Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.04.2009, 15:25   #11
cerastes

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom konkursowy " Magnolia " - edycja wiosenna

Cytat:
Napisał Souris
Brył to ty nie umiesz robić
Bryła nie jest mojego autorstwa . Została zrobiona przez organizatora konkursu .
Resztę Twoich uwag przyjmuję do wiadomości i zarówno Tobie jak i wszystkim pozostałym osobom dziękuję za dotychczasowe komentarze .
cerastes jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 19.04.2009, 10:26   #12
Matti93

Aniołku, jak zwykle cudnie Dla ciebie skala ocen jest stanowczo za mała
Pozdrawiam
Matt
Matti93 jest offline  
stare 19.04.2009, 12:11   #13
Lawend

Ten dom strasznie mi się podoba. Nie jest tak na siłę unowocześniony jak niektóre domy. Ma swój styl. Cieszę się, że wygrałaś, głosowałam na ciebie .

10/10
stare 19.04.2009, 12:44   #14
Patiglr

Całkiem ładnie, ale kuchnia jest dla mnie trochę za jasna w porównaniu do reszty domu.. ^^ 9/10
Bryła też nie za ładna, ale zwracam honor - przecież to nie ty ją zrobiłaś...
Patiglr jest offline  
stare 19.04.2009, 15:44   #15
Avonlea

Z zewnątrz wygląda zachęcająco.
A kiedy wchodzimy do środka ujawnia się cały luksus i wygoda. Myślę że ten domek pasuje dla ludzi zamoąmych. Co nie znaczy że jet przesadzomy. wręcz odwrotnie jest bardzo stonowany i naprawde przytulny. Mi się podoba.

10/10
Avonlea jest offline  
stare 19.04.2009, 22:05   #16
Wielebny
Mod emeryt

Reputacja: 9

Bryła
Samego kształty bryły nie ocenie bo nie mogłaś nic w niej zmieniać . Napisze tylko nie podoba mi się elewacja domu . Nie chodzi tu o kolor cegły bo jest on bardzo ładny ale o to że wszystko dałaś w jednym kolorze . Sądzę że znacznie lepiej by wyglądało gdybyś dała np. Te dwie wypukłości bryły po bokach zostawiła na nich cegłę a środek dała w innym kolorze np. biały tynk ale inne kolory też by pasowały byle były kontrastowe .
Ogród
Bardzo mało zdjęć dałaś ogrodu
Są tylko trzy zdjęcia plus rzut ale i po nich mogę stwierdzić że ogród jest ładny
Jednak prócz kilku chaotycznie rozmieszczonych drzew to nie ma tam nic wartego uwagi . Ale to tylko moje zdanie ogród zawsze był dla mnie najważniejszy
Wnętrze - Czyli to co ci najlepiej wychodzi .
Jak zawsze bardzo gustownie urządzone wnętrze wszystko idealnie dopasowane i bardzo dużo małych szczegółów nadających domowi realizmu .
Jadalnia , Pokój kawowy i kącik biblioteczny wyszły ci wprost przepięknie .
Ogólnie Twój projekt bardzo mi się podoba .
Masz duży talent co do projektowania domów i czekam z niecierpliwością na następne domu twojego autorstwa
Ocena
+Wnętrze
+Staranność Wykonania
-Elewacja bryły
Ocena Liczbowa
Bryły -Jak wspomniałem wyżej nie będę oceniał
Ogród - 6/10
Wnętrze - 10/10
Ogół - 8/10
Pozdrawiam
Kowalino
Wielebny jest offline  
stare 20.04.2009, 11:28   #17
Upadła Dusza
Guest

Hall jest ok. Kuchnia jest nawet fajna, nie podobają mi się te worki mąki na podłodze, no i sama podłoga.
Jadalnia może być. Pokój kawowy i biblioteczny - fajny.
Sypialnia jest ładna, jedyne to te parawanik mi przeszkadza.
Łazienka - fajna, podoba mi się że można sobie zasłonić wanne - bardzo dobry pomysł.
Pokój dziecka - wszystko fajne, tylko kwiat mi nie pasuje.
Ogólnie dom jest ładny.

stare 20.04.2009, 16:19   #18
vibratoria
Guest

Po dłuższej nieobecności mam chwilę na "pastwienie się" nad projektami i lecisz aniołku na pierwszy rzut.

Muszę przyznać, że projekt mi się spodobał. Przedmówcy wytykali Ci wiele błędów, począwszy od elewacji a na bryle - notabene autorstwa innej osoby - skończywszy.
Ja chciałabym dorzucić słówko od siebie - pomijając stopień „wiosenności” projektu, bardzo podoba mi się, że masz swój konkretny, wypracowany styl tworzenia i aranżowania wnętrz. Nie wiem jak inni, ale ja patrząc na Twój projekt mogę śmiało powiedzieć, że wiesz co robisz i co chcesz pokazać. Jest to wielki plus i oznaka rzadko spotykanego talentu. Oby tak dalej.

stare 20.04.2009, 19:22   #19
Ruika
Guest

nie moge zgodzic sie z stwierdzeniem ze w tym domu brakuje wiosny.
Dom jest utrzymany w jasnej tonacji, wszystko wydaje sie byc na swoim miejscu. Porzadek utrzymany niczym na swieta welkanocne i to jest wiosna a nie paleta kolorow celujaca w zolty i zielony.

stare 24.04.2009, 22:25   #20
ddo bwayo

Dobrze, no to ja x3
Widzę, że zachowałaś swój styl. Można powiedzieć, że oryginalny bo chyba nikt w takim nie robi, co jest wielkim plusem

Pierwsze co mi strasznie przeszkadza to bryła. A raczej ta "wolna przestrzeń" nad drzwiami. Nie wiem czemu, ale mnie to razi.
Druga rzecz która mnie razi to jasna podłoga w przedpokoju do ciemnych mebli. Ciemna prezentowała by się o wiele lepiej.
Trzecia rzecz to ten komputer. Dajesz go w chyba każdej prezentacji a on nie pasuje! x3
W sypialni dała bym jaśniejszą szafę.
Czwarta rzecz: łazienka bardzo ładna aczkolwiek przydały by się jakieś ozdoby koło wanny. Tak jakoś pusto w porównaniu do innych pomieszczeń. Wydaję mi się, że było robione na "odwal się" (bez urazy).
Pokój małego dziecka bardzo ładny tylko ten kwiatek w nim wygląda jak bluszcz na ścianie Oo. Ale to tylko takie małe coś.

Podsumowanie:
Kuchnia i jadalnia są świetne. Zakochałam się w nich. Dopracowane jak nic chyba. ^-^
Domek bardzo ładny, i jak każdy inny (Twój) przypadł mi do gustu. Potrafisz budować w takim stylu bardzo ładnie. Tylko brakuje mi tu ogrodu. Czegoś gdzie można było by sobie posiedzieć w ciepłe dni i poleniuchować.
Jak nie przepadam za takim stylem to Twoje prace oglądam bardzo chętnie.
10/10
Pozdrawiam

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania