![]() |
#11 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Dziękuję za oceny... :p
vigero, niedługo zobaczysz. Xd Pracuje nad małym, parterowym domku. :p działka 2x2, kolorystyka lekko zachaczająca o tą z tego domku. :3 Użyłem nowych mebelków (thx Kenny) i nowe obrazy, pasujące do wnętrza. ![]()
![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]() Pierwsze zdjęcie trochę mnie przeraziło, bo te drzewka wyglądają na strasznie małe przy tym budynku, więc myślałam, że to jakaś ogromna hala, a nie dom. Ale później zobaczyłam, że to jednak miniaturki drzew i w rzeczywistości wcale ten dom taki ogromny nie jest. Ulga.
Nie widzę troszkę sensu w tym ogrodzeniu, jest zbyt gęsto, nie wiem, po co ogradzałeś parcelę co kilka kratek. Co za dużo, to niezdrowo. W salonie wymieniłabym tapetę, jak na mój gust jest zbyt ciemna, no i ten obraz jakoś tak wisi w cały świat. ![]() ![]() Hol jest strasznie duży, ZBYT duży jak na to przeznaczenie, spokojnie można by było zrobić z niego jakiś pokój. Zastanawiają mnie te puste, niewykorzystane pomieszczenia, czemu mają służyć? Przykładowo ten fragment 1x4 obok sypialni, nie można było zlikwidować ściany i powiększyć tej sypialni? ![]() Mimo wszystko jak na pierwszy raz jest dobrze i daję Ci 8/10 na zachętę. I przyłączam się do rady - ściągaj dodatki. ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie przyłożyłeś się do tego projektu. Pokazałeś parę byle jakich fotek.
![]() Podoba mi jedynie umeblowanie, przynajmniej wszystko jest w jednym stylu. ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Dziękuję wszystkim za oceny. Wiem, ten projekt nie jest zbyt doskonały, ale w ts2 o wiele trudniej mi się buduje niż w ts3.
Dom robiłem dobre 6 godzin, więc nie zdaje mi się, że na szybko. :> Ktoś jeszcze ?
#15 |
Reputacja: 14
|
![]()
Bryła mi się podoba. Wewnątrz nie jest najgorzej, jednak jakoś mało tego (już nie chodzi nawet o dodatki, z których na początku się tłumaczyłeś, a o małą powierzchnię, no i liczbę zdjęć). Czy taki "Big Modern" z niego? Nie jestem pewien. Najbardziej przekonuje mnie kuchnia. Reszta pomieszczeń niespecjalnie mnie zachwyciła.
Ocena: 7/10. |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
Bryła jest strasznie fajna
![]() ![]() Wewnątrz wszystko mi odpowiada. Pokazuje prostotę w nowoczesnych domkach ![]() ![]() 8.5/10
#17 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Wiem, foty. :3
A z tym "big" chodziło, że to szeregowiec jest duży. To jest tylko jedno mieszkanie z czterech. XD Dziękuję za oceny. ![]()
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niby fajnie, ale nie podoba mi się parę rzeczy, mianowicie:
-ogrodzenie: ciężki, szary mur lepszy byłby byłby jakiś biały mur albo płot. -kafelki w kuchni i przezroczysta lodówka, która wg mnie nadaje się bardziej do sklepu niż do domu. -tapeta w salonie i obraz, który tam w ogóle nie pasuje. 6/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mi się nawet podoba, tylko te kule w łazience WTF?
ocena 8/10 to są mieszkania, czy zwykła parcela?
#20 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Hmm. Zrobiłem na razie jako zwykłą parcele domową, ale mam zamiar zamienić na mieszkanie.
Dziękuję za oceny Ktoś jeszcze ? :*
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|