Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.08.2015, 20:56   #241
Cytryśnia

Reputacja: 12
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia VI

O ironio xD
Sądzę, ze Mulfurion miał na myśli Mery, bo umarła i wróciła do gry, więc właściwie mamy pewność, że to miastowy (ewentualnie cattani) chyba że Libby tak wczoraj namieszała ze zapomniała nam powiedzieć że mafia przy pierwszym zabójstwie wyeliminowała... mafię

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.08.2015, 20:56   #242
Shiver

Reputacja: 21

Ja również swojego głosu nie zmieniam.
stare 26.08.2015, 20:57   #243
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Zawsze tak jest. Ktoś mówi "A ja wiem coś czego nikt nie wie!" i to po prostu jak wyrok śmierci. Nikt już się nie dowie...

Mimo to nie spodziewałam się, że go załatwią...
stare 26.08.2015, 21:03   #244
Hebe

Reputacja: 39

No dobrze, zastanawia mnie czemu mafia zabiła Malfuriana, skoro część miastowych chciała go wyeliminować. Czyżby bali się jego super-tajnej teorii?
stare 26.08.2015, 21:04   #245
Słodki Pan Ciastek

Reputacja: 14

Z tego co pamiętam podejrzewaliście Malfuriona i mnie. Nie wiem jak wy, ale na moje mafia po tym jak pisaliście milon razy o tym, że mogą atakować/zabijać siebie nawzajem byłaby zbyt głupia, żeby to robić. Gdybym faktycznie był w mafii śmiercią Dona skazałbym siebie na lincz.
"- Ale zaraz, mogliście to zrobić po to, żebyśmy tak myśleli?"
Tak, pewnie bym mógł, ale po co? Albo właśnie dlatego jest taki wynik. Abyście poszli na mnie

@down: widzę, że cokolwiek bym nie napisał - nawet nie będzie to wzięte po uwagę.

Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 26.08.2015 - 21:09
Słodki Pan Ciastek jest offline  
stare 26.08.2015, 21:06   #246
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51

Szczerze ja bym nie pomyślała o sobie, chociaż to zabrzmi głupio trochę xD W ogóle Libby nie chciała mi nic powiedzieć czemu wróciłam (:cccc) ale WYDAJE MI SIĘ że ktokolwiek jest Cattanim mnie chronił wczoraj i dlatego umarłam/nie umarłam. Ale szczerze nie mam pojęcia jak to jest xd

Ok, po przemyśleniu stwierdziłam, że SPC miał rację w jednej kwestii. Malfurion nie chciał zdradzić kogo załatwią, a SPC stwierdził, że wtedy zmienią taktykę i załatwią kogoś innego. No to załatwili. Tylko, że to trochę głupie. Znowu wyeliminowali kogoś, kto mógł im w jakiś sposób zagrozić, bo gdyby Malfurion zdradził i zgadł, to potem łatwo by doszedł do tego, czemu zabili daną osobę i tym tropem dojść do zabójców. Gdyby nie zgadł to zupełnie inna kwestia.
Ale nadal, zgadł że jego wzięli pod lupę.
A ja nadal podejrzewam SPC.

Meryam jest offline  
stare 26.08.2015, 21:15   #247
Hebe

Reputacja: 39

Specu, ależ z ciebie egocentryk. I jeszcze się dziwisz, że pół miasta cię podejrzewa

Mam jeszcze jedną teorię: może mafia wyeliminowała Malfa, żeby te trzy osoby (o ile nie są w mafii), które na niego głosowały zagłosowały na Speca lub Kędzię. Więc może (ale może!) oboje są niewinni i mafii nie robi różnicy które z nich odpadnie.

W każdym razie na chwilę obecną się wstrzymuję i nie powiem na kogo jutro zagłosuję, zobaczę jak się sprawy potoczą.
stare 26.08.2015, 21:27   #248
Słodki Pan Ciastek

Cytat:
Napisał Hebe Zobacz post
Specu, ależ z ciebie egocentryk. I jeszcze się dziwisz, że pół miasta cię podejrzewa

Mam jeszcze jedną teorię: może mafia wyeliminowała Malfa, żeby te trzy osoby (o ile nie są w mafii), które na niego głosowały zagłosowały na Speca lub Kędzię. Więc może (ale może!) oboje są niewinni i mafii nie robi różnicy które z nich odpadnie.

W każdym razie na chwilę obecną się wstrzymuję i nie powiem na kogo jutro zagłosuję, zobaczę jak się sprawy potoczą.
Trudno mi nie myśleć o sobie, skoro od razu po wynikach ktoś pisze, że stawia na mnie Siebie tłumaczyć już nie zamierzam, wygadałem się już. Ja jestem kompletnie zmieszany. Nie wiem na kogo stawiać bo Bjork faktycznie została przez was solidnie wytłumaczona. Na razie ciekawi mnie sprawa z Annetti, ale to tylko ciekawość
stare 26.08.2015, 21:37   #249
Annetti

Reputacja: 33

Cytat:
Napisał Słodki Pan Ciastek
Ja jednak zacząłem interesować się Annetti. Przecież ona nawet w temacie nie siedzi.
Ciastek, miło że się tak martwisz moim brakiem obecności w temacie Ale nie bój się, jestem dość na bieżąco. Mam nadzieję, że słyszałeś o czymś takim jak tryb niewidoczny profilu czy jakoś tak

Ja tam myślę, że skoro sporo osób nie oddało głosów, to może to w nich jest ktoś z mafii? Tak, że w pierwszym głosowaniu nie wzięli udziału jakby byli nieobecni i niezorientowani w temacie.
Annetti jest offline  
stare 26.08.2015, 21:39   #250
Słodki Pan Ciastek

Up: w takim razie zwracam honor Myślałem, że tak czy siak pojawia się obecność w temacie

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania