![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
O jaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
Jedyne co mi się nie podoba to złe rozplanowanie okien ale reszta to booooooomba!! Łazienka, kuchnia, salon ,inne pomieszczenia to boomba!! 10/10 ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Wszystko mi się podoba oprócz bryły i ogrodu ;D
8/10
#13 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie mam zamiaru się rozpisywać.
![]()
#14 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
(bo jak dla mnie 5 to dość dużo- mnie wybudowanie domku, który miałby być oceniany na forum zajmuje od 3 do 4 godzin ;]) Bryła jest tragiczna. I może nie tyle co kształt, co wysokość dachu, kolor bryły, i ta barierka, która rażąco mi tam nie pasuje. I na Twoim miejscu dałabym inne drzwi i okna... A ten wózek? Nie dość, że również tam nie pasuje, to jeszcze dziwne, że nikt go nie zarąbał... Wnętrza określiłabym jako średnie/dobre. Kuchnia bardzo dobra, ale mogłaś też wziąć drugi rodzaj szafek ![]() Nie jest jakoś tragicznie, ale mogłoby być lepiej. 7/10 I dlaczego tytuł "People"? Nie rozumiem. |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() Cytat:
![]() A czemu taki tytuł? Sama nie wiem xd Ps. O takie ocenki mi chodziło od samego początku ![]()
![]() |
#16 |
|
![]()
Tusia - jesteś początkującym architektem , ale Twoje pomysły aranżacyjne bardzo mi się spodobały !
Szczególnie podoba mi się remontowany pokój , bardzo realistyczna aranżacja ! ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Tuśka - ban za ten domek
![]() A - to nie ten dział ![]() Słuchaj kobitko - bardzo mi się spodobał. Fajnie dobrałaś kolory (urzekła mnie ta elewacja), super ogródek. Jedynie zastrzeżenie - trawa odcina się od otoczenia za bardzo. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nie podoba mi się gabinet - za ciemny. Nie mam powodu do pisania innych błędów, bo ich nie ma więc: ocena 9,5/10 pkt.
#19 |
|
![]()
Dziękuje bardzo za ocenki. Chodź muszę przyznać, że myślałam, że poprzedni się będzie bardziej podobał (oprócz tej nieszczęsnej kuchni
![]() Dziękuje za ocenki , a w szczególności Liv - bo o takie ocenki mi chodziło ![]()
#20 |
|
![]()
Hej ten twój domek jest zaje***** i te obiekty cudenko!!!! mogła byś mi przesłać dodatki na mój e-mail: [email protected]
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|