Cytat:
Napisał Libby
Piękne zdjęcia  !
|
dziękuję
Cytat:
Napisał Libby
Wiedziałam, że jesteś złą kobietą  ! Alia nie kocha Colina? Nagrabiła sobie...
Na zdjęciu z profilu(gdzie jest tak gładko zaczesana) wygląda jak dzieciak 
|
haha wiedziałam, że tak będzie

no faktycznie, nie zwróciłam uwagi, że wyszła dziecięco
Cytat:
Napisał Libby
Ciekawa jestem, czy Chris zdradzał dalej Mei po tym, jak go niby oświeciło, że ją kocha...
|
tutaj to mogę powiedzieć jedynie tyle, że... nic nie mogę powiedzieć
Cytat:
Napisał Libby
Em jest tak samo szurnięta jak Dante. Nie ma co, niezła rodzinka. Sami psychole.
|
poprawka kochana, Em jest bardziej szurnięta od Dante, zresztą zobaczysz
Cytat:
Napisał Libby
Fuu! Dante! Już zapomniałam, jaki on jest szkaradny! I te gąsienice na pierwszym planie i garbaty nos... Zmora!
|
Cytat:
Napisał Libby
Jakoś do końca nie wierzyłam, że zabije wuja. Myślałam, że brak mu jaj(wszystkie wiemy, że brak  !). W każdym razie nie wiem, po co to cała szopka z porwaniem Em, skoro i tak zabił staruszka... Chyba, że Em nie ma interesów z tlenionym, ale w to akurat jakoś nie chce mi się wierzyć.
|
ha ha no tak, masz rację co do jaj

co do pytania "po co ta szopka.." to mogę co nieco zdradzić

otóż Dantego nie miało być w domu wuja
Cytat:
Napisał Libby
Biedny Colin, taki zapatrzony w Alię... Jak go skrzywdzi, to ja skrzywdzę ją  !
|
jakies tortury gwoździarką?
Cytat:
Napisał Libby
Hmmm, czy ten strażnik nie powinien wejść z Colinem do łazienki...? Mimo wszystko mam nadzieję, że ucieczka się uda  .
|
no przecież moja droga nie pisze, czy wszedł czy nie wszedł
Cytat:
Napisał Libby
I chcę fotę Juriego  .
|
na życzenie
Cytat:
Napisał muffindance
MEGA fotki! 
|
dziękiii
Cytat:
Napisał muffindance
Kurcze nadal mysle, kim moze byc ten porywacz. Napisalas, ze dobrze sie kieruje, ale wiecej pomyslow nie mam...
|
w następnym odcinku wyjdzie kto porwał Marco
Cytat:
Napisał muffindance
A jednak Mei potrafi byc przebiegla w stosunku do Emanuel, no, no! To mi sie w niej podoba 
|
nie chce już jej jako szurniętej, poza tym musiałam pokazać ją również od dobrej strony
Cytat:
Napisał muffindance
ALIA NIE KOCHA COLINA?????  ojojoj, mam nadzieje, ze sie jej odmieni - bo sa dla siebie stworzeni : D
|
z odmianą to nie jest takie proste, nawet mimo tego, że jest to FS
Cytat:
Napisał muffindance
Co do Em... jej usprawiedliwienia i przekonania, ze sie zmienila od poczatku mi nie pasowaly! Jak juz jestes Lambertem to z gesi woda...... no i Dante, oszpecil ten odcinek. Niech szybko znika, albo sama go postrzele  Po co zabija wujka, skora porywa Emanuel? Moze nie chce, zeby Em na niego doniosla? Chociaz wkopalaby i siebie, ale za to odzyskla Marco czy cos (M. pewnie by zamkneli)
|
no Em pokazała po części prawdziwe oblicze :>
haha, Dante oszpecił cały odcinek, rozwaliło mnie to
Cytat:
Napisał muffindance
Biedny Colin, mam nadzieje, ze Alia sie otworzy i beda ze soba. No i niech ta ucieczka sie uda. 
|
co do ucieczki, to będzie wiadomo już w kolejnym odcinku, natomiast co do Alii, to w jeszcze kolejnym
Cytat:
Napisał muffindance
Podoba mi sie! Licze na wiecej wyjasnien w nastepnym odcinku ^^
|
a kolejny odcinek pewnie gdzieś po bonusie, czyli na następny tydzień
dziękuję ślicznie za komentarze, proszę o więcej!