![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Resztę Twoich uwag przyjmuję do wiadomości i zarówno Tobie jak i wszystkim pozostałym osobom dziękuję za dotychczasowe komentarze . ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Aniołku, jak zwykle cudnie
![]() ![]() Pozdrawiam Matt |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Ten dom strasznie mi się podoba. Nie jest tak na siłę unowocześniony jak niektóre domy. Ma swój styl. Cieszę się, że wygrałaś, głosowałam na ciebie
![]() 10/10
![]() |
#14 |
|
![]()
Całkiem ładnie, ale kuchnia jest dla mnie trochę za jasna w porównaniu do reszty domu.. ^^ 9/10
Bryła też nie za ładna, ale zwracam honor - przecież to nie ty ją zrobiłaś... ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Z zewnątrz wygląda zachęcająco.
A kiedy wchodzimy do środka ujawnia się cały luksus i wygoda. Myślę że ten domek pasuje dla ludzi zamoąmych. Co nie znaczy że jet przesadzomy. wręcz odwrotnie jest bardzo stonowany i naprawde przytulny. Mi się podoba. ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła
Samego kształty bryły nie ocenie bo nie mogłaś nic w niej zmieniać . Napisze tylko nie podoba mi się elewacja domu . Nie chodzi tu o kolor cegły bo jest on bardzo ładny ale o to że wszystko dałaś w jednym kolorze . Sądzę że znacznie lepiej by wyglądało gdybyś dała np. Te dwie wypukłości bryły po bokach zostawiła na nich cegłę a środek dała w innym kolorze np. biały tynk ale inne kolory też by pasowały byle były kontrastowe . Ogród Bardzo mało zdjęć dałaś ogrodu Są tylko trzy zdjęcia plus rzut ale i po nich mogę stwierdzić że ogród jest ładny Jednak prócz kilku chaotycznie rozmieszczonych drzew to nie ma tam nic wartego uwagi . Ale to tylko moje zdanie ogród zawsze był dla mnie najważniejszy Wnętrze - Czyli to co ci najlepiej wychodzi . Jak zawsze bardzo gustownie urządzone wnętrze wszystko idealnie dopasowane i bardzo dużo małych szczegółów nadających domowi realizmu . Jadalnia , Pokój kawowy i kącik biblioteczny wyszły ci wprost przepięknie . Ogólnie Twój projekt bardzo mi się podoba . Masz duży talent co do projektowania domów i czekam z niecierpliwością na następne domu twojego autorstwa Ocena +Wnętrze +Staranność Wykonania -Elewacja bryły Ocena Liczbowa Bryły -Jak wspomniałem wyżej nie będę oceniał Ogród - 6/10 Wnętrze - 10/10 Ogół - 8/10 Pozdrawiam Kowalino
#17 |
Guest
|
![]()
Hall jest ok. Kuchnia jest nawet fajna, nie podobają mi się te worki mąki na podłodze, no i sama podłoga.
Jadalnia może być. Pokój kawowy i biblioteczny - fajny. Sypialnia jest ładna, jedyne to te parawanik mi przeszkadza. Łazienka - fajna, podoba mi się że można sobie zasłonić wanne - bardzo dobry pomysł. Pokój dziecka - wszystko fajne, tylko kwiat mi nie pasuje. Ogólnie dom jest ładny. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Po dłuższej nieobecności mam chwilę na "pastwienie się" nad projektami i lecisz aniołku na pierwszy rzut.
![]() Muszę przyznać, że projekt mi się spodobał. Przedmówcy wytykali Ci wiele błędów, począwszy od elewacji a na bryle - notabene autorstwa innej osoby - skończywszy. Ja chciałabym dorzucić słówko od siebie - pomijając stopień „wiosenności” projektu, bardzo podoba mi się, że masz swój konkretny, wypracowany styl tworzenia i aranżowania wnętrz. Nie wiem jak inni, ale ja patrząc na Twój projekt mogę śmiało powiedzieć, że wiesz co robisz i co chcesz pokazać. Jest to wielki plus i oznaka rzadko spotykanego talentu. Oby tak dalej. |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
nie moge zgodzic sie z stwierdzeniem ze w tym domu brakuje wiosny.
Dom jest utrzymany w jasnej tonacji, wszystko wydaje sie byc na swoim miejscu. Porzadek utrzymany niczym na swieta welkanocne ![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Dobrze, no to ja x3
Widzę, że zachowałaś swój styl. Można powiedzieć, że oryginalny bo chyba nikt w takim nie robi, co jest wielkim plusem ![]() Pierwsze co mi strasznie przeszkadza to bryła. A raczej ta "wolna przestrzeń" nad drzwiami. Nie wiem czemu, ale mnie to razi. Druga rzecz która mnie razi to jasna podłoga w przedpokoju do ciemnych mebli. Ciemna prezentowała by się o wiele lepiej. Trzecia rzecz to ten komputer. Dajesz go w chyba każdej prezentacji a on nie pasuje! x3 W sypialni dała bym jaśniejszą szafę. Czwarta rzecz: łazienka bardzo ładna aczkolwiek przydały by się jakieś ozdoby koło wanny. Tak jakoś pusto w porównaniu do innych pomieszczeń. Wydaję mi się, że było robione na "odwal się" (bez urazy). Pokój małego dziecka bardzo ładny tylko ten kwiatek w nim wygląda jak bluszcz na ścianie Oo. Ale to tylko takie małe coś. Podsumowanie: Kuchnia i jadalnia są świetne. Zakochałam się w nich. Dopracowane jak nic chyba. ^-^ Domek bardzo ładny, i jak każdy inny (Twój) przypadł mi do gustu. Potrafisz budować w takim stylu bardzo ładnie. Tylko brakuje mi tu ogrodu. Czegoś gdzie można było by sobie posiedzieć w ciepłe dni i poleniuchować. Jak nie przepadam za takim stylem to Twoje prace oglądam bardzo chętnie. 10/10 Pozdrawiam ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|