![]() |
#91 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
O rany. O rany, rany, rany
![]() O rajuśku, jak ja czekałam na ten odcinek, a na następny czekam jeszcze niecierpliwiej ![]() To się porobiło! O rany, rany. I oni teraz ten tego teges? O co ja pytam, o rany! ![]() Ale powiem Ci, że ten wspólnik mnie zaciekawił, nie wiem czemu ![]() A ten policjant jest be i coś czuję, że namiesza ![]() Tak, wiem, nadzwyczaj składny komentarz pełen konkretów xD
![]() |
|
![]() |
#92 |
Reputacja: 10
|
![]()
Racja, policjant to ciacho
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Wczoraj późnym wieczorem weszłam na chwilę na forum jako niezalogowana, i jak zobaczyłam nowy odcinek to od razu przeczytałam.
![]() Alex wreszcie wyznał Susanie swoje uczucia, noo. ![]() ![]() Bardzo ładne robisz zdjęcia. Najbardziej do gustu przypadło mi to. ![]() Jeszcze na koniec napiszę jedną rzecz, o której zawsze zapominałam wspomnieć wcześniej - to chyba jedyne OJSG "o życiu", które na dłuższą metę mnie nie nudzi ani nie staje się irytującym romansidłem. Bardzo spodobała mi się ta historia... i pomyśleć, że przy czytaniu pierwszego odcinka pomyślałam "znowu to samo". ![]()
![]() |
#94 | |||||
|
![]()
Dziękuję za komentarze!
Nie wiem ![]() ![]() Hmmmmm, wspólnik już w następnym odcinku ![]() Ojjjj dobre masz przeczucia, baaardzo dobre… Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Następny odcinek się tworzy i co może potwierdzić Kędziorek w pocie i z trudem. To pierwszy odcinek którego pisanie idzie mi bardzo ciężko, ale postaram się sprężyć żeby niedługo wstawić, choć nie mam jeszcze wszystkich zdjęć bo będzie ich tym razem dużo. Dziękuję jeszcze raz za Wasze komentarze, uwieeeelbiam je!
![]() |
![]() |
#95 |
|
![]()
Ty to trzymasz mnie w napięciu! I już nie wyjdzie?!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
|
![]()
Komentarz do odc. 4-6.
Tak myślałam, że chłopakiem Anny jest Mark - za bardzo to było tajemnicze ![]() Dziewczyny na imprezie wyglądały zabójczo - nieźle się odstawily ![]() Byłam wręcz pewna, że to Mark uratuje Sus z opresji, a tu pojawia się nowy mężczyzna, który myślę, że na dłużej zagości w życiu głównej bohaterki ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czyżby fanka S.Kinga? ![]() Może Wendy też pojawi się w Twoim opowiadaniu? ![]() Bardzo dobry odcinek, jak zawsze ![]() /Liczę na zdjęcia z upojnej nocy! xD
![]() |
![]() |
#98 |
|
![]()
Ohhhhhh Sheil!! Przywróciłaś moją nadzieję że ktoś czyta Kinga oprócz mnie
![]() ![]() Zdjęcia z upojnej nocy będą, obiecuję ![]()
![]() |
#99 |
|
![]()
Zdjęcia z upojnej nocy będą?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
![]()
Łohoho, ale się gorrrąco zrobiło
![]() Susan faktycznie zachowuje się trochę jak napalona nastolatka, ale to akurat jest słodkie :3 Już polubiłam Alexa. Taki przystojny, miły... Gdyby nie te jego napady szaleńczej złości byłby niemalże idealny ![]() Tak myślałam, że będzie jakieś śledztwo w sprawie zabójstwa tego typa z parku (a nawet miałam wcześniej o to pytać)... Ciekawe, czy dojdą do Alexa, a może Mark będzie podejrzany? ![]() No i Mark po raz kolejny pokazał, jakim jest skończonym dupkiem... Żeby tak do Susan? Szkoda słów na taką świnię... No weź mu coś zrób ![]() Czekam na next i koniecznie zdjęcia z upojnej nocy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|