutować o mafii i prowadzić własną kryminalną historię ;)

Privilege
12.10.2013, 16:35
Panie Ciastku najprawdopodobniej jutro zagłosuję na Ciebie. O ile ty i twoja mafia mnie nie zabijecie do jutra za me śmiałe przemyślenie.

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 16:36
Oskarżenie czy kolejne przemyślenie?

Lubie
12.10.2013, 16:36
Panie Ciastku najprawdopodobniej jutro zagłosuję na Ciebie. O ile ty i twoja mafia mnie nie zabijecie do jutra za me śmiałe przemyślenie.

To jutro mafia będzie głosować sama na siebie. Dobre posunięcie :**

Privilege
12.10.2013, 16:37
Skąd przypuszczenie że jestem w mafii Lubie?

@SPC - traktuj jak chcesz :)

Edit: literóweczka xd

muffindance
12.10.2013, 16:39
chaotycznie napisałam to ostatnie zdanie, przepraszam... :hmm:
w sumie ja sama jeszcze nie wiem, na kogo zaglosuje, a juz jest coraz mniej czasu :o

redmoon
12.10.2013, 16:40
@SPC - ja też chyba zagłosuję na ciebie jutro. Nawet jeśli Bjork się pomyliła co do Cherrie to jestem gotów jej darować, żeby wyeliminować ciebie.

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 16:40
Kto to MPC? xDD Już kolejny raz widzę taki inicjał :)

Myślę, że dziś nie zginiesz, ale kto wie, na pewno nie z mojej ręki ;)

Privilege
12.10.2013, 16:43
Kto to MPC? xDD Już kolejny raz widzę taki inicjał :)

Myślę, że dziś nie zginiesz, ale kto wie, na pewno nie z mojej ręki ;)

Może z ręki twoich pobratymców? ;>

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 16:51
UP- :facepalm2: - tylko tyle....

Lubie
12.10.2013, 16:53
Może z ręki twoich pobratymców? ;>

Czyli ze swoich ??

Privilege
12.10.2013, 16:55
Nie wiem czemu podejrzewasz mnie. Za to że Bjork kilkadziesiąt postów wstecz napisała że wg niej nie jestem w mafii? Sam wiecznie podejrzewasz 32 na 33 osoby (siebie nie wliczasz). Jeśli twierdzisz że jestem w mafii to daj jakiś poważny powód.

Lubie
12.10.2013, 16:59
Nie podejrzewam 32 osób. Podejrzewam max 6 osób, a ty zarzucasz że 32. Ciastek jest w mafii, kompletnie się ujawnił, a wy, jako inni mafiozi teraz postanawiacie się go pozbyć...

Privilege
12.10.2013, 17:00
Nadal czekam aż podasz konkretny powód dlaczego mnie posądzasz. Posiadasz jakiś?

Lubie
12.10.2013, 17:03
Posiadam wiele, ale po co się nimi będę chwalić (:D)
A na serio to są moje przemyślenia, które z każdą chwilą się pogłębiają.

Privilege
12.10.2013, 17:05
To niech się pogłębiają. Teraz ja myślę mój drogi że wyczułeś kogoś kto stara się was rozgryźć i wie za dużo i starasz się go pozbyć. To teraz wykombinuj mafioso jak to zrobisz byś nie wydał się wszystkim podejrzany. Powiem Ci to po raz pierwszy i ostatni. Jestem mieszczuchem...

Edit: i wątpię byś posiadał jakiekolwiek zgrabne argumenty.:wall:

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 17:05
Priv- a ty podaj konkretne , a nie możliwe powody wobec mnie :D

Lubie
12.10.2013, 17:07
Czy ty mi grozisz, że jeżeli nie przestane cię podejrzewać, skończysz ze mną ? Tak to odbieram.

Privilege
12.10.2013, 17:07
Ooo... rozumiem, obrażasz się na mnie :| Spk. Typujcie mnie, ale czy macie rację to dowiecie się jak zginę ;) (nie chcę abyście mnie typowali, ale wasz wybór ;) )

Przemyślenia. Ale ty nie napisałeś tego w formie przemyśleń tylko napisałeś, że ja wam każę napisać moich współmafiozów.- wiesz myślę, że coś takiego to nie przemyślenia tylko oskarżenia

+ twoje wcześniejsze posty których nie chce mi się szukać.

Czy ty mi grozisz, że jeżeli nie przestane cię podejrzewać, skończysz ze mną ? Tak to odbieram.

Nie grożę tylko sądzę że twoje argumenty są wymuszone.

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 17:10
Po prostu, one są lekko tajemnicze, ale nie oznaczają, że jestem mafiozą ;)

Lubie
12.10.2013, 17:10
Wymuszone argumenty ? Sama pisałaś nie dawno, że NIE mam argumentów, więc ktoś tu się chyba gubi :cc

@SPC, oznaczają...

Malfurion
12.10.2013, 17:11
a moze cala wasza trojka jest w mafii i robicie sztuczny teatrzyk? :detective:

Privilege
12.10.2013, 17:13
Wymuszone argumenty ? Sama pisałaś nie dawno, że NIE mam argumentów, więc ktoś tu się chyba gubi :cc

@SPC, oznaczają...

Chyba szukanie na siłę jakichkolwiek argumentów / bezsensownych = brak SENSOWNYCH argumentów.
Wydaje mi się że wyjaśniłam Ci co mam na myśli i nie zamierzam dalej pisać na ten temat. Chcesz mnie oskarżać spoczko ale wytłuczesz w końcu kolejnego miastowego :)

@Don a może w ogóle nie ma mafii i chodzi o to żebyśmy przez miesiąc się oskarżali i tłukli? (taki żarcik :D)

Lubie
12.10.2013, 17:13
No tak, jak był mafiozą to na pewno bym kłócił się z mafiozą, kto jest mafiozą... :guns:

@up, nie mam takiej siły, żeby sam ciebie wykończyć...
Jeżeli nie jesteś mafiozą, daj mi jakoś dowód na to...
O DOKŁADNIE, A LIBBY ROBI ZA MAFIE. ! :OO

+ :horse: - boże, co za emotikonka ...

Libby edit: Ech... Rozpracowaliście mnie xD Nie no, żartuję. Mafia jak najbardziej istnieje.

Katerina
12.10.2013, 17:15
Lubie - bo to się nazywa 'sztuczny teatrzyk'.

Ja chyba jutro zagłosuję na SPC, bo według mnie on odstawia jakieś wielkie sceny, że to na pewno nie on itp.

Malfurion
12.10.2013, 17:16
lubie, ile ludzi tyle mozgow :P

muffindance
hahaha, dla mnie też to powoli zaczyna wyglądac jak szopka :D albo tak odczuli brak fabuły i postanowili mocno wczuć sie w rolę..

Słodki Pan Ciastek
@SPC, oznaczają...

Lubie nie oznacza, po prostu chcecie pozbyć się zbędnego zmartwienia i taka jest prawda..

Lubie
12.10.2013, 17:17
Noj pisałem już, że NIE jestem mafiozą. Możecie mi uwierzyć na słowo...

EDIT:Lubie nie oznacza, po prostu chcecie pozbyć się zbędnego zmartwienia i taka jest prawda..

zmartwienia, że cię rozszyfrują ??

Mroczny Pan Skromności
12.10.2013, 17:18
oj Don, odważna teza z tymi mozgami :D

Privilege
@Lubie - argument mam taki że mam za mało many i hp na bycie mafią :( (kolejny żarcik kosmonaucik XD) a tak serio nikt w tej grze można udowodnić że jest się mieszczuchem jedynie przez "nie jestem w mafii" (nie wiem czy mi uwierzysz ale innego sposobu nie ma.) mam nadzieję że jakiś mądry Cattani mnie sprawdzi i delikatnie wam przekaże że w mafii nie jestem.

+ lubie to jest spaczona emotka :group: czyżby gang bang?

Słodki Pan Ciastek
Ja chyba jutro zagłosuję na SPC, bo według mnie on odstawia jakieś wielkie sceny, że to na pewno nie on itp.

Nie odgrywam czy chociaż raz napisałem, że nie jestem albo, że jestem- nie ;)

Katerina
12.10.2013, 17:19
Zgadzam się z Muff, to zaczyna wyglądać jak szopka. Chyba niektórzy zbyt tęsknią za fabułą.

Privilege
12.10.2013, 17:20
Zgadzam się z Muff, to zaczyna wyglądać jak szopka. Chyba niektórzy zbyt tęsknią za fabułą.

Szkoda że fabuła się sypnęła ale mam nadzieję że po tej grze utworzymy jakieś RPG w tym klimacie :wink2:

Malfurion
12.10.2013, 17:21
mps, u niektorych jest on wadliwy ale to inna historia... :P

Lubie
12.10.2013, 17:23

... Jest fabuła, źle. Nie ma fabuły, lecą ostre (no hehe) oskarżenia, kłótnie kto jest mafią, a kto nie (na razie bez argumentów) też źle, bo marudzenie, że "o ktoś tu chyba za fabułą tęskni i zaczyna odstawiać szopki". Jak pisałem wcześniej, człowiek uczy się na własnych błędach, a po ostatnich postać MPS'a w poprzedniej edycji zrozumiałem, że fabuła jest niepotrzebna, więc nie odczuwam jej braku :___:

@To przepraszam za nagonkę :C

Katerina
12.10.2013, 17:25
No to bardzo się cieszę, ale nie pisałam o Tobie. ;)

Diana
12.10.2013, 17:29
Ci którzy się mało udzielają... To od początku z listy - Diana, Restless, Ever, Cheeba, Emallie, frmyesterday, Gingers, KarolinaJ, Valerie, Volturia, Green Tea.

Ejjjj, ja się udzielam! To, że nie siedzę przy kompie po nocach, a w ciągu dnia, nic nie znaczy :P
Z resztą przejrzyjcie temat, jest sporo moich postów T_T
Co do głosowań - chyba zagłosuję na Charionette. Zastanawiałam się też nad Bjork - jest Cattanim albo sprytnym mafiosem :|
Myślałam też o paru innych osobach, ale na razie dałam sobie z nimi spokój...

Katerina
12.10.2013, 17:33
A cała reszta - oddaliście już głosy?
Ja dzisiaj oddałam wcześniej niż wczoraj, bo z tego co kojarzę to wczoraj tak z 10 minut przed czasem wysłałam głos. :P

Privilege
12.10.2013, 17:34
Ja już zagłosowałam :) Ciekawe czy dziś wszyscy zagłosują czy znów znajdą się tacy co nie głosowali

Lubie
12.10.2013, 17:36
Ej a kto zginął poprzedniej nocy z rąk mafii ?

Shiver
12.10.2013, 17:38
@up - Morgana

Raju, ja już się pogubiłem w tych Waszych oskarżeniach :|

redmoon
12.10.2013, 17:38
Morgana:evilmad:

La Tortura
12.10.2013, 18:00
Czyli głosujemy na Cherrie, chociaż jakoś nie jestem przekonana. Ale jeśli trafimy to będę w siódmym niebie. Jeśli zginę dziś od mafii to niech Don sobie przypomni o czym pisaliśmy pare postów temu, bo nadal uważam, że to Diana jest w mafii - w I edycji udzielała się b. często a tutaj nie widziałam jej ani razu, no chyba, że coś ominęłam - całkiem możliwe.

@Mery, zmarnujesz głos głosując na mnie. ;p Nie chcę Cię tutaj przekonywać, ale pomyśl! :D

Katerina
12.10.2013, 18:09
Co do poprzedniej edycji to nic nie wiem, bo nie obserwowałam. A chyba nie miałam nawet konta na forum. Ale Flo mnie przekonałas bardziej do Diany. ;)

Diana
12.10.2013, 18:24
nadal uważam, że to Diana jest w mafii - w I edycji udzielała się b. często a tutaj nie widziałam jej ani razu, no chyba, że coś ominęłam - całkiem możliwe.

Flo, przecież dużo piszę. W poprzedniej edycji pisałam prawie tyle samo, no może nieco więcej. Ale teraz jest rok szkolny i mam naukę, mniej czasu na komputer. To, czy ktoś pisze, czy nie, raczej nie ma wpływu na rolę. Ominęłaś na pewno, bo zwykle pojawiasz się na forum, kiedy już mnie nie ma. Żeby zaraz nie było, ze za bardzo się bronię, tylko po prostu muszę Was oświecić. :D
Już zagłosowałam na Cherrie. :P

Katerina
12.10.2013, 18:27
No ja nie mogę. :P Jedna mówi "Ona!", druga ma dobre usprawiedliwienie. W sumie coś podobnego, co mnie SPC dzisiaj oskarżył. Alexandra siedzi na froum, nagle znika! To na pewno nie znaczy, że pojechała do babci czy cos takiego. :apsmug:

Diana
12.10.2013, 18:31
No ja nie mogę. :P Jedna mówi "Ona!", druga ma dobre usprawiedliwienie. W sumie coś podobnego, co mnie SPC dzisiaj oskarżył. Alexandra siedzi na froum, nagle znika! To na pewno nie znaczy, że pojechała do babci czy cos takiego. :apsmug:

W poprzedniej edycji też zdarzało mi się nagle znikać i nikt się nie czepiał :P
Nie powinniśmy się sugerować, kto ile siedzi. Z resztą dobrym przykładem jest poprzednia mafia, gdzie był zróżnicowany skład :D
Już nie mogę się doczekać wyników głosowania miasta :3

Cheyenne
12.10.2013, 18:33
Szkoda że fabuła się sypnęła ale mam nadzieję że po tej grze utworzymy jakieś RPG w tym klimacie :wink2:

Też mam taką nadzieję, ktoś mnie popiera! Yay! :rwink:

Katerina
12.10.2013, 18:33
A oskarżanie kto mało siedzi ten jest mafia to według mnie nie pomaga. Niektórzy nie są takimi noł-lajfami, żeby każdą minutę siedzieć na forum. :l

Privilege
12.10.2013, 18:39
Odświeżam jak głupia xd

Malfurion
12.10.2013, 18:40
buaha, tak bardzo czekasz na smierc czlowieka? xD

Privilege
12.10.2013, 18:40
Nie xd, chcę zobaczyć kto na kogo dokładnie głosował i kto nie głosował i dopiąć to do mojej tabliczy dedukcji i wywodów xd

Cheyenne
12.10.2013, 18:41
Ja chcę wiedzieć, czy Cherrie jest w mafii!!!

Charionette
Niestety...znowu chybiliście :( życzę Wam powodzenia i będę Was wspierać z zaświatów. Byłam jednym z Was, drodzy mieszkańcy. Nie dajcie się więcej zmanipulować ;)

Libby
Dziś kropnęliście Charionette. Straciliście niewinną osobę. W grze nadal 6 mafiosów.

Dziś po raz drugi głosów nie oddali: Restless, anizali, Emallie, fromyesterday, KarolinaJ, Valerie, Volturia i Zielona Herbata. Proszę te osoby o info na pm, czy nadal biorą udział w zabawie!

Wyniki głosowania:

1. Diana - Charionette
2. Björk - Gingers
3. Kędziorek - Charionette
Charionette - Björk
4. Fallen – Słodki Pan Ciastek
5. Lubie - Charionette
6. kjalvor
7. Apocalypsa - Charionette
8. Ladrón - Charionette
9. Restless - Restless
10. Słodki Pan Ciastek - Charionette
11. Yuki - Don
12. redmoon - Charionette
13. Everlasting. - Charionette
14. Mroczny Pan Skromności - Charionette
15. Muffindance - Charionette
16. Meryam - Charionette
17. Flo - Charionette
18. Privilege - Charionette
19. anizali - anizali
20. Alexandra - Charionette
21. Cheeba - Privilege
22. Cheyenne - Charionette
23. Emallie - Emallie
24. fromyesterday - fromyesterday

25. Gingers -
26. Juhas - Charionette
27. KarolinaJ - KarolinaJ
28. Qwerty - Charionette
29. Valerie - Valerie
30. Volturia - Volturia
31. Zielona Herbata – Zielona Herbata
32. Don – Charionette

Diana
12.10.2013, 18:43
Znowu się szykuje powtórka z poprzedniego FM :/

Privilege
Czemu Emallie głosowała na samą siebie?

Edit: anizali też

Malfurion
mowilem!!!! to nie! Gadaliscie ze bronie mafioza :(

Katerina
A mnie dziwi, dlaczego Bjorka głosuje na Gingers, gdy nas tak namawia na głosowania na Cherrie!
dla Charionette i wybacz nam nasz wrodzony dar do bycia manipulowanym.

e. Głosują na siebie, ponieważ Libby powiedziała, że kolejne razy jak się nie zagłosuje są liczone jako głos na siebie

La Tortura
Tak mi wpadło do głowy, że mafia głosowała na Cherrie, tak zeby podejrzeń nie wzbudzać. o_O

Charionette XD

Cheyenne
12.10.2013, 18:44
Słuchajcie, znowu się nie udało. Kogo podejrzewacie teraz?

Laselight
12.10.2013, 18:44
no to chybilismy po raz drugi. ta mafia jest nieosiagalna :p

Katerina
12.10.2013, 18:46
Teraz bójmy się 21:30 :O

Privilege
12.10.2013, 18:46
Kurde jak myślicie? Kogo kropną? Mam już szykować sobie szatę pogrzebową od Hansa Klossa? XDDD

redmoon
12.10.2013, 18:47
Ja nie moge się zdecydować - SPC lub Björk. Björk nas wpuściła w maliny.... i to porządnie. A SPC jest po prostu podejrzany. Ale mimo tego coraz bardzoej skłaniam sie ku ciastkowi.

chodzi mi oczywiście o moj głos w głosaniu miasta, a jeśli chodzi o mordersto mafii - nie mam pojęcia :noexpression:

Mroczny Pan Skromności
ej, nie sądzicie, że to dziwne, że Bjork nam podsunęła Cherrie a teraz zagłosowała na Gina?

Laselight
ciekawe, kto dziś zginie. a ogółem wśród niegłosujących i nieudzielających jest jakiś procent szans, że ktoś z nich należy do mafii.

muffindance
12.10.2013, 18:49
haha, zapowiada sie teraz *****ista zabawa :D
myślę, że nie powinniśmy pisać publicznie, na kogo głosujemy. mamy dwa ślepe trafienia, więc sądzę, że mafia myśli, iz następnym razem tez spudłujemy i glosuje razem z nami, zeby nie wzbudzac podejrzeń. zreszta, po co to pisać, skoro głosy i tak beda do wglądu?

Katerina
12.10.2013, 18:50
Nie mam pojęcia. Ale zastanawia mnie czy Bjorka się po prostu pomyliła z tą wiadomością od Cherrie. Ale coś mi tu nie gra... Bjork powiedziała, że Cherrie jest w mafii i że dużo ze sobą piszą. Charionette jak się okazało nie była w mafii i powiedziała, że ze sobą nie pisały.

Diana
12.10.2013, 18:51
Ja nie moge się zdecydować - SPC lub Björk. Björk nas wpuściła w maliny.... i to porządnie. A SPC jest po prostu podejrzany. Ale mimo tego coraz bardzoej skłaniam sie ku ciastkowi.

ej, nie sądzicie, że to dziwne, że Bjork nam podsunęła Cherrie a teraz zagłosowała na Gina?

Zgadzam się z tymi wypowiedziami. Coraz bardziej zaczyna mi chodzić po głowie Bjork :|
Jak dla mnie to właśnie dziwne - mówi, na kogo głosować, a później sama głosuje na inną osobę. I jeszcze na Gingersa... A nic tu o nim nikt nie pisał. I w sumie to na razie go nie podejrzewam.

Katerina
12.10.2013, 18:52
Mother of God, ta gra mi już zryła psychikę. :l

Laselight
może jednak Bjork nas zmanipulowała i po prostu jest w mafii?

Cheyenne
Zobaczcie, jak daliśmy się zmanipulować :/ dla Cherrie, i mamy podstawy, by sądzić, że Björk nie jest Cattanim i może być w mafii (jest większe prawdopodobieństwo)

Malfurion
12.10.2013, 18:56
ja zaglosowalem bo i tak wiekszosc zaglosowala. Ale niestety nie udalo mi sie was odwiezc od tego typu. Coz, kogo teraz typujemy?

Laselight
12.10.2013, 18:58
może Bjork/Gingersa?

Björk
Sorka Charionette :( Myliłam się, ale to dlatego, że powiedziałaś, że ze sobą nie rozmawiamy poza forum i to mnie totalnie zmyliło.

Co do oskarżeń wobec mojej osoby - mówiłam - nie jestem Catanim, więc nie miałam całkowitej pewności, czy Cherrie jest w mafii.
Przepraszam Libby, ale chyba coś pomyliłaś - w PM głosowałam na Charionette.
Co do bycia w mafi - jakbym była, to bym tutaj tyle nie krzyczała, tylko wykończyła Was pomalutku wszystkich. Żywię nadzieję, że jednak rozprawimy się z mafią i miastowi uczciwi obywatele wygrają. Szkoda tylko, że znowu musi zginąć kolejna niewinna osoba.

muffindance
haha, zapowiada sie teraz *****ista zabawa :D
myślę, że nie powinniśmy pisać publicznie, na kogo głosujemy. mamy dwa ślepe trafienia, więc sądzę, że mafia myśli, iz następnym razem tez spudłujemy i glosuje razem z nami, zeby nie wzbudzac podejrzeń. zreszta, po co to pisać, skoro głosy i tak beda do wglądu?
wiecie, tak sobie nad tym pomyślałam i faktycznienie nie ma sensu, żeby pisać, na kogo głosujemy. wystarczą spekulacje, bo głosy i tak zostaną upublicznione. a mafia, żeby wtopić się w tłum, głosuje razem z nami. a kto wie, moze to na prawde userzy, ktorzy nie udzielaja się duzo? zobaczymy, ale ja chyba przestanę pisać, na kogo głosuję.

La Tortura
12.10.2013, 18:59
Diane xd Nie no ja nie mam siły już do tego, Bjork mogła się pomylić, albo zrobila to celowo. I serio dziwne, że namawia na Cherrie i głosuje na Dona. :/

Malfurion
12.10.2013, 19:00
ja o ginie mysle od dluzszego czasu. Bjork, mimo tej wpadki jjakos dalej mnie nie przekonuje. Na razie dalbym jej spokoj

Katerina
12.10.2013, 19:03
O Bjorce to już nie wiem co myśleć. Ja tam typuję SPC albo Dianę. Chociaż ile to już razy intuicja mnie zmyliła? :[

Mroczny Pan Skromności
12.10.2013, 19:04
Może jednak Gingers jest w mafii? Ale mamy jakieś poszlaki?

Privilege
12.10.2013, 19:05
Dobry pomysł by nie mówić na kogo się głosuje. Magia przestanie się wtapiać. Teraz czekamy na 21...

Mroczny Pan Skromności
12.10.2013, 19:06
Magia :D

W sumie, to nie jest zły pomysł... będą mieli trudniej ;P

Diana
12.10.2013, 19:06
W sumie nie mamy nic na Gina, ale jak czytam wasze wypowiedzi to zaczynam bardziej go podejrzewać :|
Nic nie pisał, więc będzie ciężko z ustaleniem :/

Katerina
12.10.2013, 19:07
Tak jak mówicie - typujmy sobie, ale nie ujawniajmy na kogo głosujemy.
Jak myślicie, kto dzisiaj zejdzie?

Laselight
12.10.2013, 19:07
to ja też nie mówię, na kogo głosuje - zobaczymy, co z tego wyjdzie

redmoon
12.10.2013, 19:08
Ja też nie mówię.
Co do 21:30 - nie mam zielonego pojecia kogo zbije mafia

wam tez wariuje klawiatura na forum ?é©®ðøóñµäßáðáßé®ßüßüßæð

Mroczny Pan Skromności
12.10.2013, 19:13
tylko jest pewien problem... Jak bedziemy eliminowac, jak każdy sobie pomyśli we własnym zakresie? Ja w obu głosowaniach sugerowałem się zdaniem innych. No i niektóre wypowiedzi też budziły podejrzenia. A zatem bedzie trudno nie tylko dla mafii, ale też dla nas ;/
Oby to się sprawdziło

Diana
12.10.2013, 19:14
Właściwie to niezły pomysł. Mafia będzie miała większy problem. Od jutra tez nie piszę, na kogo głosuję. Jedyna wada - często mogą wychodzić remisy. No ale to chyba jedyne wyjście.

Edit: MPS wyprzedził mnie z prawie tym samym xD

redmoon
12.10.2013, 19:16
@MPS - w koncu to tylko gra. Ale w sumie to mozemy mowic na kogo glosujemy. Wyniki sa ujawniane o 19:30, a mafia ma czas na decyzje do 21:30. To dla mafii nic nie zmieni

Diana
12.10.2013, 19:18
@MPS - w koncu to tylko gra. Ale w sumie to mozemy mowic na kogo glosujemy. Wyniki sa ujawniane o 19:30, a mafia ma czas na decyzje do 21:30. To dla mafii nic nie zmieni

No ale nie będą mogli nami manipulować.

muffindance
12.10.2013, 19:18
zobaczymy, warto sprobowac, bo inaczej siebie wybijemy nawzajem, a za to od jutra bedziemy mogli inaczej do tego podejsc, jakos isc obejsc. szczerze mowiac, mam nadzieję, ze tak bedzie lepiej. (mam tez nadzieje, ze nie zginie). teraz wystarczy czekać do 21.

Privilege
12.10.2013, 19:19
Czas szykować armor i potiony. 21.30 się zbliża i znów się boje że mnie zabiją ; (.

down: dokładnie! Niech nasza krew nie zostanie wylana na marne!:soldiers:

Katerina
12.10.2013, 19:21
Privilege - Jeśli nas zabiją pomścijcie nas! :D

@down - pewnie tak :rwink:

Diana
12.10.2013, 19:25
Privilege - Jeśli nas zabiją pomścijcie nas! :D

Pomścimy, ale wcześniej pewnie zabijemy wszystkich niewinnych xD

La Tortura
12.10.2013, 19:27
W sumie ez wyroku mafii nie ruszymy dalej, so.. ;p Chyba możemy tylko spekulować i czuję, że mnie wywalą. POZDRAWIAM MAFIĘ XD <3

Meryam
12.10.2013, 19:29
@Mery, zmarnujesz głos głosując na mnie. ;p Nie chcę Cię tutaj przekonywać, ale pomyśl! :D

...Jakieś konkretne argumenty? xD

Cholera, znowu niewinna... Mi to obojętne czy mówię na kogo głosuję, czy nie - nasze głosowania i tak są jawne zanim mafia kogoś zabije, więc nie ma sensu takie krycie się. Poza tym, wchodzi kwestia remisów, jak nie będziemy mówić, to każdy będzie głosował w swoim zakresie i może nikt nie zginąć.
Ponadto, już spekulując, kto może być w mafii, zdradzamy na kogo moglibyśmy głosować.
Ja jutro głosuję na Bjork, wpuściła nas w maliny i niestety, ale straciła w moich oczach.

Wciąż podejrzewam Flo, Fallen, Gingersa, a po dłuższym przemyśleniu jeszcze Ciastka.

Pomścijcie mnie, gdybym zginęła ;P

Privilege
12.10.2013, 19:29
Zróbmy im kartkę interaktywną z napisem NIE ZABIJAJCIE NAS!!! XDDDD

Meryam
12.10.2013, 19:31
Na pewno podziała xD

Privilege
12.10.2013, 19:32
Kto nie ryzykuje nie zyskuje xd jejku jeszcze cała wiwczność oczekiwania...

muffindance
12.10.2013, 19:33
dedykuje wam piosenke aviciiego, u make me. posluchajcie sobie pierwszej zwrotki.

Diana
12.10.2013, 19:33
nasze głosowania i tak są jawne zanim mafia kogoś zabije, więc nie ma sensu takie krycie się.

Ja to już pisałam, ale się powtórzę: ma sens, bo nie będą nami manipulować.

Björk
12.10.2013, 19:34
Jak mnie wykończysz Meryam tylko dlatego, że sugerowałam Cherrie to Miastowi w życiu nie wygrają, bo tak myśląć powinnaś wykończyć wszystkich, którzy głosowali na Pinkiego.

muffindance
12.10.2013, 19:34
Ja to już pisałam, ale się powtórzę: ma sens, bo nie będą nami manipulować.
pewnie, zgadzam się w 100%.

La Tortura
12.10.2013, 19:35
Bjooork, co myslisz o Dianie?

Privilege
12.10.2013, 19:35
dedykuje wam piosenke aviciiego, u make me. posluchajcie sobie pierwszej zwrotki.

Boże przeczytałam "pierwsze zwłoki" xd. Paranoja! Ew. Kłopoty ze wzrokiem xd

Katerina
12.10.2013, 19:37
Oby to wystarczyło! http://imageshack.us/a/img404/6177/zkth.png :D

Kurde, juz nie wiem co myśleć o Bjorce. Niby mądrze gada, a tu nas w maliny wciaga. :l

e. właśnie Bjork, co o Dianie uważasz?

La Tortura
12.10.2013, 19:38
Pierwsze zwłoki, Pirvilage hahahah <3

Meryam
12.10.2013, 19:38
Bjork - Nie. Tu nie chodzi o wyniki głosowania. Tu chodzi o to, że ty nas namówiłaś do głosowania na Cherrie, wszyscy tobie uwierzyli na słowo. Poza tym, miałam wobec ciebie podejrzenia od początku, więc tu chodzi o moje indywidualne postrzeganie ciebie ;) Nie namawiam nikogo, żeby na ciebie głosowali, ale ja mam zamiar zagłosować na ciebie, bo w tej chwili potwierdziłaś moje podejrzenia.

A jeśli chodzi o mówienie, na kogo się głosuje - i tak by nami manipulowali, podczas spekulacji ;) Przecież o to chodzi, żeby nas zmanipulować. Jedna drogą lub inną. Jak widać na razie dają radę, myślę, że tak łatwo się nie poddadzą.

Privilege
12.10.2013, 19:39

Kurde, juz nie wiem co myśleć o Bjorce. Niby mądrze gada, a tu nas w maliny wciaga. :l

e. właśnie Bjork, co o Dianie uważasz?

Swietne!!! <3

Diana
12.10.2013, 19:41

Hahaha, właśnie xD
Że też na to sama nie wpadłam :D

Meryam
12.10.2013, 19:44
A w ogóle kogo typujecie, że dzisiaj zabiją?

Malfurion
12.10.2013, 19:45
ja mam typ, ale nie bede kraczec :P

Katerina
12.10.2013, 19:45
Nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że Fallen lub Flo.

Fallen
12.10.2013, 19:46
Ja podejrzewam Dianę, Słodkiego Pana Ciastka i Meryam póki co, więc jeżeli dzisiaj padnę, to może to sprawka któregoś z nich :D

La Tortura
12.10.2013, 19:53
Dzięki Aleksandra! ;D
Fallenos, jak jestes z mafii to przysięgam, że Cię zabije! Nie wyroluj mnie jak Cherrie MPS :< I też jestem za Dianą i Meryam... SPC jest raczej nieszkodliwy ;p

muffindance
12.10.2013, 19:53
ja tez mam typy, ale napisze je dopiero po mordzie mafii. musza sie moje podejrzenia potwierdzic. ;)

Katerina
12.10.2013, 19:56
No wybaczcie mi, ale tak jakoś na was mi padło. :P

Lubie
12.10.2013, 19:58
Privilege - Jeśli nas (mafie) zabiją pomścijcie nas! :D
dokładnie! Niech nasza (mafijska ?? ok) krew nie zostanie wylana na marne!:soldiers:
Pomścimy, ale wcześniej pewnie zabijemy (mafia) wszystkich niewinnych xD

Ok, może to dziwne, ale strasznie mi tu zalatuje mafią ...

Privilege
12.10.2013, 20:00
Ok, może to dziwne, ale strasznie mi tu zalatuje mafią ...

Może dlatego że wstawiłeś wszędziw słowo mafia? Xd przewrażliwiony jesteś albo starasz się zrzucić z siebie podejrzenia

Diana
12.10.2013, 20:00
Lubie, chodziło mi o to, że przez pomyłkę wymordujemy niewinnych, jak wcześniej :P
Ale prawdę mówiąc jak to napisałam to też mi się skojarzyło z mafią :D

Katerina
12.10.2013, 20:01
Aleksandra, Diana i Priv sa mafijskim trio. B)

Diana
12.10.2013, 20:02

Przybij piątkę koleżanko z mafii. xDDDDDDD

Privilege

Brakuje mi tylko muzyki z CSI Miami! Xddd <333

La Tortura
Aaaaaaa Lubicz, też mi Diana nie pasi!

Lubie
12.10.2013, 20:03
@upupupup, spoko, zostało jeszcze 3 do odgadnięcia. Która pierwsza ? (:tssmile:)

A na serio, moje propozycje to: Ciastek, Diana, Flo (ale baaaardzo mało) i Bjork (też mało)

Katerina
12.10.2013, 20:04
Mi ostatnio mocno Ciastek zalatuje. Nie dosłownie. XD

Diana
12.10.2013, 20:05
Mi ostatnio mocno Ciastek zalatuje. Nie dosłownie. XD

Zalatuje? xD
Mi trochę też, nie wiem czemu... Jakby próbował odsunąć od siebie podejrzenia. :|

Katerina
12.10.2013, 20:15
Jeszcze 19 minut... Mafijnie trio - dzięki mojemu obrazkowi na pewno przeżyjemy! :rwink:

Cheyenne
12.10.2013, 20:15
Mam dość manipulacji, mam dość Björk. Sorki, ale zaufałam jej, a teraz czuję się megazmanipulowana.

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 20:18
Mam wrażenie, że jutro nadejdzie mój czas....

Privilege
12.10.2013, 20:19
Jeszcze 19 minut... Mafijnie trio - dzięki mojemu obrazkowi na pewno przeżyjemy! :rwink:

Droga mafio! Popatrzcie na ten obrazek. Mielibyście serce zabić małe kotki. My jesteśmy jak małe kotki z wyłupiastymi oczkami :(

anizali
12.10.2013, 20:19
No ciekawe, kto jest w mafii :hmmm:
Stawiam na Dianę, coś mi nos mówi...

redmoon
12.10.2013, 20:21
Nos ? Że niby ja ? No nie no, żart to jest XD. Ale zaczynam się trochę bać.

Cheyenne
12.10.2013, 20:22
Mam wrażenie, że jutro nadejdzie mój czas....

Ja tam na ciebie jutro nie głosuję. :3 Don't worry :P

Diana
12.10.2013, 20:23
Ja tez nie na ciastka, ale nie wiem, na kogo :P
PS. Znikam, bo jestem tak głodna, że nie wysiedzę dłużej przed kompem :P
Wiem, tylko 10 minut, ale... ;_;
Chyba nie będę w nocy spać, zastanawiając się, czy mnie nie zabili :D

Cheyenne
12.10.2013, 20:32
Minuta! :O

redmoon
12.10.2013, 20:35
Ale libby zawsze się trochę spóźnia.

Libby
12.10.2013, 20:37
Dziś mafia ustrzeliła Dona.

Pozostali przy życiu:

1. Diana
2. Björk
3. Kędziorek
4. Fallen
5. Lubie
6. kjalvor
7. Apocalypsa
8. Ladrón
9. Restless
10. Słodki Pan Ciastek
11. Yuki
12. Redmoon
13. Everlasting.
14. Mroczny Pan Skromności
15. Muffindance
16. Meryam
17. Flo
18. Privilege
19. Anizali
20. Alexandra
21. cheeba
22. Cheyenne
23. Emallie
24. fromyesterday
25. Gingers
26. Juhas
27. KarolinaJ
28. Qwerty
29. Valerie
30. Volturia
31. Zielona Herbata

Mafia przesyła Wam prezent, znaczy odpowiedź: http://img34.imageshack.us/img34/7536/x9n.bmp

redmoon
12.10.2013, 20:39
LOOOL. Teraz to się serio boję. Ale ciekawe, czemu ustrzelili Dona. Może za bardzo kombinował ?

Cheyenne
12.10.2013, 20:39
Don? :( Kto go typował, hmmm?

Privilege
12.10.2013, 20:40
To nie ma sensu. Zabili kogoś kto głosował za ludem. Czy to oznacza że nikt na kogo dziś głosowane było nie jest w mafii? A może to kolejna zmyła?

P.S. my tu z ładnym prezentem a wy chcecie nas zabić!

Katerina
12.10.2013, 20:40
Pewnie mnie zabiją za pewność siebie! XD
Don

Tej, a może mafia to ci, którzy nie skomentowali miło mojego arcydzieła? Ale no ludzie! Ja się tak trudzę, no z 2 razy to pisałam! No a ile razy wybierałam pędzel/ołówek/whatever to już nie wiem, a mi tu wyskakują, że nas wymordują! Ej no, ale ja tu załatwiłam nam wskazówkę, możemy wytypować charakter pisma. xd

Cheyenne
12.10.2013, 20:41
Nie chcę umierać powoli i boleśnie :( :P

anizali
12.10.2013, 20:42
Biedny Don :<
Mafio, czemu? Przecież nic nie zrobił...

Fallen
12.10.2013, 20:44
Don wspominał coś o Dianie i Privilege z tego, co mi się wydaje. Ja głosowałabym teraz na Dianę, wydaje mi się najbardziej podejrzana.

muffindance
12.10.2013, 20:45
co to ma byc, ja sie pytam!? :O cholera, szkoda. teraz mam wieksze podejrzenia, ze gin jest w mafii, bo przeciez don pisał, że go podejrzewa. i to juz od dłuższego czasu. moje przemyslenia sie potwierdzily... tez typowalam gina wczesniej, ale chcialam poczekac na ruch mafii.

Privilege
Yuki jako jedyna głosowała na Dona. To może być trop.

La Tortura
No wybaczcie, ale teraz to ja już pewna jestem co do Diany, głosuję na nią... Don chciał ją ubić i widać jak mu wyszło.

Mroczny Pan Skromności
12.10.2013, 20:48
zgadzam się z Priv, zauważcie, że Yuki głosowała wczoraj na Morganę a dziś na Dona...

Cheyenne
12.10.2013, 20:50
Diana, Yuki lub Björk. Nie ma innej opcji.

muffindance
zgadzam się z Priv, zauważcie, że Yuki głosowała wczoraj na Morganę a dziś na Dona...
tez mi to przyszło na myśl... ciekawy trop, nie powiem. chociaz to troche glupie z ich strony - mowia nam wczesniej, kogo usadza. pewnie teraz zmienia strategie.

Katerina
Yuki ogólnie mało się tutaj odzywa. Nie wiem czy przez brak czasu, czy co. Ale od początku wydaje się nieco podejrzana.

Privilege
12.10.2013, 20:52
Pamiętajmy też że każdy popełnia błędy. Mafia też. Yuki to trop. Tak mo się wydaje xd

redmoon
12.10.2013, 20:53
Może jednak powinienem zastanowić się nad Dianą ? Jak na razie na liście mam Gina, Yuki i SPC

Laselight
12.10.2013, 20:53
nigdy bym się nie spodziewała, chwilka...
- dał głos na Chario, czyli nic ciekawego.

co do podejrzanych, to ciekawi mnie SPC. z jednej strony sieje zamęt, a z drugiej może blefować,
no i posty też wskazują na niego.

Cheyenne
12.10.2013, 20:54
Yuki ogólnie mało się tutaj odzywa. Nie wiem czy przez brak czasu, czy co. Ale od początku wydaje się nieco podejrzana.

Yuki mało się odzywa, ale nie ma problemu z typowaniem. Więc ona, Björk albo Diana. Si?

Katerina
12.10.2013, 20:54
A ja uważam, że Mafia się zmówiła tak, że na przykład: Ty się udzielasz, Ty nie, Ty tak, Ty nie.
Bo gdyby każdy siedział cicho, albo każdy się wydzierał to każdy byłby głównym podejrzanym.

Cheyenne
12.10.2013, 20:56
Alexandra, zadziwiasz :o Albo jesteś genialna, albo w mafii :P

Fallen
12.10.2013, 20:56
Ja głosowałabym teraz na Dianę, zobaczylibyśmy jaki ruch zrobi Yuki i w razie czego zagłosujemy na nią w kolejnym głosowaniu. Co Wy na to?

Privilege
12.10.2013, 20:57
Teraz jak zobaczyli błąd Yuki może zamienią się rolami i stanie się ona aktywna. Trzeba ją obserwować

Katerina
12.10.2013, 20:58
A może jak zobaczą Twój post Priv, to jednak się rozmyślą?

Privilege
12.10.2013, 20:59
Jeśli tak to też będzie to podejrzane. Nieważne jaki ruch zrobią i tak mogą się wydać. Trzeba uważnie obserwować w szczególności Yuki.

Katerina
12.10.2013, 21:01
Tutaj masz rację.

muffindance
12.10.2013, 21:02
prędzej ją zabiją ;)

Privilege
12.10.2013, 21:03
Jak Yuki zacznie się bronić to zostanie przecież zlinczowana ale jak nir napisze to wiecie że będzie dziwnie i pewnie też zostanie zlinczowana

La Tortura
12.10.2013, 21:06
Ja jestem za Dianą, cicha woda brzegi rwie. Sorry Diana, ale jestem na 90 pewna, że jesteś w mafii.

Cheyenne
12.10.2013, 21:07

Whaaaat? :P

Katerina
12.10.2013, 21:08
Aha i tak sobie myślałam... Uważajmy na np. jutro wszyscy powiedzą głosujemy na Muff (jesteś tylko przykładem xd), a Muff zacznie mówić 'i znowu kolejną niewinną osobę zabijecie'. Teraz mafia może to wykorzystać, już Pinki i Cherrie nam to mówili i trafiliśmy w nie-mafie. Więc mafia stwierdzi, że nas wyroluje i nabierze, że znowu w niewinną osobę idą zarzuty. Nie potrafię się dzisiaj wysłowić, wiec mam nadzieję że mnie zrozumieliście.

Privilege
12.10.2013, 21:11
Nie oskarżam Diany ale zmyła się przed wynikami mafiosów. Albo miała powód albo motyw aby się zmyć.

Lubie
12.10.2013, 21:12
Kurde, nie wiem kogo posądzać. Privilege jesteś strasznie dziwna... Z jednej strony cię tak bardzoo podejrzewam, że nie wiem co, a z drugiej mówisz do rzeczy (np. o Yuki), że mam ochotę cię zabić, byś nie męciła mi więcej w głowie ... BOŻE CO ZA TRUDNA GRA.

Powiem tylko tyle, że ta wiadomość wygląda, jak by była pisana na tablecie graficznym. Dziwnym trafem została wrzucona na ten sam upload, co wiadomość od Alexandry ... Zaraz zacznę śledztwo ok.

Katerina
12.10.2013, 21:13
Szit wrabiają mnie :noexpression:

Lubie
12.10.2013, 21:15
Szit wrabiajĄ mnie Wrabiają ? A może sama wpadłaś ?

Katerina
12.10.2013, 21:16
Tylko Ty to zauważyłeś, a więc może to Ty to wymyśliłeś i jesteś w mafii?

Lubie
12.10.2013, 21:19
To się tak rzuca w oczy (przynajmniej dla mnie) że od razu zacząłem przeglądać. Gdyby motka był wśród żywych, od razu moje oskarżenia poleciały by na niego, bo wiem, że ma tablet graficzny.

Wiecie może, czy ktoś inny też takowy tablet ma ? Z tych, co grają w mafię.

Privilege
12.10.2013, 21:22
Spokojnie Szerloku. Takie obrazki chyba też można robić w paintach na winie od 7 w górę. Ale mogę się mylić

Katerina
12.10.2013, 21:23
A kto z podejrzanych ma konto na imageschack? CHOLERA ale jestem tępa! Mogłam od razu zajrzeć na imageschack Yuki, bo wiem, że ona ma. Aktualnie nic ciekawego tam nie ma. (no, chyba że dla tych co chcą widziec zdjecia z "To" wcześniej... :D )

@up - Tak, na XP takich nowoczesnych rzeczy nie było, a ja sama robiłam ten mój obrazek w paincie na win 7.

Lubie
12.10.2013, 21:24
@Up, tak, sprawdzam każdą osobę po kolei jakiego serwisu używa. Dzięki za Yuki :PPP

Tablet graficzny, czytaj tablet zastępujący myszkę, a nie tablet, jako urządzenie działające oddzielnie. Nie chodzi o taki np. z Androidem. Chodzi o taki: http://alejka.pl/tablet-graficzny-wacom-bamboo-pen-and-touch-powierzchnia-dotykowa-usb-czarny.html
(Wacom Bamboo)

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 21:25
Jutro pomszczę św. Dona! Zabijając pewną osobę...

La Tortura
12.10.2013, 21:25
toć to myszką można zrobić XD

Katerina
12.10.2013, 21:26
Lubie - ty oskarżasz mnie, a ja mój jeden jedyny niepowtarzalny obrazek robiłam na laptopie, touchpadem.

@up - touchpadem również. xd

Cheyenne
12.10.2013, 21:27
Paranoicznie kombinujecie :3

Privilege
12.10.2013, 21:27
Co nie zmienia faktu że myszką też takie dzieło dałoby radę ogarnąć. Żeby nie było że to ja to w dziale the sims 2 na temat niedziałających dodatków z neta pisałam że mam xp :D

Lubie
12.10.2013, 21:28
No dobra, może i można zrobić to myszką, ale i tak warto sprawdzić serwisy : PP

La Tortura
12.10.2013, 21:29
Dobra kurna zostawcie te touchpady i tablety.

Björk
12.10.2013, 21:31
A moze wiecie czyj to jest charakter pisma? ;)

Chorera - byłam pewna, że to Charionette, a teraz nie mam w ogóle pomysłu. Słodki Pan Ciastek? Chayenne? Nikt mi nie przychodzi do głowy. Ale raczej nie jestem za tym, by trzymac w tajemnicy na kogo się głosuje, bo będziemy każdy sobie i mafia zwycięży.
Jutro głosuję na Chayenne.

LIBBY - Chayenne!!! Nie podkładaj mnie pisząc, że głosowałam na Gingersa ;)

Katerina
12.10.2013, 21:32
jakby ktoś się zastanawiał gdzie nagle i niespodziewanie znikłam, to jestem pod prysznicem. xDD

Lubie
12.10.2013, 21:33
@up, dzięki za informacje, na pewno się przyda osobą nadganiającym temat (:D)

Privilege
12.10.2013, 21:39
Drodzy milusińscy. Ja idę spać i poogarniać tą sytuacje odejście Dona Charionette i tajemniczą Yuki. Podzielę się przemyśleniami jutro ;* dobranoc ;*

Lubie
12.10.2013, 21:44
serwisu imageshack używają też:
Kędziorek
Apo.
Yuki
redmoon
EverPLASTIK
Muffin
Juhas
Cheyenne
...
Coś komuś te nicki mówią ??

Paranoicznie kombinujecie :3
Wiesz, chcemy się dowiedzieć, kto za tym stoi a jedyną wskazówką jest to zdjęcie (?) więc ... czekaj. Może chcesz odwrócić uwagę od tego, żeby nie szukać, bo to ty to wysłałaś ? :<

Katerina
12.10.2013, 21:46
Lubie - to raczej było skierowane do tych, którzy uważają, że gdy zaczynam być podejrzana wychodzę z forum, czy coś tam. Tak, pozdrawiam Cię Ciastku ;*

@up - niemal każdy (lub każdy...) z Twojej listy był podejrzewany. Hmm....

muffindance
12.10.2013, 21:47
ktory muffin? bo sa dwie muffinki :P

Cheyenne
12.10.2013, 21:48
Używałam imageshack'u do OJSG, no proszę was. I do Björk 2 rzeczy: CheyEnne, i czemu na mnie?

Lubie
12.10.2013, 21:49
o kurdęłę, chodziło o Ciebie XDD
Pisałaś, żeby nie pisać (ok) na Ciebie muffinfdance, bo to za bardzo oficjalnie, soooo.

EDIT: muffin(dance) ale w mafii jest tylko jedna muffinka, chyba, że się mylę ...

Cheyenne
12.10.2013, 21:51
serwisu imageshack używają też:
Kędziorek
Apo.
Yuki
redmoon
EverPLASTIK
Muffin
Juhas
Cheyenne
...
Coś komuś te nicki mówią ??

Wiesz, chcemy się dowiedzieć, kto za tym stoi a jedyną wskazówką jest to zdjęcie (?) więc ... czekaj. Może chcesz odwrócić uwagę od tego, żeby nie szukać, bo to ty to wysłałaś ? :<

No sorry, ale aktualnie nie mam dostępu do imageshack'a -.- Tu internet chodzi tak wolno, że ledwo piszę :/

Lubie
12.10.2013, 21:53
No dobra, nie mówię, że to ty wysłałaś dzisiaj tą wiadomość, ale używałaś (używasz) tej strony, więc cię wpisałem. To nie są moje podejrzenia, choć ty w nich się znajdujesz (podejrzeniach)...

EDIT: właśnie, tak jak każdy, więc nie ma co się poddenerwowywać (ok) :)

Cheyenne
12.10.2013, 21:54
Nawzajem ;) Podejrzewam wiele osób :)

Katerina
12.10.2013, 21:55
Może zwróćmy uwagę na tych, którzy typują, ale nie pomagają w śledztwie?
Bo łatwo powiedzieć "Ten jest w Mafii!" a już trudniej udawać, że nie masz pojęcia o co chodzi, kto jest w mafii, kto stworzył ten obrazek.

Kędziorek
12.10.2013, 21:55
Nie oskarżam Diany ale zmyła się przed wynikami mafiosów. Albo miała powód albo motyw aby się zmyć.

Przepraszam bardzo, jaki niby miała mieć motyw? Co jej to da, że się zmyła? Nie przesadzajmy już z tymi dziwnymi oskarżeniami. To brzmi tak jakbyś na siłę próbowała zwrócić na nią naszą uwagę i moim zdaniem przez to sama stajesz się podejrzana..
Bo mało się udziela, teraz znikła.. My na pewno nie bawimy się w fabułę? A najgorsze, że jest wiele podobnych oskarżeń "bo sobie poszedł", "bo już nic nie pisze", "bo nagle zamilkł"... To są dowody? Bo ktoś nie wie na kogo oddać głos, albo nie chce kopiować innych postów? Albo musi już sobie iść, bo ma jakieś tam swoje sprawy? Myślmy racjonalnie :)

Przeanalizujmy wszystko dokładnie.
Najpierw ginie motyka, ok, albo się go jakoś przestraszyli, albo to był strzał na chybił-trafił.
Później zabijamy niewinnego PP, z naszej strony to był chyba kompletnie strzał na ślepo.
Mafia następnie zabija Morganę, która głosowała na Bjork. Może przestraszyli się tych jej typów, których nicków nie chciała na razie zdradzić.
My dzisiaj zabiliśmy Charionette, ale przyznajmy się szczerze, że jedyne co na nią mieliśmy to słowa Bjork, na którą Cherrie głosowała i która koniec końców i tak wysłała głos na Gingersa, a nie na osobę, którą sama w końcu zaproponowała.
I wreszcie mafia zabija Dona, który na poprzednich głosowaniach oddał głosy tak, jak nasza zdecydowana większość. Czym poczuli się zagrożeni? Albo po prostu chcieli wprowadzić zamieszanie...
Też mnie zaciekawiła ta zależność, Yuki głosuje na Morganę, mafia ją zabija, głosuje na Dona, mafia go zabija..

Sama nie wiem, myślę cały czas o Bjork, z jednej strony ta sprawa z Charionette mną zachwiała, ale z drugiej, nie wiem, czy by tak bardzo zwracała na siebie uwagę, gdyby była w mafii. Myślę nad głosem na nią, choć równie dobrze mogłabym zagłosować na SPC, ponieważ jego posty wydają mi się wprowadzać zamieszanie, na Yuki (z wymienionego już wyżej powodu) lub na każdego innego, kto w swoich oskarżeniach używa powodów wymienionych przeze mnie w pierwszym akapicie.

A, i wiadomość dla mafii ode mnie:
JEŚLI MNIE ZABIJECIE, PRZYSIĘGAM, ŻE DO KOŃCA WASZYCH DNI BĘDĘ WAS NAWIEDZAĆ I ZOBACZYMY KTO BĘDZIE UMIERAŁ POWOLI I BOLEŚNIE :devil:

PS. Lubie, tak, mam konto na imageschack i mogę Wam podać do niego link, jeśli chcecie je przejrzeć :)
Pomyślcie jednak, że ktoś mógł tam sobie założyć tymczasowe konto i wrzucić ten obrazek..

Vanitas
12.10.2013, 21:56
Ten obrazek od razu skojarzył mi się z Apocalypsą (która bardzo często używa 'XD' ;))( no i ogólnie w jej stylu + argument który podał Lubie.

Cheyenne
12.10.2013, 21:58
A teraz-zauważcie- Björk pomyślała o mnie i SPC, a my ją typowaliśmy. Jutro głosuje na ''ChAyenne"... Przypadek?

Słodki Pan Ciastek
12.10.2013, 21:58
Up- nie sądzę :D
(przypadek)

Katerina
12.10.2013, 22:00
Kędziorek - mądrze napisane. ;)
Gin - właśnie też się zastanawiałam and tym 'XD' na końcu. Bardziej 'mafijne' byłoby to bez tego, więc to pewnie stworzył właśnie ktoś często używający tego emotikona.

Cheyenne
12.10.2013, 22:01
Zła pisownia, ojojoj! Pszypadeg? Nie sondze :3

Libby
12.10.2013, 22:02
Obrazek wrzuciłam ja na serwer :P.

Katerina
12.10.2013, 22:04
Oj Libby, mogłaś tak od razu! A my tu się męczymy i męczymy... :D

Vanitas
12.10.2013, 22:04
Co nie zmienia faktu że nadal podejrzewam Apo :D

Cheyenne
12.10.2013, 22:06
Up- nie sądzę :D
(przypadek)

Ale widzisz? :/ Odpadnę :/

Lubie
12.10.2013, 22:07
LIBBY ZAMORDUJE CIĘ ...

Gingers ma racje, ten obrazek (w 90%) jest Apo. :c

Libby edit: grozisz mi xD? Mi xD? Matce wszystkich mafii :P?
Lubie edit: Tak, grożę ci XD Tobie XD Matce wszystkich mafii :P

Libby edit: Naślę na Ciebie mafię :P
Lubie edit: dawaj. czekam

Katerina
12.10.2013, 22:08
A sprawdźmy może kto ma komputer/laptop czy coś tam od win 7 w górę? W XP nie mozna takich cudów tworzyć w paincie. xd Chociaż pewnie to dzieło Apo i mój bardzo sprytny plan to strata czasu. :fun:

Lubie
12.10.2013, 22:09
A sprawdźmy może kto ma komputer/laptop czy coś tam od win 7 w górę? W XP nie mozna takich cudów tworzyć w paincie. xd
Po pierwsze, to już trochę dziwne, po drugie, nie zapominaj o PS'ie, PTS'ie etc. Są inne programy graficzne, w których można pisać/malować.

Cheyenne
12.10.2013, 22:09
A moze wiecie czyj to jest charakter pisma? ;)

Chorera - byłam pewna, że to Charionette, a teraz nie mam w ogóle pomysłu. Słodki Pan Ciastek? Chayenne? Nikt mi nie przychodzi do głowy. Ale raczej nie jestem za tym, by trzymac w tajemnicy na kogo się głosuje, bo będziemy każdy sobie i mafia zwycięży.
Jutro głosuję na Chayenne.

LIBBY - Chayenne!!! Nie podkładaj mnie pisząc, że głosowałam na Gingersa ;)

Nie rozumiem :/

Katerina
12.10.2013, 22:10
Wiem, że masz racje i wiedziałam też, że już nic logicznego nie wymyślę. :P

muffindance
12.10.2013, 22:17
o kurdęłę, chodziło o Ciebie XDD
Pisałaś, żeby nie pisać (ok) na Ciebie muffinfdance, bo to za bardzo oficjalnie, soooo.
wiem, ale pytam, bo jest jeszcze muffcoscostam i moze to ona korzysta, bo ja na pewno nie. :D poza tym wifi tak czesto mi sie rozlacza, ze dostaje szalu. raz jestem na forum, raz nie. i korzystam z imgura.

redmoon
12.10.2013, 22:17
Człowiek idzie sobie na 1 godz. a tu taka burda o jeden obrazek XD ! Nie wiem, jak wy, ale ja mam dosyć na dziś. Spadam

Meryam
12.10.2013, 22:19
Ja mimo wszystko jutro głosuję na Bjork. Po prostu, zaufałam jej w sprawie Charionette i poczułam się zdradzona. Tyle, moja własna, prywatna "zemsta". Nie mówię, że wszyscy mają na nią głosować, ale no, moje zaufanie zostało naruszone, a patrząc na to, że wcześniej miałam co do niej podejrzenia, to mam nadzieję, że wszyscy rozumieją moją decyzję.

A Yuki faktycznie, wydaje się podejrzana. Dwa razy głosowała na osoby, które zginęły z rąk mafii. Albo celnie strzelała, albo ma jakieś informacje na ten temat. A nawet Cattani nie ma informacji na temat tego, kogo planuje zabić mafia, więc pewnie Yuki jest w mafii.
Za to sprawdzanie kto ma konto na imageshack czy kto ma tablet graficzny mnie rozśmieszyło :D Tak jak redmoon, wchodzę po godzinie na forum, a tu taka afera o obrazek, olaboga xD
Ja też znikam, sen wzywa! :P

muffindance
12.10.2013, 22:20
A Yuki faktycznie, wydaje się podejrzana. Dwa razy głosowała na osoby, które zginęły z rąk mafii. Albo celnie strzelała, albo ma jakieś informacje na ten temat. A nawet Cattani nie ma informacji na temat tego, kogo planuje zabić mafia, więc pewnie Yuki jest w mafii.
jest jeszcze lekarz ;) to on decyduje, kogo chce ocalić z rąk mafii, pamietajcie.
edit: mój blad, przepraszam. mozna to zignorowac ^^ lekarz sam sobie wybiera, kogo chce ocalic

Yuki
13.10.2013, 01:27
Dopsz, dopsz. A więc teraz znajduję się w kręgach podejrzanych...
Można zajrzeć na mojego imageshacka, prosze bardzo.

Tylko zauważcie, że gdybym była w mafii, to bym się tak łatwo nie podstawiała. Logic! Mam chyba dobre przeczucia. :P Zresztą sami jutro zobaczycie, że osoba, na którą zagłosuję, nie zginie z rąk mafii. Chyba, że kochana mafia postanawia mordować każdy mój głos, ale to nie miałoby najmniejszego sensu.

Björk
13.10.2013, 06:29
Ech Meryam - do Ciebie nic nie dociera. Pewnie zabij wszystkich obywateli, którzy podejrzewali o bycie w mafii Charionette, Dona, Pinkiego albo motykę... Super pomysł na rozwiązanie tajemnicy masz. Jak grałaś w poprzedniej edycji w ten sposób i ukatrupiłaś każdego miastowego, który Ci podpadł, to się wcale nie dziwię, że mafia wygrała.

A ja zanim zagłosuję, czekam na jakiś fajny top. Zaczyna wreszcie się coś dziać.

Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 07:00
piękna laurka, ale chyba nie damy się nastraszyć :P Moim zdaniem trzeba postawić na SPC, ewentualnie Bjork lub Yuki. Powody wymienione wyżej i na poprzednich stronach :D
mam też pewne podejrzenia co do cattani ale nie zdradzę ich ze względów bezpieczeństwa ;P jeszcze sprzatną tę osobę i będziemy mieć problem.

Shiver
13.10.2013, 07:38
Jeszcze raz mówię - wątpię, żeby SPC był w mafii, to samo z Björk. Postawiłbym na kogoś ze spokojniejszych graczy - Everlatinga, Fallen, Gingersa lub Flo. Jeśli są mafią to nie zamierzają być zauważeni, a jakby nie było zapomnieliśmy o nich na moment. To są osoby, w które trzeba celować.
Szczególnie Everlasting i to na niego dzisiaj raczej zagłosuję, chociaż rozważę jeszcze wasze propozycje.

redmoon
13.10.2013, 08:44
@MPS - zgadzam się co do SPC. Moim zdaniem niewinna jest Apo. Ocenianie po jednym XD jest po prostu nie fair. xDXDDxDXDXD. I co może teraz JA jestem mafiozem ?

Privilege
13.10.2013, 09:05
Czyli nie mówimy dziś na kogo głosujemy tak?

Pytanko, sądzicie że z Yuki to przypadek czy trop? Całą noc nad nią myślałam. Teraz czytałam czyjąś wypowiedź (jest rano i nie pamiętam + siedzę na telefonie i nie mam jak sprawdzić) i zastanowiło mnie to co mówił o nieudzielających się Everlastingu itd.
Skoro Libby uploadowała ten obrazek to nie mamy chyba najmniejszych szans na znalezienie jego twórcy...

Katerina
13.10.2013, 09:07
Chyba, że po charakterze pisma. xD
Nie wiem czy to słuszne podejrzenia, ale ten obrazek od razu jak go zobaczyłam skojarzyła mi się z Dianą...

Privilege
13.10.2013, 09:10
No mi też po tym jak zeszła z forum przed. Jakby podejrzewała że wybuchnie afera o obrazek. Ale ja za moje podejrzenie dostałam ostrzeżenie od Kędziorka że zaraz sama będę podejrzana :(

Katerina
13.10.2013, 09:13
Mi się treść wiadomości z nią skojarzyła. A tak w ogóle pamiętasz, jak kiedyś gadaliśmy tu wieczorem, że jutro głosujemy na Dianę? To było dziwne, bo wszyscy później posłuchali Bjork i wybrali Cherrie. A może Diana jest dobrym tropem?

Privilege
13.10.2013, 09:22
Kurde o tym nie pomyślałam ;p coraz dziwniej się robi. Nic do siebie nie pasuje. :|

Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 09:53
A ja myślę, ze gdyby Diana spodziewała się afery po opublikowaniu obrazka, to nie robiłaby czegoś takiego ;P To by było nierozsądne ;))

Ja na razie nie zdecydowałem, na kogo postawię, ale tak jak mówiłem, to będzie [raczej] ktoś z trójki SPC, Bjork, Yuki.

Privilege
13.10.2013, 10:27
Trochę dziwnie że Yuki 2 razy dobrze obstawiła kto umrze. Z drugiej strony może mafia robi to specjalnie żebyśmy ją wyeliminowali a ona jest mieszczuchem. To jest za zawiłe!!!! :(

Rainbow
13.10.2013, 10:30
haha śmiesznie tak czytać, że to niby mój obrazek xD to nie moge byc ja po po 1. to ze tam jest "xD" nic nie znaczy, bo ja mam tylko w ostatnim czasie fazę na to, a po 2. mam inny charakter pisma ;)

Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 10:31
Mafia ma tyle osób, żeby nakierować na nie podejrzenia (choćby Bjork), więc może to jednak dobry trop...

La Tortura
13.10.2013, 10:40
Ja cały czas uważam że to diana jest w mafii. Na Yuki na razie nie zwracam uuwagi. I zamierzam.dzis glosowac.na Diane...

Diana
13.10.2013, 11:02
Naprawdę zaczynam się bać tego głosowania :P
Nie no, ale nie będę Wam tu truć, że głos na mnie jest bez sensu itp., tłumaczy się tylko winny :rolleyes:
Czyli rozumiem, że jednak piszemy, na kogo zamierzamy głosować?
W takim razie ja zastanawiam się nad Bjork i Yuki, ale raczej zacznę od Bjork. Mam przeczucie, że może Yuki jest Cattanim. :|

Cheyenne
13.10.2013, 11:10
Ja stawiam na Björk, a Yuki może być Cattanim.

Privilege
13.10.2013, 11:10
Yuki Cattanim? Bez sensu. Giną osoby na które głosuje ;| Takie nie Cattaniaste B)

Volturia
13.10.2013, 11:11
JEZUS MARIA TO MA JUZ 101 STRON ODPOWIEDZI? O.O
Przepraszam za spóźnienie :P :
Witam nazywam się Gustaw, jestem ogrodnikiem oraz grafikiem komputerowym- typowym pracoholikiem, niegdyś byłem nauczycielem perkusji. Generalnie czego ja w zyciu nie robilem o sluzy rozwijaniu się. uczęszczam na lekcje bębnienia, by nie zapomnieć jak się wali w werbel xd
Jestem człowiekiem samotnym, wiec nie boje się mafii, ale mam nadzieje, ze się mna nie będą zabardzo interesować, bo licze jeszcze na potomstwo :P

Privilege
13.10.2013, 11:13
:rofl:Hahaha DAFUQ?! Jaki zapłon no nie wierzę! <3 :rofl:

Diana
13.10.2013, 11:15
Yuki Cattanim? Bez sensu. Giną osoby na które głosuje ;| Takie nie Cattaniaste B)

W sumie racja, nie spojrzałam teraz na te głosowania... No ale okej, na razie zostawaim Yuki w spokoju, zagłosuję na Bjork, bo po tym co zrobiła to jest moją główną podejrzaną.

Diana
13.10.2013, 11:24
Nie dziwi was to, że Volt przyszła dopiero teraz ?:detective:

Nie, moim zdaniem nie powinniśmy brać pod uwagę, kto ile się udziela, bo to nie ma sensu :P

Privilege
13.10.2013, 11:24
Dziwi. Czyżby japoński zapłon? :D

Lubie
13.10.2013, 12:04
Nie dziwi was to, że Volt przyszła dopiero teraz ?:detective:

to już jest obsesja. Czy wy myslicie, ze poza forum i gra nie ma zycia? a potem sie dziwic, ze alexandra pisze, ze idzie sie myc, bo boi sie, ze ja oskarzycie, bo jej nie bylo 10mjn. prosze was. zachowujesz sie, jak bys na sile zganial na tych, ktorzy sie nie udzielaja, a samemu pozostac czystym, bo ty sie udzielasz. -_-