![]() |
#12 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Zjadą, bo mieszanie stylów jest raczej niewskazane
![]() Otoczenie domku to jedno wielkie cudo, pomijając, że żwirowana ścieżka nie łączy się z chodnikiem ![]() Stoisko do rąbania drzewa ( ![]() Nowoczesne wnętrze było błędem, bo nijak się ma do kaczuszek, zielska i stoiska do rąbania drzewa. Czyli po prostu jest urwane z innego świata. Już nie mówiąc o tym, że ten modern nie jest w ogóle przekonywujący - dodatki słabej jakości, kanapa w kuchni (?!), niewykorzystanie miejsca w jadalni, ponura łazienka... Plusa mogę Ci dać za sypialnię rodziców, bo wyszła najlepiej. Eksponowanie pierdółek za pomocą przeźroczystego dachu? Coś tu nie gra ![]() Poza tym czemu na parterze masz głównie ciemną podłogę, a na piętrze już nie? To wprowadza jakąś dysharmonię, a przynajmniej ja to tak odczuwam. Za otoczenie masz 9/10, za wnętrza w domu 6,5/10. Średnia arytm. z tego to 7,5/10, ale moja ostateczna ocena będzie 6/10, bo jednak wrażenie, jakie zrobiła na mnie ta kombinacja, najlepsze nie jest. Ostatnio edytowane przez Liv : 20.02.2012 - 19:49 |
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||||||||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
Starałam się
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Przepraszam, nie chciałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
<wpada w samozachwyt po raz drugi> ![]() Cytat:
![]() Wiem, że jest parę niedociągnięć, ale mimo to dziękuję ;] Dziękować xD Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ufff... jakoś dotrwałam do końca ![]() Dziękuję wszystkim za poświęcenie mi odrobiny czasu. Jestem mile zaskoczona takimi pozytywnymi opiniami, chociaż wiem, że zasłużyłam też na krytykę, która także się tu pojawiła. |
||||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
#14 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#15 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() Cytat:
Nie nie, nie zrozumiałaś mnie. Chodzi mi o to, że np. toaleta nie powinna być czarna (albo aż tak ciemnobrązowa, whatever), tylko albo jaśniejsza od tego brązu na ścianie, albo dokładnie takia jak brąz na ścianie. Wtedy od razu ta biel mniej by raziła w oczu, to tworzy zbyt duży kontrast ![]() ![]()
![]() |
#16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
Bardzo ładny domek.
Ogród fajny, bryła fajna, wnętrze śliczne, a pokój nastolatki = ![]() ![]() W wewnątrz według mnie wszystko się bardzo ładnie komponuje może oprócz bryły z wnętrzem. Jestem bardzo ciekawa jak zrobiłaś ten skośny dach/ okna dachowe? ![]() Ja się zbytnio w tym nie orientuje i nie wiem jak to się robi, ale ja uważam, że nawet fajnie to wygląda. Dam 9.5/10 ![]()
![]() |
#18 |
Reputacja: 16
|
![]()
Witaj!
![]() Bardzo podoba mi się wygląd domu od ulicy. Tylko od ulicy, bo te okna dachowe psują wszystko imho. Ogród też bardzo ładny. Wnętrze trochę zbyt nowoczesne jeśli patrzeć na elewację zewnętrzną. No i za dużo dodatków z internetu. <zły> Ogólnie domek ładny. ![]() 7/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|