![]() |
#40 |
Reputacja: 26
|
![]()
Malin - bardzo mi się podoba Twoja relacja. A już rozwaliła mnie mina Colina na tym zdjęciu. I simowie całkiem ładni, łącznie z Colinem, choć już ten to dzieło rudzielca, wiem.
No, to teraz czas na mnie... Z życia pewnego donżuana, część 3 Taniec z ogniem Blaine'owi zachciało się nauczyć tańca z ogniem. Udało mu się znaleźć tubylca, który zgodził się mu udzielić lekcji za drobną opłatą. Początkowo nie szło mu najlepiej... ![]() ... ale dość szybko załapał, jak ma się ruszać. ![]() (Facet za nimi: kurczę, żebym to ja tak wyglądał...) Delilah oczywiście wiernie mu kibicowała. ![]() Kiedy jego trener uznał, że wystarczy lekcji, Blaine i Delilah postanowili posiedzieć sobie na plaży - mało kto się kąpał, bo woda była jednak trochę za chłodna. Siedzieli tak do zmroku (który zapadł szybko, jak to w tropikach), nagle blondynowi coś strzeliło i zaczął kopać w piasku. ![]() Oczywiście nic nie znalazł i się zniechęcił. Potem postanowił sprawdzić, czy woda naprawdę jest tak zimna... ![]() Była, przynajmniej jego zdaniem. Delilah trochę popływała, ale i jej zrobiło się zimno. Postanowili ogrzać się przy ognisku. ![]() I to był dobry pomysł. Blaine upiekł nawet parę pianek, ale jego towarzyszka podziękowała. ![]() I wszystko byłoby OK, gdyby nie to, że do ogniska bez pytania dosiadło się jakichś dwóch nieznanych im turystów. ![]() No co to ma być?! Blaine odciągnął Delilah na bok i zaproponował, że pokaże jej ten taniec z ogniem, to będzie jego debiut. ![]() I wyszło mu to całkiem nieźle, żadnych skuch. W sumie dzień się udał, para wróciła zmęczona, ale zadowolona. Wrócili zmęczeni, ale zadowoleni. Niestety, był to krótki, weekendowy wyjazd i następnego dnia musieli wracać. ![]() Ale, ale, to jeszcze nie koniec. W Betaville jest jeszcze dużo dziewczyn do poderwania... a teraz Blaine ma dodatkowe bonusy - umie tańczyć w ogniu, no i ma lalkę voodoo ![]() BTW, Malin - u mnie też się zdarza, że wkurzeni sąsiedzi kradną gazetę. Z wywracaniem śmietnika sobie poradziłam: ![]() Ot, ogradzamy śmietnik (przenosimy go po wpisaniu kodu moveObjects), dajemy furtkę i zamykamy ją na klucz. Trzeba chyba mieć dodatek WB lub nowszy... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|