![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetny domek
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]()
O.O
Mistrzu Marianie, po raz kolejny udowodniłeś, że w te klocki jesteś najlepszy. Włosów nie mam już dawno, powyrywałam je, oglądając pierwsze foty, a potem to już pozostało tylko zgrzytanie zębów...;-) Napisał Haughton, napisała Vibratoria, będę nudna - bryła, okolica, sceneria, wyposażenie - fenomenalne! Bardzo podoba mi się Twoje łączenie kolorów. Też przyglądałam się tej fototapecie... ;-) A i pytanko: Na zdjęciach bryły, przyciemniałeś niebo na 'burzowe' czy taką pogodę zastałeś w grze? ;> Nie powiem klimatu śródziemnomorskiego to nie nadało, ale dodało takiej fajnej przytulności, że aż chce się wejść do środka i schronić przed deszczem na kanapie. Cytat:
|
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
JEJ! Naprawdę musiałeś nad tym domem spędzić masę czasu. jestem pod ogromnym wrażeniem. Jedyne co mi się nie podoba to pokój nastolatki. Te... Łóżko. Ale okej masz 10/10
|
![]() |
#15 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Wiesz, inaczej sobie wyobrażałam tu Hawaje
![]() W każdym razie otoczenie domku jest CUUUDOWNE i nadające odpowiedni klimat ![]() Ciekawa bryła, ale nie podobają mi się jej kolory- nie połączyłabym pomarańczowego i zielonego. Wnętrza bardzo mi się podobają, a pokój nastolatki jest wręcz oszałamiający. Idealnie w stylu "rurzoffej bałaganiary" ![]() Poza tym, pomieszałeś dużo kolorów, co stworzyło bardzo barwny efekt, a w dodatku wszystko ładnie ze sobą współgra ![]() Jedynie ta niebieska łazienka w domku dla gości rażąco nie pasuje mi do reszty. Ogólnie dom bardzo realistyczny i widać, że budowany "z sercem" (chociaż wszystkie Twoje domki takie są ![]() 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
|
![]() Cytat:
Ja się siebie nie czepiam, może tylko trochę ![]() Czyli sypialnia pasuje, to dobrze. Ciekawe, że zauważalny jest ten element "życia w podróży", bardzo mnie to ucieszyło, że ktoś to zauważył... Z tą łazienką to ja Ci się dziwię- mnie się osobiście nawet ta mniejsza podoba, ale o gustach si nie dyskutuję, bardzo się cieszę, że została zaakceptowana... Ale jak ten pokój nie jest oczoj**ny różowy, to ja jestem ksiądz proboszcz pobliskiej parafii! Ale zgodzę się, że domek dl gości prezentuje się najlepiej chyba z całego projektu... "wydaje mi się, że ten domek najbardziej nie podoba się właśnie Tobie"- po przeczytaniu zaskakująco pochlebnego (jak na nią ![]() ![]() Cytat:
Żebyś czasem korzeni nie zapuściła i nie zakwitła przed komputerem! ![]() A ja ciągle nie mam co oglądać <beczy> Cytat:
No to kto mnie teraz tak profilaktycznie zmiesza z błotem?! ![]() Ha, ha! Wreszcie ktoś, kto się ze mną zgadza!!!! (wg mnie nie jest to okropieństwo, ale cudo to też nie...) Się mówi po prostu, że bajzel! I tak ma być! Cytat:
Polecam, jeśli chcesz w grze taki efekt. To poradnik stworzony przez haughtona, bardzo przydatny i dokładnie opisujący, co trzeba zrobić. Linea, nie przejmuj się. Są peruki, a sztuczna szcęka wcale nie taka droga! ![]() Czemu ja tak lubię Twoje komentarze...? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tą łazienką może nieco poszalałem, ale ok...
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
no tak, nie nawidze, ale jakby miał być to pokój "sŁiT GeRl" to wyszedł ci świetnie. Dlatego dałam ci 10/10
|
![]() |
#18 |
|
![]()
cudownie ci to wyszło, w każdym choćby najmniejszym szczególe!
świetnie dobrane ozdoby, kolorystyka i meble. po raz kolejny pokazałeś że modern nie musi się wcale kojarzyć ze surowym i sterylnym czarno-białym domem ![]() gratuluję ci 10/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Cednie -wszystko co mam do powiedzenia :*
10/10 Pozdawiam: Shebulla |
![]() |
#20 |
|
![]()
I jeszcze ja , przyłączę się do tych wszystkich zachwytów ....
![]() Wspaniała prezentacja ! Bardzo ambitnie skomponowałeś całość . Jestem zachwycona bryłą , otoczeniem i bogatą aranżacją wnętrz . Widzę , że lubisz tworzyć z rozmachem , a ja uwielbiam rozmach podziwiać . Odwaga , niestandardowość , wyrafinowanie i elegancja - to cechy , które charakteryzują Twój styl . Twoje projekty są coraz lepsze i coraz bardziej dopracowane . ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|