|
|
#11 |
|
Guest
|
Przepiękny ogród, ale u Ciebie to juz raczej norma
Podoba mi się zwłaszcza to oczko wodne przy jeziorku, niby nic niezwykłego, ale jakoś mnie to ujęło.Wszystkie pomieszczenia piękne, ale najbardziej do gustu przypadł mi salon (śliczny jest ten pomarańcz ) i sypialnia ( w sumie niewiele dodatków i bez dywanu, ale jakaś taka przytulna i z klasą).
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
Witaj
Bardzo mi się podoba, śliczne ciepłe kolory, piękny ogród, fajny pomysł na kuchnie w tym domu. Żałuje ze nie zostal dopuszczony do konkursu... Dom jest poprostu ładny, nie znalazłem nic co by mi się nie podobało wiec 10/10 Pozdrawiam, steve |
|
|
#13 |
|
Reputacja: 10
|
Cudeńko! Gdyby Cię nie zdyskfalifikowali z konkursu to głosowałabym na ciebie, ale trudno.
Co sie tyczy domu to przytulne romantyczne klimaty, znakomity dobór mebli i tan przepiekny ogród. Niby wszystko bez ładu i skałdu, tak przypadkowo zasadzone rośliny, a jednak każda ma swoje miejsce i nigdzie indziej nie prezentowałaby się lepiej. Podziwiam! Ocena: 10/10 |
|
|
|
|
#14 |
|
|
Rewelacyjny ogród ! Bardzo ładnie dobrana roślinność pod względem formy i barw .
Widać , że całość powstała z pieczołowitością i nie ma nic z przypadku . Podoba mi się to , że pomyślałeś o tle , na którym będziesz prezentował bryłę i ogród , dlatego jako element dekoracyjny ustawiłeś akwedkut , który świetnie komponuje się ze stylem projektu . Praca bardzo ładna , na wysokim poziomie !
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Wspaniała robota. Domek jest cudowny
|
|
#16 |
|
Reputacja: 11
|
Ogród i ogólnie bryła..cudo.. Wewnątrz również świetnie..ja bym dokonała kilka zmian..ale to nie istotne
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Dom strasznie mi się podoba. Jest po prostu superowski! Moja ocena 10/10 Pozdrawiam
|
|
|
#18 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Bardzo dziękuje wszystkim za oceny .
Mobilizujecie mnie do dalszej pracy. Od następnego tyg . mam ferie więc coś za ok 2 tyg postaram się wstawić
|
|
#19 |
|
|
Doemk ma klimat i bardzo mi sie podoba.
10/10 P.S skad masz meble do lazienki? i firanki ![]() Pozdr. )
|
|
#20 |
|
Reputacja: 12
|
Bardzo ładny 10/10
Wszystkie pomieszczenia w ciepłych kolorach Uwielbiam to ^.^ Ale Ten biały sófit mógłby być jakoś ładniej zrobiony np: kafelki ![]() To da napewno fajny efekt.... |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|