|
![]() |
#1 |
Reputacja: 12
|
![]()
Dzisiaj króciutko.
Rodzinka Wilson, odcinek 4 Kilka dni po całej aferze, Adele wkracza do domu. Ojciec jednak ma jednocześnie powód do radości, a do płaczu. Pierwsze pytanie od ojca do córki padło czy uprawiali pewne rzeczy. Jednak Adele nic nie pamiętała, oprócz kilku drinków przed północą. ![]() Daniel, jako dobry ojciec postanowił zrobić córce śniadanie do łóżka. Usiadł obok niej i zaczeli rozmawiać. - Ad mam dla ciebie wiadomość. - chyba już nic mnie nie zaskoczy (pomyślała Ad) - Tak tao słucham. - Wiesz, to wypadło tak nagle, ale będziesz miała młodsze rodzeństwo. - Że co ? kiedy, gdzie, jak, co !? ![]() - Pamiętasz Agnes ? Zrobiła imprezkę, a ja zostałem troszkę dłużej i jakoś tak wyszło. - Proszę, wyjdź. Muszę to wszystko przemyśleć. ![]() - Nie ma sprawy, ale wiedz, że pozwalam na twój związek z Kamilem. Daniel wyszedł. Postanowił zrelaksować się na kanapie i pooglądać TV. { mniejsza co oglądał xD] ![]() Po kilku minutach zobaczył na zegarek, i okazało się, że ma za 10 min rozpocząć 1 dzień w pracy. Przerażony wskoczył do auta i w kilka minut dojechał na miejsce. ![]() Dan został przydzielony na przed ostatnie piętro wieżowca. ![]() W pierwszy dzień postanowił porozmawiać z facetem, z którym dzieli pokój. - Widzę, że jesteś nowy. Mam na imię Job a ty ? - Tak jestem nowy, mów do mnie Daniel. - Cześć, Daniel co tam u ciebie ? - No wiesz, moja córka znalazła sobie chłopaka, ma na imię Kamil. Odziedziczyłem do… ![]() - Jaki Kamil ? – Nie dając mu skończyć powiedział Job. - Kamil Insert, znasz go ? - To tutejszy przestępca, okrada sklepy, kradnie torebki starszym paniom. - I moja córka się z nim spotyka ?! ![]() Po luźnym, oraz przerażającym dniu w pracy Daniel postanawia porozmawiać z Córką. ![]() - Ad, pamiętasz jak ci pozwoliłem spotykać się z Kamilem ? - Tak a co ? - Nie chce was rozdzielać, ale przeprowadzamy się na Waikiki. - Jakim cudem ?Tak daleko ?! A tam jest internet, żeby w ogóle pogadać z Kamilem ? ![]() ( Adele, była wstrząśnięta przeprowadzką ) - Tak masz czas do jutra, aby mu to wszystko opowiedzieć. - Tylko Tyle, dlaczego ? - Jutro przyjdzie do nas Dominik. - Ten nowy bachor ? - Proszę nie mów tak o nim. - Jeszcze zobaczę, ale jak ona odda Ci własne dziecko ? - Jej mąż miał kilku dniową delegację, a ona za Chiny nie chciała, aby jej mąż się o tym dowiedział. Agnieszka czasami będzie nas odwiedzała, może 2 razy na miesiąc. Położyli się spać, jednak Daniel nie mógł się doczekać się , aż zobaczy małego. Z rana, do domu ktoś puka. Daniel nie mając czasu w samych majtkach podbiega i otwiera. ![]() - Witaj Ag. - No hej, poznaj Dominika. - Jaki słodki. - No wiem, ma to po mnie. Aha pamiętasz Adam ma nic nie wiedzieć. ![]() - Dobrze i tak wyjeżdżamy jak chce możesz nas odwiedzać to nasz adres : Waikiki. Ul. DiscoLand 17A - Nie wiem, ale to tak daleko. Ok. musze już iść PAPA :* Od razu, po wyjściu Ag pojechali na lotnisko. ![]() Po kilku godzinach lotu samolotem, dolecieli na wyspę Waikiki. Rodzina Wilson, sprzedała stary dom w SS i kupiła ten : ![]() ![]() ![]() ![]() Po przylocie Ad szybko zmieniła się na Plastika oraz Dziunie, myśląc, że ojciec zauważy, że zmieniła się i wróci do SS. A Adele było dobrze w tym stylu więc postanowiła zostać w nim jak najdłużej. ![]() ![]() Dziękuje emi_smile oraz Smallcherry za pomoc przy Adele... Dzięki za przeczytanie i zachęcam do komentowania.. Ostatnio edytowane przez Alcioo :33 : 30.09.2012 - 19:56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
e: no mucha wszystko napisala...
ćwicz dużo Robaczku ![]() Ostatnio edytowane przez easey : 01.10.2012 - 16:19 |
![]() |
![]() |