|
|
#11 | |||||||||
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
![]() Sophie wróciła, jednakże nie wiem czy jest się z czego cieszyć... ![]() Cytat:
), nie mogę tego zrobić ![]() by rozwiać swoje wątpliwości, musisz poczekać na kolejny odcinek ![]() Cytat:
mogę tylko zdradzić, że wyjdzie to w pierwszym odcinku, dziewiątej części, nie będę was dłużej męczyć ![]() co do Em, natomiast.... hmm ![]() Cytat:
![]() i czemu od razu katusze? ![]() musisz czytac na bieżąco, to obejdzie się bez katuszy ^^ No i jeszcze komentarz Libby, z poprzedniej strony, o którym całkiem zapomniałam ![]() wybacz mi o Piekielna Gwoździarko! <kłania się do stóp> ![]() już odpowiadam na twoje pytania ![]() dzięki no masz rację, chciałam was opuścić, ale dzięki (głównie) tobie i kilku innym osobom, nie zrobiłam tego, chwała wam za to, że odwiedliście mnie od takiego pomysłu ![]() Cytat:
![]() Em, jak Em, tak już chyba ma, że drażni wszystkie czytelniczki, którym podoba się Marco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() od początku się tak nazywał ciekawe czemu wcześniej się nie dopytywałaś o imię? ![]() ![]() ![]() no to teraz już wiesz ^^ Cytat:
![]() Cytat:
nie, nic z tych rzeczy odcinek właśnie skończyłam pisać, więc spodziewajcie się gdzieś w dniach: niedziela – poniedziałek – wtorek, jeszcze dam z znać w dziale z reklamami z FS, kiedy już będę na sto procent pewna ![]() dziękuję ślicznie za komentarze moje słoneczka
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|