Cytat:
Napisał Libby
Wow, jaka pierwsza fota  ! Tylko ta krew powinna chyba bardziej wpadać w bordo  .
|
no wiem, jednakże śpieszyłam się z dodaniem odcinka i wyszło jak wyszło
Cytat:
Napisał Libby
A nie mówiłam, że Mei będzie z brzuchem  ?
|
haha, no mówiłas, ale ja nie mogłam tego potwierdzić
Cytat:
Napisał Libby
Nie za dużo tej krwi przy Sophie? Ciekawe, czemu poświęciła się dla Colina. W końcu kochała Marco a nie jego.
|
trochę za dużo tej krwi, ale to jedyna plama jaka mi działa w simsach, więc jest taka duża

a z tym poświęceniem... jak widać jedna zagadka się rozwiązuje, a druga tworzy

poza tym nie zwróciłaś uwagi na jedną rzecz
Cytat:
- Jeśli chodzi natomiast o tego chłopaka, który był u mnie z Alią...
- Moja siostra była u ciebie z Colinem? - zdziwiła się Mei, przerywając koleżance wypowiedź.
|
nic więcej nie powiem
Cytat:
Napisał Libby
W ogóle zabiło mnie to, że zamaskowany oprawca strzela do wszystkich jak do kaczek a w końcu łaskawie jeden policjant stwierdza: "strzel do jeszcze kogoś a Cię zabiję..." Łaskawca  ! To chyba w tym miejscu napisałaś: "albo cię zginiesz"  .
|
hehe wiem no wiem, ale nie miałam pomysłu, żeby opisać to jakoś bardziej rozlegle, poza tym kiedy szkrobałam tą część, w której ten gostek strzela do wszystkich, miałam przed oczami akcję, która się dzieje bardzo szybko, ale nie umiałam tego ubrać w słowa

dlatego policjant nie zareagował od razu

a ten błąd był niżej troszkę, już poprawiłam
Cytat:
Napisał Libby
Miałam pewien naciągany pomysł co do tego porywacza, ale nietrafiony  .
|
ahahahaha...! <szatański śmiech> chyba pierwszy raz nikt nie może się domyślić kim jest zabójca

Cytat:
Napisał Libby
Już się miałam czepiać, czemu Li z Mei tak sobie gadają, ale jednak jakoś z tego wybrnęłaś w trakcie dialogu. Chociaż dla mnie to i tak nie jest normalne, że tak sobie słodzą, skoro Em ma chrapkę na faceta Li...
Poza tym Mei nie znosi Dantego, on zafundował jej Gabriela a Em to w końcu jego kuzynka.
|
chyba Li z Em, coś ci się pomyliło

no widzisz i zwietrzyłaś kolejną zagadkę
Cytat:
Napisał Libby
Jak Alia skrzywdzi Colina, to ja skrzywdzę ją!
|
cisza tam, nikogo nie będziesz krzywdzić
Cytat:
Napisał Libby
Marco musi przeżyć  !
|
a dlaczego MUSI?
Cytat:
Napisał Libby
Ta... I teraz wszystkich po kolei chcesz wpakować za kratki..., ale spoko, bo
FANTASTYCZNA CZWÓRKA ICH WYCIĄGNIE!  
Ojciec Mei powinien się postarać o ich numer  .
|
no jasne, wyciągnie wszytkich, a na końcu będą musieli ratować siebie, szczególnie po akcji na plaży xD
Cytat:
Napisał Libby
W ogóle jaka zmiana: porównaj sobie zdjęcie Alii ze zdjęciem z pierwszego odcinka. Nie ta kobieta  . Mei tego motylka pod okiem miała chyba też tylko w pierwszym odcinku.
|
no tak, trochę pozmieniałam, ale wydaje mi się, że chyba na lepsze
Cytat:
Napisał Ana021
No no, jeszcze mi powiesz, że od teraz Emi Mei będą najlepszymi przyjaciółkami 
|
nie będą przyjaciółkami...

zresztą niedługo zobaczycie dlaczego
Cytat:
Napisał Ana021
Odcinek super, nie spodziewałam się aż takiego zwrotu akcji. I prawdę mówiąc po komentarzach ja też nabrałam przekonania, że Mei będzie z brzuchem 
|
kurcze nie udało mi się tej „brzuchowej” kwestii ukryć

no niestety nie wszystko się da
dzięki dziewczyny za komentarze

a skoro odcinek tak się podoba to muszę być bezlitosna z tymi komentami

czekam jeszcze na 16 ^^
i nie ma zmiłuj się