|
|
|
|
#1 | |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
SMOKE!
![]() W tej chwili mam wielka ochotę uciąć mu głowę, zakopać pod jakimś drzewem i zacząć się modlić na tym wykopku, żeby słońce wysuszyło mu te głupoty z jego siwej łepetyny.. Nie no czaję, wojownik wojownikiem, ale to w końcu facet i musiała nadejść ta chwila, kiedy samcze myśli przejmą nad nim kontrolę.. Ale dlaczego w takim momencie?! I dlaczego z NIĄ?! Powrót Scorpiona.. Ten to nigdy nie da za wygraną ![]() I jeszcze chciał zabić Jade.. Znowu ![]() Cytat:
Facet ma diabelnie dziwną hierarchię wartości..Zastanawiam się, czy rzeczywiście szaman zginął.. Równie dobrze mógł udawać martwego albo coś.. Ciekawe, co też się tam działo No nie wiem, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, że uśmierciłabyś go tak łatwo..Biedna Jade zakochała się w Ermacu.. Nie wiem czy się cieszyć czy jej współczuć.. To nie będzie łatwa miłość, oj, nie będzie.. Koszmar Ermaca powrócił z pełną mocą. W tej sytuacji śmierć byłaby dla niego zbawieniem, tak myślę.. Oby wytrzymał, te tortury. Kurczę, niech go ktoś uratuje ![]() Noob, ty zmoro, łapy precz od niego, bo ci je pourywam ![]() czekam na więcej
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |||||||||||||||||||
|
Reputacja: 10
|
no kiedyś dowie się kim była ta tajemnicza pani...
![]() kto wie? póki co na to się nie zanosi... mógł to zrobić! ale wstrzymał się dzięki mnie ![]() ehh nie lubię pisać takich scen, ale to czekało go prędzej czy później to pewien specyficzny ktoś... ![]() Cytat:
no przecież gdyby wiedział, to na pewno by się do niej nawet nie zbliżył xD a w takim momencie, a nie innym bo ciężko mu było powstrzymać samcze zapędy no wiesz... to tak jakby chciało się pić, doszło się do źródła i nawet nie spróbowało łyka xDDDCytat:
![]() Cytat:
tzn. nie w sensie, że jest świrnięty, nic z tych rzeczy po prostu ktoś mu źle podpowiada, że się tak wyrażę, ale odkąd wrócił, nie okłamał Kitany ani razu :> Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a pan "Noob samo zło" będzie bardzo mieszał Cytat:
a są takie a nie inne bo nie jest człowiekiem, więc aktualnie musi taki pozostać :3haha pewnie nikt się nie zgadza, no ale wiesz, on może wrócić i dotrzymać słowa... :>Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Kitana? no tak, chce się uwolnić od tej miłości i czeka na Suba, ale czy to będzie takie łatwe? :> Cytat:
![]() jedno co jest pewne to, że uwielbiam go i nie dam mu zginąć xDD ale to co będzie się działo później będzie mieć na niego niedobry wpływ... a Jade to dopiero teraz zacznie przechodzić prawdziwe katusze pokażę kiedyś, obiecuję :3 Cytat:
chciałam to opisać obszerniej, no ale za cholerę nie mogłam znaleźć tej weny z którą zawsze opisuje takie sceny... no nic postaram się jeszcze coś opisać w następnym odcinku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jade ma nielada dylemat jeśli o niego chodzi, a teraz jak się dowiedziała o tym co się z nim stało, to już w ogóle nie będzie jej do śmiechu wiecie co, od pół godziny tu siedzę próbując odpowiedzieć na komenty, jak weszłam było dwa, potem jak chciałam dodać wpis, pojawił się trzeci, a potem czwarty xDD masakra, nie spodziewałam się takiego szybkiego odzewu ![]() ale dzięki za komenty dziewczyny, postaram się wynagrodzić szybkim wstawieniem kolejnego odcinka
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
No kurde, trzasnęłam Ci komentarz o treści mniej więcej "poszukuję tych magnesów na lodówkę" i zdjęcie poniżej xD Dobrze, że zdążyłam wykasować, zanim ktokolwiek zobaczył moją pomyłkę xD
Dobra, to teraz już komentuję prawidłowo. Smoke i Mileena xD Gorąco bardziej, niż w piekle Scorpiona! Czekałam na tę scenę od 10 odcinków i gdy się doczekałam, to została przerwana! Ty wiesz, że przerywanie jest niezdrowe, sama to stwierdziłaś! Nie wiedziałam, że Smoke rzuca obcymi kobietami na blaty, tudzież inne sprzęty domowego użytku ^^ Ach, te hormony! Oni nie są już napaleni, oni są szaleni! I wszystko byłoby ładnie i pięknie, niechby sobie tam używali, ile wlezie, ale kurczę... nie w tym momencie! ;/ Nie, kiedy Ermac przeżywa takie katusze, nie, kiedy Scorpion prowadzi swoje dziwne gierki z Kitaną i grozi Jade śmiercią, i nie, kiedy nie ma Sub Zero w pobliżu! ;/ No przecież jak on się po wszystkim dowie, co się działo w momencie, gdy on sobie baraszkował z dziewczyną, to do końca życia (a na pewno opowiadania) będzie sobie pluł w brodę i już nigdy nie zbliży się do żadnej innej z obawy, że gdy znów sobie pozwoli na małe co nieco, to znowu kogoś w tym czasie uprowadzą albo zabiją... A jak się w końcu dowie, ze zrobił to w dodatku z Mileeną... OMG! Łeeee, mógłby się szybko uwinąć (co jest bardzo prawdopodobne, biorąc pod uwagę pewne czynniki ^^) i pędzić do pałacu, bo tam źle się dzieje! Albo i nie do pałacu... bo Scorpion na pewno próbowałby go zabić ;/ Ale niech jakoś zawiadomi Suba i razem niech ratują Ermaca!Scorpion mnie wkurza. Po co znów przylazł i dlaczego chciał od razu załatwić Jade? Kędziorek dobrze napisała, dziwna ta jego hierarchia wartości... Ja mu nie ufam. Takim draniom się nie wierzy. Tym bardziej, że okłamał Kitanę już w momencie, gdy powiedział "ja tylko podpaliłem las". Dobre sobie! KŁAMCA! I po co mu Kitana? Czyżby chciał znów walczyć o jej względy? Niedoczekanie...Jade... A więc stało się. Mamy zakochanie z jej strony, ciekawe, czy Ermac poczuje to samo? O ile w ogóle będzie mu to dane... Coś szybko pozbywasz się postaci (Scarlett, Nightwolf), martwię się, żeby Ermaca nie spotkało to samo ;/ Biedny, tak cierpi! Nienawidzę Quan Chi A Nooba w tym momencie wystrzeliłabym w kosmos! ;/Ale zrobiłaś zamieszanie... Nie wiem, jak Ty chcesz to odkręcić, ale proszę, pospiesz się, bo ja tego napięcia nie wytrzymam! Ostatnio edytowane przez Malin : 15.03.2013 - 22:57 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|