![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Ogólnie to mi się zdjęcia nie podobają hyhy; wrzucasz fragmenty mebli, właściwie nie widać jak dokładnie jest umeblowany dom, przydało by się więcej zdjęci nie co z góry.
Ten wielki kwiat w stoliku??? zaburza mi nieco równowagę he ![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
No no
![]() ![]() ![]() Ramki zdjęć w postaci znacznika pauzy absolutnie mi się nie podobają. Ja je zawsze wycinam ;dd Ogród jest świetny - wszystko ładnie dopasowane i stonowane moim zdaniem. Na Ganku jest stanowczo za pusto - chyba jest jakaś ławka, ale na zdjęciach jej nie widać. Może jakiś stolik, by latem spożywać posiłki na dworze? ![]() Rozmieszczenia pomieszczeń - Całość jest moim zdaniem źle rozplanowana. Z sypialni do łazienki jest za daleko. Myślę, że drzwi są na brzegu Ganku. To mi się nie podoba. Mogłyby być bardziej na środku. Ale z drugiej strony do salonu wtedy byłoby za daleko. Więc nie wiem jak mogłoby być, żeby było idealnie. ![]() Przedsionek - Poduszki są zbędne (goście wchodzą a pod nogami walają się poduszki ;D) Kuchnia, Jadalnia, Sypialnia, Salon - bez zarzutów. Bardzo ładnie ![]() W Łazience nie podobają mi się ściany - identyczne jak w Kuchni , ![]() Amen. @EDIT: Zapomniałem dodać słowa o kadrowaniu. Jak już używasz TABu to wciśnij (będąc kamerą w pomieszczeniu) przycisk E - oddala widok, ale nie wychodzi z pomieszczenia i pozwoli Ci pokazać więcej na zdjęciach ![]() Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 11.05.2009 - 13:30 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się rozmieszzenie pomieszczeń, jest pomiędzy nimi świetna komunikacja.
Aranżacja też nie jest zła, nawewt bardzo fajna. Musisz popracować nad robienię zdjęć. Rozumiem, że masz pod górke, ze względu wolno działająceko kompa, no ale musisz z tym jakoś sobie poradzić. |
![]() |
#14 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Witaj Jin...
![]() Widzę, że pokusa ściągania dodatków okazała się silna i dobrze, ponieważ dodatki te świetnie podkreślają charakter Twojej prezentacji. Podoba mi się Twój domek. Nie ukrywam, że z wielką przyjemnością obserwuję jak rozwijasz swoje umiejętności. ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Trzeba przyznać że robisz duże postępy i cieszy mnie to
Bryła Trochę taka pokombinowana ale mi się nawet podoba . Choć taras przed domem jest za dużo i w dodatku nie zagospodarowany . choć w sumie taka wielkość tarasu mogłaby być gdy by nie był pusty i ładna elewacja budynku Ogród Po ściągnięciu porządnych roślin od razu ci lepiej ogrodu wychodzą Podoba mi się . Wnętrze Zrobiłeś je bardzo mało i na zdjęciach mało co widać ale i po nich mogę wywnioskować że ci wyszło . Sypialnia i salon bardzo mi się spodobały . Mam tylko zastrzeżenie co w przedpokoju robią te poduszki na środku pomieszczenie , nawet przejść się tam nie da . Ocena +Ogród +Sypialnia i salon -Taras Ocena Liczebna Bryła 8/10 Ogród 9/10 Wnętrze 9/10 Pozdrawiam Kowalino
#17 |
|
![]()
Mi również Twój projekt podoba się .
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Nie! Tylko nie modern. Pokaleczyłeś tym stylem otoczenie i bryłę. Wnętrze jest świetne, ale na zewnątrz pokaleczyłeś tym modernem, takie ładne otoczenie, a ten nastrój... Cos pięknego, ale ten modern, agr...
|
![]() |
#19 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Ogródek jest rewelacyjny.
Ale same wnętrza nie bardzo mi się podobają. |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się rozmieszcznie pomieszczeń i ich kolorystyka.
Fajnie prezentuje się też ogród - wszystkie rośliny wyglądają bardzo realistycznie. Nie dokońca niestety przypadła mi do gustu bryła, ale może to być wina zdjęć na których nie za dobrze ją widać. No i lepiej by to wszystko wyglądało bez tych pauz :/ Ogólnie mi się podoba - 9/10 ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|