![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Przepiękny ogród, ale u Ciebie to juz raczej norma
![]() Wszystkie pomieszczenia piękne, ale najbardziej do gustu przypadł mi salon (śliczny jest ten pomarańcz ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Witaj
Bardzo mi się podoba, śliczne ciepłe kolory, piękny ogród, fajny pomysł na kuchnie w tym domu. Żałuje ze nie zostal dopuszczony do konkursu... Dom jest poprostu ładny, nie znalazłem nic co by mi się nie podobało wiec 10/10 Pozdrawiam, steve |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cudeńko! Gdyby Cię nie zdyskfalifikowali z konkursu to głosowałabym na ciebie, ale trudno.
Co sie tyczy domu to przytulne romantyczne klimaty, znakomity dobór mebli i tan przepiekny ogród. Niby wszystko bez ładu i skałdu, tak przypadkowo zasadzone rośliny, a jednak każda ma swoje miejsce i nigdzie indziej nie prezentowałaby się lepiej. Podziwiam! Ocena: 10/10 |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Rewelacyjny ogród ! Bardzo ładnie dobrana roślinność pod względem formy i barw .
Widać , że całość powstała z pieczołowitością i nie ma nic z przypadku . Podoba mi się to , że pomyślałeś o tle , na którym będziesz prezentował bryłę i ogród , dlatego jako element dekoracyjny ustawiłeś akwedkut , który świetnie komponuje się ze stylem projektu . Praca bardzo ładna , na wysokim poziomie ! ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Wspaniała robota. Domek jest cudowny
![]()
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ogród i ogólnie bryła..cudo.. Wewnątrz również świetnie..ja bym dokonała kilka zmian..ale to nie istotne
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dom strasznie mi się podoba. Jest po prostu superowski! Moja ocena 10/10 Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#18 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bardzo dziękuje wszystkim za oceny .
Mobilizujecie mnie do dalszej pracy. Od następnego tyg . mam ferie więc coś za ok 2 tyg postaram się wstawić
#19 |
|
![]()
Doemk ma klimat i bardzo mi sie podoba.
10/10 P.S skad masz meble do lazienki? i firanki ![]() Pozdr. ![]()
#20 |
Reputacja: 12
|
![]()
Bardzo ładny 10/10
Wszystkie pomieszczenia w ciepłych kolorach Uwielbiam to ^.^ Ale Ten biały sófit mógłby być jakoś ładniej zrobiony np: kafelki ![]() To da napewno fajny efekt.... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|