|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ja się z tym nie zgodzę, z tego względu, że jak ktoś gra w Simsy, to wcale niekoniecznie musi grać TYLKO w Simsy. Ja np lubię sporo gier, nie tylko Simsy. Grywam w strategie, strzelanki, lubię pokręcić kierownicą... Mój komputer ma 5 czy 6 lat (mniej więcej tyle co TS3), więc w mega efekciarskie gry nie pogram, ale w Tomb Raidera 2013 gram na prawie najwyższych ustawieniach i się nie tnie... Tak więc EA mogłoby się bardziej przyłożyć, ale po co...? Dopóki ktoś jest monopolistą, to może dyktować warunki. W świecie pełnym seksu i przemocy ludzie chcą pograć w coś "niewinnego" i łagodnego, niekoniecznie w coś gdzie jest krew, przemoc i flaki na wierzchu. Dlatego Simsy mają tylu zwolenników, to tylko zabawa w dom... tyle, ze wirtualna. Simsom pomogłyby... inne Simsy, konkurencyjne, a na to się niestety nie zanosi... Dzięki jedynce i dwójce marka The Sims jest tak silna, że mało co jej zaszkodzi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Z kolei jeśli chodzi o kupowanie do gier nowego laptopa za 2000 lub mniej to moim zdaniem wyrzucenie pieniędzy w błoto. W tej cenie można złożyć sporo wydajniejszy komputer stacjonarny albo używany laptop, mający nadal bardzo przyzwoitą wydajność. Żeby już nie odbiegać od tematu... Wiadomo już jak wygląda i działa CAS (jak dla mnie super), wiadomo czego nie będzie w podstawie gry i że powracają ekrany ładowania... Niewiele wiadomo o tym co będzie ciekawego w grze. Moim zdaniem bardzo mało informacji, co może niepokoić a co najmniej dziwić. Czekam na prawdziwy gameplay oraz niemodyfikowane zrzuty ekranu z porównaniem różnych ustawień graficznych. Pamiętam, że gdy wychodziła Trójka pojawiały się takie porównawcze screeny, dzięki czemu można było ocenić wygląd gry przed zakupem. Na razie wiem tylko jak wyglądają simy w CAS, nieporównywalnie lepiej od tych z Trójki a ubrania w ciemniejszych kolorach nie świecą się, jak to miało miejsce w poprzedniej odsłonie gry.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|