![]() |
#61 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
Też je uwielbiam, hahah
![]() Ciągle nad nim pracuję, bo wystarczy kilka simowych dni bez ćwiczeń i znowu chudzielec ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() No właśnie, a ja czekam ![]() Cieszę się ![]() ![]() Ostatnio skończyło się na tym, jak lalka Michaela dorosła. Od razu zaczęła rozmawiać ze swoim ludzkim przyjacielem: "Idziemy na dwór? Tak bardzo świeci słońce!" "Co... Ale jak... Czy mi się to śni...?" - Michael nie wiedział o co chodzi ![]() ![]() A w tym czasie Peter brał sobie poranną kąpiel w jeziorze ![]() ![]() Mmm naleśniki! ![]() "Peter, nie zapomnij o pracy domowej" - przypominała Kath "Dobra już dobra..." ![]() "Jak ty to robisz? To nie tak! Masz zły wynik..." - komentowała Rebekah "Cicho, ja robię po swojemu!" ![]() ![]() ![]() "Brat, widziałeś jaki deszcz spadł? Taaakie wielkie krople! A miałem iść na dwór..." - żalił się Michael ![]() Tak bracia wyglądali podczas pełni ![]() ![]() ![]() Michael przyzwyczaił się już do obecności Poziomki i spędzał z nią wiele czasu. ![]() ![]() ![]() A taką limuzyną Peter jedzie na studniówkę ![]() ![]() Kilka dni po studniówce, Peterowi i jego znajomym nadal było mało imprezy, więc gdy tylko rodzice wyjechali, od razu zaprosił ludzi na domówkę. ![]() ![]() Niestety rodzice wrócili wcześniej, niż było to planowane... ![]() ...i Peter dostał szlaban ![]() ![]() Czytanie bajek na dobranoc ^^ "Tata, czemu ty masz tyle włosów na klacie?" ![]() "Synek, nie przeszkadzaj, tylko słuchaj co ten smok zrobił..." ![]() I Michael zasnął w łóżku rodziców, Vincent musiał się przenieść tej jednej nocy na kanapę ![]() ![]() Na chwilę zostawiamy państwa Moore i wracamy do River, a konkretniej... do przyjaciółki Kath, Kręciołka. Jest człowiekiem, więc dlaczego ma nie korzystać z przywilejów człowieka? ![]() ![]() I nie jest to byle jaka znajomość ![]() ![]() ![]() Ah, zakochani ![]() ![]() Bezczelny paparazzi, część trzecia ![]() ![]() ![]() Strój Jacoba na maskaradę mnie rozwalił xD ![]() Kręciołek nawet pisze listy do swojego ukochanego... ![]() A potem wyczekuje go w oknie, bo umówili się na kolejną randkę ![]() ![]() Nareszcie się zjawił! ![]() Była to bardzo specjalna randka ![]() ![]() ![]() Jacob brzdękoli sobie na gitarze, podczas gdy młodzi u góry szaleją. ![]() Trochę tłuszczyku się zebrało, trzeba coś z tym zrobić. Ktoś tu chyba wieki nie ćwiczył ![]() ![]() Kilka tygodni później Kręciołek zaczyna się dziwnie czuć... ![]() ![]() Niemal non stop... ![]() Rebekah (ta w dreadach, już młoda dorosła) urządziła przyjęcie. Ktoś nie pomyślał, żeby się wcześniej wykąpać... ![]() Nasze gołąbeczki musiały mieć chwilę dla siebie ![]() ![]() "Kath, widziałaś jakiego mój chłopak ma kogucika na głowie?" ![]() "Widziałam, ale nie mów tak głośno, bo stoi koło nas" - zaniepokoiła się Kath "To co, on nie słyszy z takiej odległości" ![]() "Co one tam knują?" - coś jednak zauważył ukochany Kręciołka (tak, zapomniałam imienia xD) ![]() "Hihihihihi, hahahahhaha" ![]() "Ale nic mu nie mów, Kath, okej? Hahahaha" ![]() "O nieee, poszła mu powiedzieć!" ![]() "Mogę ci zrobić zdjęcie? Jesteś dość znana, a ja kolekcjonuję zdjęcia osobistości" "Jasne, nie ma sprawy" - zgodziła się Katherine ![]() "Tobie też zrobić fotkę, moja najsłodsza?" ![]() "Spadaj, nie chcę żadnych fotek!" ![]() "Kurczę, ale myślałam, że oni się nigdy nie kłócą..." ![]() A co ta Annabelle z Jacobem? ![]() ![]() I znów jesteśmy w rezydencji Moore. Przyzwyczaili się do duchów na tyle, że są dla nich prawie jak lokatorzy. ![]() Michael ma urodziny! (wygląda tu trochę inaczej, bo dorósł podczas mojej nieobecności w tej rodzince, ale zamieniłam go z powrotem na dzieciaka poprzez master controller'a, żeby mieć jakieś zdjęcia z urodzin ![]() ![]() Pomyślmy życzenie... ![]() "A tak, już wiem!" ![]() ![]() ![]() "Patrzcie na mnie!" ![]() ![]() "Córeczko, słuchaj... Wydaje mi się, że Kręciołek..." - zaczął rozmowę Jacob "Co? Nie wierzę!" - Kath aż się zakrztusiła ![]() "Powiedz jej, żeby nie żłopała tyle coli!" ![]() "No nie, Michael, to moje miejsce!" - Peter znów marudzi ![]() ![]() Przyda się mała zmiana... te długie włosy nie pasują... ![]() Tak już lepiej ![]() ![]() Teraz trzeba założyć jakieś fajne ciuchy. ![]() "Co? Szafka mnie zaatakowała?" ![]() Oficjalna wersja nastoletniego Michaela ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
|
![]()
Lubię Kręciołka, o. Przytyło się jej trochę, co? ^^ Simy ci się coś mnożą. ;D
Peter jest rudy, Michael jaśniutki blondynek... Może od strony rodziny tatusia odziedziczyli, nie wiem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Hahahha fajne te komentarze ;D
"No nie, Michael, to moje miejsce!" - najlepszy tekst i ta mina xD Michael blondasek, a Peter rudzielec normalnie jak mój Kise i Tony z dobrych lat ![]() Rodzice dalej młodzi jak ty to robisz? A może to jakiś super ultra krem na odmładzanie? xP |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|
![]()
Michael- drugi seksiak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#65 | |||
|
![]() Cytat:
![]() Tatuś nie ma nikogo w drzewie genealogicznym, więc też nie wiem ![]() Cytat:
Kise i Tony, pamiętam ich ![]() Kath jest wampirem i u mnie wampiry się nie starzeją - są ciągle młodymi dorosłymi. Nie wiem, czy to za sprawą dodatku NZTŚ, czy co... bo nie mam na to moda, ani nie kupowałam jej nagrody nieśmiertelności. No a Vincent już staruszkiem był, eliksir wypił to od nowa mu młodość leci ![]() Cytat:
![]() Już takie zostały i nie mam możliwości ich zmienić... ![]() Gdy Michael przeglądał się w lustrze, ktoś wszedł do pokoju. ![]() Była to Poziomka. Bardzo spodobały jej się nowe włosy Michaela. ![]() "Jak ja Cię lubię!" - dodała i przytuliła chłopaka. ![]() Tymczasem w salonie/kuchni urodzinowa impreza trwała ![]() ![]() "Ale z Ciebie wyrósł chłopak!" - z podziwem powiedział Damon do Petera ![]() ![]() "Nie wierz mu, jeszcze mały wypierdek z Ciebie" - chciała powiedzieć Mia, ale się powstrzymała, gdyż Kath stała obok ![]() ![]() Dziewczyny sączyły krew, a chłopaki sobie rozmawiali. ![]() Annabelle się dołączyła ![]() ![]() Vincent dostał telefon z pracy, że niestety nie dostanie wolnego na weekend ![]() ![]() Trzeba uzupełnić szklanki, bo takie puste stoją... a Michael idzie z jakimś biznesem do mamy. ![]() "Słuchaj... a może... może byś pouczyła mnie jazdy samochodem?" - zapytał. "Ależ oczywiście!" - ucieszyła się Kath, bo w końcu ktoś będzie mógł ją i Vincenta odbierać z "imprez rodzinnych" ![]() ![]() Kilka dni później rozpoczęli naukę. Paparazzi przed ich domem jadł śnieg ![]() ![]() Michaelowi szło całkiem dobrze. Objechali pół miasta i trochę lasu. Kath była dumna ![]() ![]() Niestety jej zadowolenie z syna opadło, gdy po powrocie do domu gadał sam do siebie xd ![]() Nie domyślała się, że Michael również ma wymyśloną przyjaciółkę, jak kiedyś ona. ![]() No właśnie, a co u Kręciołka? Duże zmiany ![]() ![]() Ciąża, nie ciąża, ale ciuchy muszą być czyste i pachnące ![]() ![]() Jacob nie poddaje się w budowaniu lepszej sylwetki. ![]() Kręciołek dużo rozmyślała i postanowiła, że nie chce urodzić nieślubnego dziecka. Dlatego pod koniec ciąży (tyle czasu zajęło jej podjecie decyzji ![]() ![]() ![]() Wieczorem, po męczących przygotowaniach, Ann miała zamiar wypocząć, ale Jacobowi w głowie siedziały kawały... ![]() "Myślisz, że Cię nie widzę jak się skradasz?" ![]() ![]() Ale i tak dała się przestraszyć ![]() ![]() "Oj nie gniewaj się na mnie, mój skarbie..." - Jacob przechylił ją i pocałował. ![]() A potem położyli się razem. "Mniam mniam, ale mięsko się z niego zrobiło od tych ćwiczeń" ![]() ![]() I wypoczęli sobie razem ![]() ![]() Jakiś czas później odbył się ślub (tak, na dworze w zimę, a co xD). Elliot nawet fryzurę zmienił ![]() "Ja tylko żartowałam z tym kogucikiem..." ![]() ![]() Jacob zamiast pysznych dań wolał sam upiec hot dogi ![]() ![]() "Ale będzie impreza!" - cieszył się Damon ![]() ![]() Przyszła para młoda stanęła pod łukiem weselnym. ![]() Goście powoli zaczęli się wzruszać ![]() ![]() (dorosły Elijah) ![]() ![]() "Czy Ty, Kręciołku...?" "Tak, chcę!" ![]() ![]() "A Ty?" "Jasne, że chcę!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ojej..." - Jacob także się wzruszył ![]() ![]() ![]() Rzucamy ryżem! (idealny strój Petera na taką uroczystość ![]() ![]() Młoda para w objęciach ![]() ![]() Goście niecierpliwią się, kiedy w końcu zacznie grać muzyka ![]() ![]() I zaczęło się wesele! ![]() ![]() ![]() ![]() Międzyczasie pogawędki ![]() ![]() Oczywiście Kath musiała zatańczyć ze swoją przyjaciółką ![]() ![]() Nie... on poszedł szaleć z Ann ![]() ![]() ![]() ![]() I znów taniec pary młodej. ![]() Nasze damy ![]() ![]() ![]() ![]() Jednak te hot dogi Jacoba wyszły przepyszne ![]() ![]() Meagan (jedna z byłych Damona ![]() ![]() ![]() Ale nagle... ![]() "O matko, co robić?!" ![]() Nie wiem czemu Elliot miał wtedy ubaw... ![]() ![]() "No nie wierzę!" ![]() "Co ja się mam z tym facetem..." - i poszła do szpitala... ![]() ![]() "Elliot, ja trzymam kciuki, a Ty biegnij za swoją żonką!" ![]() Pobiegł, zdążył na poród ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]()
Jejku, nie zauważyłam wcześniej, że jest odcinek.. Dzięki za info
![]() Kręciołek (nie lubie imion dla wymyślonych przyjaciół, są... pokręcone) śliczną córkę urodziła ![]() Podoba mi się ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Dlatego jeśli czytacie - komentujcie ![]() ![]() Kręciołek po powrocie do domu położyła małą Arminę do łóżeczka i sama także ułożyła się do snu. ![]() Golasy następnego ranka po weselu dzielą się wrażeniami ![]() ![]() Trochę czasu do szkoły zostało, więc Michael pod czujnym okiem Kath uczy się na sprawdzian (Kath chyba zapomniała sukienki ściągnąć po imprezie xD) ![]() Michael z Poziomką grają trzy po trzy kto dziś siedzi w ławce na miejscu przy oknie ![]() ![]() Jak już gdzieś wcześniej wspominałam, Peter ciężko trenuje, by nie być chudzielcem ![]() ![]() Te duchy... no bez przesady... ![]() ![]() Kilka dni później Peter zastał w bibliotece dziadka Jacoba ![]() A także "nieco starszą"... Kręciołek ![]() ![]() Tort urodzinowy czekał także na Vincenta. ![]() Goście się trochę spóźnili, ale już od progu wiwatują solenizantowi ![]() ![]() ![]() Radosny, że się starzeje xD ![]() ![]() Hmm, no wiele się nie zmienił ![]() ![]() Rodzinka się cieszy ![]() ![]() ![]() ![]() Jacob zachwycony, że w końcu torcika można skosztować. A brzuch rośnie! ![]() "Kochanie, to prezent dla Ciebie..." "Och, nie musiałaś... dziękuję." ![]() Ktoś tu chyba wypił za dużo procentów ![]() ![]() ![]() Nie tylko ona xD ![]() Vincent dostał także prezent od Michaela. ![]() Kath rozmawia z Kręciołkiem, jak tam radzi sobie z dzieckiem, a Kręciołek przyznaje, że czytała dużo książek o dzieciach, więc nie jest tak źle ![]() ![]() Kolacja Kath ![]() ![]() Gdy wszyscy już poszli spać, Vincent prowadzi jakieś badania naukowe... ![]() Zadowolone miny, że znów trzeba iść do szkoły ![]() ![]() Kolejny solenizant ![]() ![]() ![]() Peter dmucha, a Annabelle nie dowierza, że jej wnuczek będzie za chwilę dorosły ![]() ![]() ![]() Radość, trąbki, oklaski... ale zaraz... co ten tort... ![]() ...co ta podłoga?! ![]() Od świeczek na torcie spalił się cały tort i zaczął palić stolik oraz dywan! "Przesrane..." - pomyślała Kręciołęk ![]() "Ludzie, co tak stoicie, no błagam, dlaczego tylko Vincent gasi?!" - panikuje Elliot. Nie wiem gdzie szlajała się Kath podczas urodzin syna, że dopiero wbiega do domu xd ![]() Ogień został ugasozny i Peter mógł przejść przemianę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i rodzinna impreza! ![]() ![]() ![]() "Matko, skoro jestem już dorosły to idę upolować jakąś kobietę." "Co." ![]() No i poszedł... ![]() Spotkał się z jedną ze swoich koleżanek, Staci. ![]() Weszli do klubu, postawił jej drinka, gdyż jako jedna z nielicznych wśród jego koleżanek była w miarę normalna. ![]() Tak sądził, dopóki nie wypiła kilku kolejnych drinków i nie zaczęła beblać o duperelach ![]() ![]() Zanim taxi dojechała na miejsce, Staci chciała jeszcze trochę sobie potańczyć. ![]() Peter oczywiście chciał odprowadzić ją kulturalnie do taxi, ale powiedziała, że sama sobie poradzi... ![]() "No cóż..." - powiedział do siebie i usiadł przy bąbelkach ![]() ![]() A co to za przytulańce ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Neillé : 30.08.2014 - 00:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Reputacja: 23
|
![]() Cytat:
Genialne OJSG! Chcę więcej ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Wesele było świetne, uszanowanko XDDD Ale Peter.... Peter... Peter... WYŚLIJ mi go na giełdę wymiany
![]() ![]()
![]() |
#70 |
Reputacja: 11
|
![]()
podpisuje sie pod ww komentarzami.
Michael - ciacho ![]() wesele - ;-) nie ma jak impreza w plenerze w zimie w letnich kieckach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|