![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
No cóż, tytuł nie zachwyca, ale szczerze mówiąc nie miałam pomysłu na nazwę
![]() Dom nie miał nigdy ujrzeć światła dziennego - to znaczy: nie miałam zamiaru go pokazywać na forum, bo nie jestem nim aż tak zachwycona żebym nim od razu chciała się chwalić xD Nie mniej jednak zrobiłam parę fot i z racji tego, że kilku użytkowników wyraziło chęć pooglądania tegoż "arcydzieła" więc wystawiam ![]() Historia tegoż domu jest dosyć banalna. Otóż prawie 30 lat temu, została w nim zamordowana jakaś rodzina, od tego czasu dom stał pusty...
Jakiś czas temu "wprowadził" się tu pewien osobnik ![]() ![]() obejrzyjmy dom z zewnątrz: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tył domu z prowizorycznym tarasem: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to wchodzimy do środka :> ![]() jak widać ściany zdobią malownicze "obrazki"... ![]() ...które dodają uroku temu pięknemu wystrojowi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zajrzyjmy do kuchni ^^ ![]() jak widać, zegar zatrzymał się 29 lat temu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() po pooglądaniu tegoż uroczego wnętrza, skierujmy się na piętro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wzorzysta sypialnia xD ![]() ![]() ![]() ![]() ten pokój pozostał zamknięty, może zajrzyjmy przez okno z zewnątrz... ![]() ![]() małe zbliżenie... ![]() ![]() no i szykowna łazienka na koniec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widok domku za dnia: ![]() i rzucik z góry parteru: ![]() piętro sobie odpuścimy ![]() na koniec zbliżenie na uroczego "właściciela" posiadłości ![]() ![]() dziękuję za uwagę ^^
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|