|
|
#11 | ||||
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
Ta "doklejona głowa" natomiast zamierzona nie była, ot, rozmycie w programie graficznym, żeby skupić się na twarzy Widocznie zamiar nie wyszedł ![]() Cytat:
Podobnie jest z zarostem - znalazłam ostatnio kilka fajnych, więc często używam. Takie urozmaicenie No i to taki dodatek typowo męski ![]() Cytat:
Dziękuję!Cytat:
![]() Zmarszczki to maska! Osobiście ją uwielbiam, bo wygląda naprawdę realistycznie, a ja to lubię. Chwilowo mam grę na pasku, ale jak wyłączę, to sprawdzę w warsztacie nazwę i napiszę Ci, skąd można zedrzeć (oczywiście jeśli będziesz chciała). Z fryzurą miałam ogromny problem, bo nie mogłam żadnej dopasować W ogóle cierpię na jakiś niedobór fajnych (krótkich!) fryzur męskich. Większość to taka beznadziejnie azjatycka, przydługa ;/ A co do ciuchów - osobiście też wolę szersze u facetów (nie ma nic gorszego w realu niż facet w rurkach! ) , ale tu mi akurat pasowało do całości ![]() Bardzo dziękuję za wszystkie komentarze! )) ![]() ***** Dodaję dziś coś nowego, żeby zbyt długiej przerwy nie robić w temacie Miałam wolny piątek i cały weekend, trochę się nudziłam i mnie na tworzenie zebrało. Powstały dwie nowe simki, mam nadzieję, że się spodobają Tło prezentacji nie powala, wiem, ale naprawdę nie miałam pomysłu na coś oryginalnego.(Z góry przepraszam za dużą ilość zdjęć, dzisiaj wyjątkowo nie mogłam się zdecydować, które pokazać ))Ostatnio edytowane przez Malin : 26.01.2014 - 22:41 |
||||
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|