Zobacz pełną wersję : Forumowa Mafia II
Strony :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
Katerina
13.10.2013, 12:05
Tutaj już nic nie da się ogarnąć. Yuki na Cattani mi nie pasuje. A bardzo jestem ciekawa kto nim jest! Choć może Bjork jednak jest Cattani i ta sprawa z Cherrie była tylko dla zmyły? Żeby mafia jej nie ukatrupiła?
@lubie - zgadzam się. To moje oskarżenie jest zbyt pochopne. Ale ty zaczynasz mi wyglądać coraz bardziej podejrzanie. Tak dziwnie reagujesz.... na wszystko.
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 12:12
gdyby była Cattani to nie naprowadzałaby wszystkich na fałszywe tropy ;)
Dobra, w sumie to powiem wam xD
może to Kędziorek jest Cattani? Na razie jedyne, co mogę o niej powiedzieć, to że mądrze pisze (jej ostatni post). Może ma już pewność co do kogoś?
Katerina
13.10.2013, 12:15
A no racja, MPS. Udziela się mało, ale posty to ma mądre.
W tej grze to nie można mieć pewności co do nikogo ;P
Kędziorek Cattanim? Hm, prawdopodobne. Warto o tym pomyśleć.
Privilege
13.10.2013, 12:19
Hmm a na kogo stawiacie że jest w mafii? Dalej mi śmierdzi ta sprawa z Yuki. To nie mógł być przypadak. Ale mogła być to np. próba mafii do zrzucenia na nią podejrzeń. Kurde i na którym z tych aspektów się skupić...
Katerina
13.10.2013, 12:23
Dla mnie Yuki jest wciąż bardzo podejrzana. Teraz wydaje mi się, że będzie głosować tak jak wszyscy, żeby nikt nie uważał, że jest w Mafii. Albo jednak nie zacznie tak robić i wciąż będzie głosować na kogo chce, bo gdyby tak nagle poszła za wszystkimi to byłoby podejrzane.
Ja podejrzewam Bjork i Yuki. Myślałam też o Flo, bo tak się do mnie doczepiła, że to aż dziwne. :|
Poza tym to byłaby niezła zagrywka - zabić podejrzewającego mnie Dona, aby zwrócić na mnie uwagę...
Katerina
13.10.2013, 12:35
Kimkolwiek jest Cattani - ciężko ma. Próbuje nam wmówić kto jest w Mafii, jednocześnie nie ujawniając się.
Privilege
13.10.2013, 12:37
Ja niemniej jednak zagłosuję na Yuki
Coś mi się zdaje, że moje kochane miasto i jego mieszkańcy chcą mojej egzekucji. Jeżeli dzisiaj umrę będziecie mieć pewność, że nie kłamałam i byłam zwykłym miastowym (pyskatym, ale tylko miastowym :D). Co by mafia nie wygrała, ja bardzo proszę po mojej śmierci głosować na Cheyenne i Meryam, jako osoby będące w mafii - podejrzanie chcą się mnie pozbyć. Czyżbym za dużo gadała? Mówią, że głosowały na Charionnete - bo ja im kazałam - aha, a czy one nie mają własnego rozumku? Myślę, że poszły na to, by ukryć, że są w mafii.
Mroczny Panie Skromności, Diano, Privilege, Cheebo i cała reszto - proszę, niechaj moja ofiara nie pójdzie na marne :)
La Tortura
13.10.2013, 12:45
Nie wydaje mi się, żeby Mery była w mafii... Może na początku te obliczenia itp. były dziwne, ale to tylko pokazuje, że chce znaleźć mafię.
Ja głosuję na SPC. Jest za bardzo podejrzany. Jego się po prostu trzeba pozbyć - dla bezpieczeństwa.
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 12:48
każdy pokazuje, że chce znaleźć mafię ;)) Ale nie każdy chce naprawdę ją znaleźć.
Bjork powinna pracować w radzieckiej propagandzie, za każdym razem jak coś napisze to zaczynam jej ślepo wierzyć :P
Nie wiem, co mam teraz mysleć... Chyba jednak zagłosuję tak jak Priv
Privilege
13.10.2013, 12:49
Każdy chcę znaleźć mafię, mafia żeby zatrzeć ślady podejrzewam że też :D.
Jutro głosuje na ''ChAyenne"... Przypadek? (Do Bjork kierowałaś tą wypowiedź)
Np. Lubie też nie ogarnia mojego nicka ale to nie znaczy że od razu musi być w mafii :) Masz trudny nick i na początku też pisałam to z błędem (teraz jak czegoś chcę to kopiuję ).
@up: Ja jestem niewinna :(
Katerina
13.10.2013, 12:50
MPS - jak Bjorka coś powie to jej już ślepo wierzę i nic na to nie poradzę. :l
La Tortura
13.10.2013, 12:53
W sumie to jest racja, czemu mamy Bjork eliminować? Była przekonana że to Cherrie, ale my też się mylimy, jak np. z Panterą. ;p
Katerina
13.10.2013, 12:58
Właśnie! Bjork nie powinna byc wyeliminowana. Myliła sie ona jedyna co do Cherrie, a wiekszość z nas co do Pinkeigo. Czy to znaczy, że może powinnismy wyeliminowac każdego, kto głosował na PP? Nie sądzę.
Ech Meryam - do Ciebie nic nie dociera. Pewnie zabij wszystkich obywateli, którzy podejrzewali o bycie w mafii Charionette, Dona, Pinkiego albo motykę... Super pomysł na rozwiązanie tajemnicy masz. Jak grałaś w poprzedniej edycji w ten sposób i ukatrupiłaś każdego miastowego, który Ci podpadł, to się wcale nie dziwię, że mafia wygrała.
W poprzedniej edycji byłam zmuszona zrezygnować z powodów osobistych, więc nie było mnie już po pierwszym zabójstwie. Twój argument jest inwalidą.
Bjork, powtarzam, tu nie chodzi o to, kto na kogo głosował. Takim sposobem faktycznie nic by z tego nie wyszło. Tu chodzi o moje własne, prywatne przekonanie. W bardzo przekonujący sposób namówiłaś większość miastowych na głosowanie na Charionette, a gdy okazało się, że jest niewinna, ja poczułam się zdradzona. Nie chcę się wypowiadać za resztę osób. Nikt inny do tego nie namawiał, tylko ty. A ja, faktycznie mam swój rozumek, ale każdy z nas jest podatny w jakimś stopniu na namowy innych, i ja po prostu dałam się nabrać.
Poza tym, dziwi mnie twoja postawa. Na początku, gdy miałam do ciebie małe podejrzenia, twierdziłaś, że jestem "tą dobrą", i że cię przekonuję. Teraz, gdy mówię, że chcę na ciebie głosować - odwracasz się i zwalasz winę na mnie. Bronisz się na siłę.
Wybacz Bjork, ja się nie dam nastraszyć. Jeśli miastowi mnie wyeliminują, trudno, na tym polega gra, ale ja zapewniałam od początku, że jestem niewinna, od początku miałam wobec ciebie podejrzenia, od początku chciałam głosować na ciebie, ale coś mnie powstrzymywało. Teraz, gdy moje oskarżenia idą dalej, ty nagle się ode mnie odwracasz? Tym bardziej przekonujesz mnie do słuszności mojej decyzji.
"Podejrzanie chcę się ciebie pozbyć", bo jesteś według mnie podejrzana o bycie w mafii. Proste i logiczne. Chciałam się ciebie pozbyć od początku, bo dziwnie się zachowywałaś, teraz po prostu potwierdzasz moje podejrzenia. nie chodzi o samo wyeliminowanie Cherrie - pod moją decyzją kryją się poprzednie podejrzenia. Zabójstwo Cherrie po prostu było iskrą zapalną.
Ja swojej decyzji nie zmienię i dzisiaj głosuję na Bjork.
Privilege
13.10.2013, 13:37
A tak z innej beczki. Ci co od dwóch dni nie oddali głosu dalej się bawią czy nie? Całkiem sporo ich było.
Cheyenne
13.10.2013, 13:49
Co by mafia nie wygrała, ja bardzo proszę po mojej śmierci głosować na Cheyenne i Meryam, jako osoby będące w mafii - podejrzanie chcą się mnie pozbyć.
To, że ktoś Cię podejrzewa, nie oznacza, że ta osoba jest w mafii. To tylko podejrzenia i każdy podejrzewa kogoś innego.
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 14:18
Hje, hje. Widzę, że zacząłem być przez niektórych bardziej podejrzany :P Po prostu, nie piszę kim jestem i nie widzę w tym problemu. Cokolwiek bym nie napisał to i tak będę podejrzany :D Ja tylko mówię, że jeśli ktoś na mnie zagłosuję i zginę to będzie tego żałować :)
Ja tylko mówię, że jeśli ktoś na mnie zagłosuję i zginę to będzie tego żałować :)
Groźba ?
JA głosuje na Apo. Te zdjęcie (i Gin) przekonują mnie do tego.
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 14:21
Nie groźba, a przepowiedzenie przyszłości ;) Piszę tylko, że kiedyś możecie tego żałować. Źle oddanego głosu :D
muffindance
13.10.2013, 14:22
Ja tylko mówię, że jeśli ktoś na mnie zagłosuję i zginę to będzie tego żałować :)
bedzie zalowac, bo bedzie przez to na celowniku mafii? ;)
ciastek, tego typu postami strzleasz sobie w kolano, nie rozumiesz? :D tylko przyciagasz uwage, a pozniej nie bedzie ci pasowac, ze cie oskarzamy o bycie w mafii.
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 14:26
Takimi postami daję wam do myślenia nad tym czy jestem czy nie w mafii. Ja swoje wiem, a ludzie, którzy wierzą w moją niewinność nie będą żałowali tego, że zginę ;) Możecie żałować tego, że zabiliście niewinnego i tego, że przez jego śmierć wy też możecie zginąć. Co jest bardziej prawdopodobne?
Cheyenne
13.10.2013, 14:28
Myślę, że SPC miał na myśli, że będziemy żałować zabójstwa niewinnej osoby. Ale taka dwuznaczność działa na jego niekorzyść ;>
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 14:29
Pisałem o co mi chodzi z żałowaniem nad twoim postem Cheyenne ;)
Cheyenne
13.10.2013, 14:31
Ale mi się nie wyświetliło :)
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 14:31
Up- to spoko :)
Privilege
13.10.2013, 14:33
@SPC - zaczynasz sam zrzucać na siebie podejrzenie ; / (...) Ja tylko mówię, że jeśli ktoś na mnie zagłosuję i zginę to będzie tego żałować :)
Nie posłuży to twojej reputacji.
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 14:37
Napisałem o co chodzi z żałowaniem później....
Katerina
13.10.2013, 14:38
Spójrzcie jak Mafia może nas wrabiać. "Jeśli na mnie zagłosujecie, to będziecie żałować zabójstwa kolejnej niewinnej osoby". Bo tego się chyba boimy. Zabójstwa KOLEJNEGO niewinnego. PP jak i Cherrie nam mówili, że są niewinni, a my im nie wierzyliśmy, więc może mafia pomyśli, że jeszcze raz nam ktoś to powie to w to uwierzymy? Chyba na tego typu rzeczy musimy być ostrożni.
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 14:39
Takimi postami daję wam do myślenia nad tym czy jestem czy nie w mafii. Ja swoje wiem, a ludzie, którzy wierzą w moją niewinność nie będą żałowali tego, że zginę ;) Możecie żałować tego, że zabiliście niewinnego i tego, że przez jego śmierć wy też możecie zginąć. Co jest bardziej prawdopodobne?
Przy tym zostanę ;)
Cheyenne
13.10.2013, 14:40
I teraz mamy dylemat: ktoś może być winny lub niewinny, ale gdy mówi, że jest niewinny, to nie wiemy, czy wierzyć, czy nie :/
Katerina
13.10.2013, 14:42
I teraz mamy dylemat: ktoś może być winny lub niewinny, ale gdy mówi, że jest niewinny, to nie wiemy, czy wierzyć, czy nie :/
I tutaj Mafia nas ma.
Cheyenne
13.10.2013, 14:49
I zobaczcie, jak nas wrobili. Jesteśmy jednocześnie zbyt nieufni i zbyt naiwni. :(
Katerina
13.10.2013, 14:51
Ja jednak jak się dziś zdecyduję na kogo głosuję, to Wam powiem.
Kurde, ale uważajmy, żeby kolejny niewinny nie padł ofiarą naszej głupoty. :/
Privilege
13.10.2013, 14:51
@SPC ale mam wrażenie że robisz to w bardzo chamski bym rzekła sposób. Nikt poza tobą jeszcze nam nie groził :D A nie, mafia i ich laurka...
Katerina
13.10.2013, 15:00
Przesłanie mojej laurki było o wiele fajniejsze...
Mówicie na kogo głosujecie dzisiaj?
muffindance
13.10.2013, 15:00
za bardzo to zagmatwane. i tak odpadły już z rak mafii osoby, na ktorych mi zalezalo, bo wiem, ze w dalszej rozgrywce dobrze by mi sie z nimi dyskutowalo i typowalo. oczywiscie bez obrazy, nie chce tu nikogo uraznic. tak tylko mowie.
no zobaczymy, kogo dzisiaj sobie wybiora. ja nadal sie trzymam swoich dwóch teorii: x (http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=1766174&postcount=809) x (http://forum.thesims.pl/showpost.php?p=1766594&postcount=1077)
Privilege
13.10.2013, 15:06
Też nie piszę kogo dokładnie typuje ale dwie wymienione albo trzy przeze mnie osoby na pewno będą brane pod uwagę.
Cheyenne
13.10.2013, 15:06
Ja chyba nie napiszę. Chociaż teraz są sugestie, że jak X typuje Y, oddaje głos na niego (Y nie odpada), a potem mafia zabija Y, to na pewno X jest mafiosem... :/
Katerina
13.10.2013, 15:13
Możemy spróbować bez gadania, ale oby nie wychodziły żadne remisy itp.
muffindance
13.10.2013, 15:14
ogólnie to w głosowaniu miastowych było tak, ze jak ktos zarzucil "na pewno xyz jest w mafii, chyba zaglosuje na nia/niego", to reszta ludu leciala slepo za ta osoba. niestety tez popełniłam ten blad i trzeci raz nie mam go zamiaru powtorzyc. poza tym chce sobie zaobserwować, na kogo zaglosuje yuki. ktos napisal, ze osoby, na ktore oddala glos, zginely pozniej z rak mafii. zreszta kto wie, moze ja w ogole nie oddam dzisiaj glosu (raz mozna ominac glosowanie).
Katerina
13.10.2013, 15:17
A myślicie, że kto jest Cattani? Mi się wydaje, że to ktoś, kto wczoraj nie głosował za Cherrie. Albo i głosował, bo i tak wiedział, że jego/jej pojedynczy głos nic nie da. :/
No z jednej strony może Yuki chciała uśmiercić tą osobę, którą oskarżała o bycie w mafii, by później jako mafia zabić kogoś innego i pozbyć się w ten sposób więcej miastowych...
To ma sens, ale czy warto się tak narażać. Ja sama się boję, że jak raz popełniłam błąd, bo mi się coś wydawało, to teraz będziecie się na mnie mścić.
Cheyenne
13.10.2013, 15:19
Ale jeśli się nie dogadamy, to wtedy wyjdzie jakieś 50/50 i nic z tego nie będzie. Ale racja, nie pójdę 3 raz za B. :>
Ale Catani też mógł nie sprawdzać Charionette. Myślę, że się ujawni, ja w mafii nie pozostanie wiele osób.
Katerina
13.10.2013, 15:20
Na Yuki pewnie nie będę głosować, bo się boję. XD :D
Bjork - a zapewne trochę to potrwa, bo zapewne wymordujemy 3/4 mieszczuchów zanim dojdziemy do 1 mafioza. :hmmm:
Privilege
13.10.2013, 15:22
A może Yuki to czarownica i dlatego jej to wychodziło? :D:D:D:D:D:D:D
No bo lepiej niech będzie tak"
osoba X : ja chyba też nie pisze, kogo mam w podejrzeniach
następny wieczór : ginie osoba X
mieszkańcy : kurde, dlaczego mafia zabiła X'a, kogo on podejrzewał ...
Brawo.
muffindance
13.10.2013, 15:24
ja uważam, ze juz na tym etapie powinniśmy miec jakies konkretne typy. tak to dryfujemy, a mafia pewnie zrywa boki ze smiechu. ;)
up alex: bledne myslenie, "bo sie boje". jakby sie wszyscy bali i nie glosowali na osoby, ktore podejrzewają o bycie w mafii, tylko slepo szly za wiekszoscia, to mafia w tym przypadku nas szybko wykonczy. ludzie, na serio boicie sie tak bardzo? :D za malo tu mamy indywidualnych jednostek. ja rozumiem, w kupie siła, ale to juz przesada ^^
Katerina
13.10.2013, 15:29
Muff - przeraża mnie fakt, że wszyscy, na których Yuki wysyła głos giną. A ten post był bardziej żartobliwy. ;)
Moje typu - Diana, Yuki.
Tak jak Alexandra, moimi typami są Diana i Yuki.
Privilege
13.10.2013, 15:33
Moje typu - Diana, Yuki.
Nie obnoś się tak z tym bo Yuki zagłosuje na Ciebie i zginiesz :(
Katerina
13.10.2013, 15:37
To dla niej zrobię laurkę i mnie nie zabije żadna mafia! Wczoraj zadziałało! :D
Privilege
13.10.2013, 15:38
Hahaha dziś też machnę laurkę :D a co :P
ja się waham między Alexandrą, a SPC. oboje chcą sie dowiedzieć kto na kogo głosuje, jakie ma podejrzenia, a Alexandra chce wyciagnąć od nas propozycję kim jest Cattani :hmmm:
muffindance
13.10.2013, 15:55
właśnie zagłosowałam.
juz sie nie moge doczekac 19:30.
Privilege
13.10.2013, 15:59
Właśnie wysłałam swój głos :) Ciekawe co z tego wyjdzie. Bo jak będzie remis to zmieniamy taktykę i znów otwarte głosowanie czy nic?
A może Yuki to czarownica i dlatego jej to wychodziło?
Nie obnoś się tak z tym bo Yuki zagłosuje na Ciebie i zginiesz
Hahahahaah. Miśki... no proszę Was :P
Nie wiem kto dzisiaj zginie, przekonamy się o 19.30.
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 16:27
Ja tak jak pisałem wczoraj, głosuję na Bjork, myślę, że jest mafiozą... Jeśli Charoniette jest niewinna to Bjork jest xD
La Tortura
13.10.2013, 16:27
Yuki mogła po prostu strzelać... ;pp
Taak jak Alexandra i Fallen, typuję Dianę. I wydaje mi się, że ona akurat będzie w mafii. ;/
Mój głos poleciał na SPC :dynia:
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 16:31
Red, miło mi ;)
Katerina
13.10.2013, 16:32
Yuki mnie przekonuje, ale jednocześnie nie. Więc na razie jej dam spokój, a zajmę się Dianą. Wysłaliście już głosy czy wciąż myslicie na kogo wysłać?
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 16:37
Dziś mafia ustrzeliła Dona.
Pozostali przy życiu:
1. Diana
2. Björk
3. Kędziorek
4. Fallen
5. Lubie
6. kjalvor
7. Apocalypsa
8. Ladrón
9. Restless
10. Słodki Pan Ciastek
11. Yuki
12. Redmoon
13. Everlasting.
14. Mroczny Pan Skromności
15. Muffindance
16. Meryam
17. Flo
18. Privilege
19. Anizali
20. Alexandra
21. cheeba
22. Cheyenne
23. Emallie
24. fromyesterday
25. Gingers
26. Juhas
27. KarolinaJ
28. Qwerty
29. Valerie
30. Volturia
31. Zielona Herbata
Mafia przesyła Wam prezent, znaczy odpowiedź: http://img34.imageshack.us/img34/7536/x9n.bmp
A teraz sprawdźmy kto głosował na Dona ;)
Dziś kropnęliście Charionette. Straciliście niewinną osobę. W grze nadal 6 mafiosów.
Dziś po raz drugi głosów nie oddali: Restless, anizali, Emallie, fromyesterday, KarolinaJ, Valerie, Volturia i Zielona Herbata. Proszę te osoby o info na pm, czy nadal biorą udział w zabawie!
Wyniki głosowania:
1. Diana - Charionette
2. Björk - Gingers
3. Kędziorek - Charionette
Charionette - Björk
4. Fallen – Słodki Pan Ciastek
5. Lubie - Charionette
6. kjalvor
7. Apocalypsa - Charionette
8. Ladrón - Charionette
9. Restless - Restless
10. Słodki Pan Ciastek - Charionette
11. Yuki - Don
12. redmoon - Charionette
13. Everlasting. - Charionette
14. Mroczny Pan Skromności - Charionette
15. Muffindance - Charionette
16. Meryam - Charionette
17. Flo - Charionette
18. Privilege - Charionette
19. anizali - anizali
20. Alexandra - Charionette
21. Cheeba - Privilege
22. Cheyenne - Charionette
23. Emallie - Emallie
24. fromyesterday - fromyesterday
25. Gingers -
26. Juhas - Charionette
27. KarolinaJ - KarolinaJ
28. Qwerty - Charionette
29. Valerie - Valerie
30. Volturia - Volturia
31. Zielona Herbata – Zielona Herbata
32. Don – Charionette
Tylko Yuki głosowała na Dona, a osoby, które nie głosowały to Restless, anizali, Emallie, fromyesterday, KarolinaJ, Valerie, Volturia i Zielona Herbata.- może tu powinniśmy poszukać ;)
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 16:40
mój głos dziś poszedł na SPC, przekonałeś mnie, sorry ;P
Katerina
13.10.2013, 16:41
Ciastek - z Morganą było tak samo. Ale nie wiem czy to przypadek czy nie. Chociaż i Morgana i Don mogli nam wiele pomóc...
Ale mafia glosuje na tego kogo chce zabic po naszym glosowaniu na mafie. Czysty przypadek.
La Tortura
13.10.2013, 16:44
Alexandra - ja dziś chyba zagłosuję na Dianę. Będę powtarzać do znudzenia, ale ona raczej nie jest mieszczuchem! :D Przynajmniej tak to wygląda.
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 16:44
Yuki, ale to by by było za proste, przecież można zobaczyć kto nie głosuję i zabić ;)
Laselight
13.10.2013, 16:48
moim zdaniem Yuki w mafii nie jest. to, że głosowała na osobę, która potem została zabita przez mafię nie świadczy zbytnio o przynależności do mafii.
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 16:49
Jeśli mafia mnie zabije to wiedzcie, że o was pamiętałem. W sumie jakby mnie zabili to byłoby to bardzo łatwe do rozgryzienia, albo chcą, żeby tak to wyglądało, żebyśmy zabili Yuki, a okaże się, że jest niewinna.
...
Katerina
13.10.2013, 16:50
Ladrón - więc ja wolę się jej na razie przyjrzeć i zostawić. W końcu mamy 6 mafiozów, a nie jednego czy dwóch. ;)
Ale Libby powiedziała napisała, że na razie nie dokłada ról. Co oznacz, że jak będziemy sobie dobrze radzić to nam dołoży więcej mafiozów. A wtedy będzie niefajnie.
Libby edit: Nie, to oznacza dołożenie innych ról. Liczba mafiosów jest zależna od liczby graczy. Średnio wypada 1 mafioso na 5 graczy. Inne role to np.: ochroniarz, czy kurtyzana ;).
Dziś wyjątkowo zabójstwo mafii o 22:00.
red edit : źle zinterpretowałem twoją wypowiedź.
muffindance
13.10.2013, 16:55
Ale Libby powiedziała napisała, że na razie nie dokłada ról. Co oznacz, że jak będziemy sobie dobrze radzić to nam dołoży więcej mafiozów. A wtedy będzie niefajnie.
bedzie *****iscie :D
Laselight
13.10.2013, 16:57
a, to w takim razie wnioskując z edycji Libby, zabawa będzie ciekawsza, a nie trudniejsza, więc luz
Libby edit: ciekawsza, ale może być też i trudniejsza. To zależy od ról, bo niektóre mieszają ;).
Katerina
13.10.2013, 16:58
Kurde, chyba już pójdę wtedy spać. Ale specjalnie 10 minut później sie położę. XD
na kogo dziś mniej więcej poszły głosy?
ja swój oddałam na Yuki :>
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 17:22
Ja zacząłem bardziej podejrzewać Yuki, ale głos poszedł na BJORK ;)
Laselight
13.10.2013, 17:24
a mój głos poszedł na mnie Dianę
Katerina
13.10.2013, 17:25
Mój też na Dianę. Ciekawe na kogo będzie najwięcej głosów i czy w końcu trafimy.
muffindance
13.10.2013, 17:27
a myslalam, ze idea zachowania milczenia mogla przejsc...
Privilege
13.10.2013, 17:29
Też tak myślałam, ułatwiamy tym że mówimy grę mafii. Niech sami myślą, łatwiej będzie ich wytropić! Ale zasada milczenia została złamana :(
co za sens jest z tą ideą milczenia jak wyniki głosowania są i tak jawne? :|
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 17:30
jak widać, niezbyt xD
ktoś z nas dostał pół godziny życia.
mam nadzieję, ze SPC to jednak celny strzał
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 17:33
MPS- bo celniesz w niemożliwe ;)
Katerina
13.10.2013, 17:33
Mam pytanie. Czy jeśli ukatrupimy Cattani lub Lekarza to Libby nam o tym powie?
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 17:34
nie powie niestety
albo na szczęście bo mafia będzie żyć w niepewności :D
Laselight
13.10.2013, 17:35
@Alexandra Libby o tym nie powie. Może tylko powiedzieć, czy należała do mafii
Privilege
13.10.2013, 17:35
Chodzi że do naszego jawnego potem głosowania mafiozi nie wiedzą kogo obstawiamy i strzelali by pewnie w coś innego. Inaczej... nie poszli by za ludem i nie wtopiliby się w tło :D
muffindance
13.10.2013, 17:37
wiem, ale jest wtedy wiekszy dreszczyk emocji, bardziej sie oczekuje. inaczej wszyscy pisza, na kogo zaglosuja i wiadomo kto zginie. poza tym mafia teraz wie, ze jak ktos palnie "chodzcie glosujemy na xyz" to my złapiemy przynętę, wiec moga to wykorzystac przeciwko nam, tzw. moga podstawic kogos od swoich, zeby tak nam do ucha szeptał, a my jak glupie baranki tej osoby posluchamy i sami siebie wymordujemy.
ale jak nie mówimy mniej więcej na kogo głosujemy to może dojść do sytuacji że nikt nie zginie bo będzie remis ;x
Privilege
13.10.2013, 17:46
Jak grałam w szkole to jeszcze była bomba i szaleniec.
Bomba - zabierała dwie osoby które były obok niej
Szaleniec - zabierał kogo chciał
A taka np. kurtyzana to co ona by robiła? Wyciągała podczas seksu kto jest mafiosem czy jak? XD
Laselight
13.10.2013, 17:47
A taka np. kurtyzana to co ona by robiła? Wyciągała podczas seksu kto jest mafiosem czy jak? XD
WG wikipedii po prostu od razu poznaje role wszystkich graczy
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 17:47
o, ja chcę kurtyzanę :D
e, jak bez seksu to jednak nie chce xD
Privilege
13.10.2013, 17:48
W sensie że z dostawą do domu? :>
muffindance
13.10.2013, 17:51
jak juz jest off, to dopisze, a co: spotykałam się tez z taka mafia, gdzie zamiast lekarza byl ksiadz - modlil sie za uzytkownika, ktorego chce ocalic. na miejscu cattaniego bywa detektyw, ale to oczywiste. zdarza się też Ojciec Chrzestny :D
a ja grałem w mafie w której zamiast lekarza była zielarka xd
Katerina
13.10.2013, 17:52
e, jak bez seksu to jednak nie chce xD
XD
Priv - zrobiłaś już może laurkę? Ja nie mam niestety weny na napis na niej. :l
Privilege
13.10.2013, 17:54
Tak, wyślę ją od nas przed głosowaniem mafii. Kto chce się dopisać niech da znać :)
A ja już dawno zagłosowałam na Bjork... Teraz jak tak patrzę to może zmieniłabym na SPC, ale niech już będzie jak jest. Może to dobry typ? W końcu tak się broni przed tym głosowaniem na nią. :|
Katerina
13.10.2013, 17:58
Priv - oczywiście mam nadzieję, że ja zapisana. :P
Kurde, ciekawe kto dzisiaj odpadnie. Ja myślę, że SPC albo Diana.
Privilege
13.10.2013, 17:58
Priv - oczywiście mam nadzieję, że ja zapisana. :P
Wpisana :D
Laselight
13.10.2013, 18:00
ej, wpiszcie mnie!
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 18:00
to mnie też wpiszcie, moze to naprawdę działa :D
muffindance
13.10.2013, 18:02
to moja
http://i.imgur.com/UqGkeKR.png
Katerina
13.10.2013, 18:03
Ja Wam mówię, że działa! Uratowałam się dzięki temu wczoraj. :D
Jeszcze 30 min... :l
ja tez chcę być wpisany XD !
Privilege
13.10.2013, 18:06
Dobra, zamykam listę i za trochę wstawię :D
muffindance
13.10.2013, 18:06
mojej i tak nie pobijecie B)
normalnie dzieło sztuki
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 18:07
Mistrz Painta :)
http://i.imgur.com/0fKEZuP.png
Laselight
13.10.2013, 18:08
no dobra, jak wszyscy wstawiają, to ja też zrobię, tylko potrzebuję kilka minut ;d
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 18:09
Zrobię nowe xD
muffindance
dududun, ciekawe, kogo zabije dzisiaj mafia.
nie wiem jak wy, ale nadal nie jestem przekonana do yuki. musze sprawdzic, na kogo dzis zaglosuje, bo zwykle sie temu nie przygladam.
@down: taki jest zamiar, haha ^^
Katerina
Niech nikt nie zapomni o dziewczynie, która wczoraj stworzyła pierwszą w dziejach laurkę <3
+ Muff, na pewno jak mafia zobaczy Twoją laurkę zrobi się głodna i nikogo nie zabije! :D
Privilege
13.10.2013, 18:10
Widzę że konkurs laurek :D
Dobra, łapajcie
http://imgur.com/hSoZu0r
Katerina
13.10.2013, 18:14
Boskie laurki :D
Ahaha, Priv, nieźle się uśmiałam xD
Ale też zrobiłam swoją laurkę :D
http://i43.************/14scsd2.jpg
laurki są boskie, ale najbardziej podoba mi się ta autorstwa Priv (CZEMU MÓJ NICK JEST DUŻĄ LITERĄ ?). Dalej jest ta od Diany, a potem ta Muffiny
Laselight
13.10.2013, 18:18
łapcie moją:
http://i.imgur.com/YID66Jv.png
Katerina
13.10.2013, 18:20
http://imageshack.us/a/img855/6661/jimh.png
Boże, szał na lałurki
Privilege
13.10.2013, 18:20
Słuchajcie, jest was tu dość dużo i chciałabym żebyście obejrzeli ten obrazek. Dziewczynka ma urodziny 27 października :). Może zechcielibyście wspomóc akcję? Jeżeli naruszam regulamin to niech admin napisze mi to w edicie i usunę posta.
http://imgur.com/lUkjVrE
OMG. lad, twoja jest najlepsza ! ^-^
@Priv - jutro wyślę. Lubię pomagać :)
Laselight
13.10.2013, 18:21
dzięki Redmoon za pochwałę. Cd. laurek to wszystkie mi się podobają,
Kędziorek
13.10.2013, 18:22
Łeeee :( Nie zdążyłam na laurkę :(
Skoro wszyscy (większość) piszą na kogo głosują, to chcę oznajmić, że ja chyba oddam swój głos na SPC. Wydaje mi się strasznie nerwowy. Kiedy tylko ktoś rzuci przypuszczenie, że jest w mafii to się bulwersuje jakby już miał nóż na gardle. Jeśli byłby niewinny, to mógłby to po prostu zignorować, tak jak wielu userów ignoruje podejrzenia na swój temat. Dla mnie jest to po prostu aż ZA BARDZO podejrzane. Wybacz Ciastku, jeśli się mylę, ale dwa razy wyłożyłam się na tym, że glosowałam nie z własnego przekonania, ale że podążałam za wszystkimi. Budzę swój własny rozumek i mam nadzieję, że niewinni na tym nie ucierpią :D
Też zrobię laurkę :D
Lad wymiata :D
Ja się ze swoją schować mogę ;P
Tylko dziesięć minut. Boję się :cry: NIECAŁE DZIESIĘC MINUT!
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 18:28
http://i.imgur.com/XgxldPV.jpg
Piękne!
Dobra, cofam to. Ciastek wymiata xD
Po prostu padłam jak to zobaczyłam! xD
Tylko kilka minut... :O
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 18:31
ale widze ciastku że też masz broń na tym obrazku ;P
nie no, ale wymiata :D
Słodki Pan Ciastek
Czemu na rysunku Priv podpisało się sześć osób! xD :O
Laselight
Ciastek, niczym z mistrzów,
Privilege
13.10.2013, 18:32
Czemu na rysunku Priv podpisało się sześć osób! xD :O
Ja ich podpisałam bo pytałam kto chce się dopisać :P
Edit: Zauważyłam o co Ci chodzi :P Przypadek, serio :P
Jakbym jednak zginęła z Waszej ręki, to w ostatnim słowie przed śmiercią przypominam, że według mnie podejrzani są: Cheyenne, Meryam, a teraz dorzucam do tego Ciastka :)
Słodki Pan Ciastek
13.10.2013, 18:33
A ja?!
<znakiii>
Co za emocje... Lepsze niż w poprzedniej edycji :D.
Dziś sprzątnęliście Słodkiego Pana Ciastka. Był niewinny. W grze nadal 6 mafiosów. Zielona Herbata musiała zrezygnować z gry.
Wyniki głosowania.
1. Diana - Björk
2. Björk - Cheyenne
3. Kędziorek – Słodki Pan Ciastek
4. Fallen - Diana
5. Lubie – Słodki Pan Ciastek
6. kjalvor - kjalvor
7. Apocalypsa – Słodki Pan Ciastek
8. Ladrón - Diana
9. Restless - Restless
10. Słodki Pan Ciastek - Björk
11. Yuki – Everlasting.
12. redmoon - Słodki Pan Ciastek
13. Everlasting. - Alexandra
14. Mroczny Pan Skromności – Słodki Pan Ciastek
15. Muffindance - Yuki
16. Meryam - Björk
17. Flo - Diana
18. Privilege - Yuki
19. Anizali - Diana
20. Alexandra – Słodki Pan Ciastek
21. Cheeba - Yuki
22. Cheyenne - Diana
23. Emallie - Emallie
24. Fromyesterday - fromyesterday
25. Gingers - Apocalypsa
26. Juhas -
27. KarolinaJ - KarolinaJ
28. Qwerty – Everlasting.
29. Valerie - Valerie
30. Volturia – Słodki Pan Ciastek
31. Zielona Herbata
Katerina
13.10.2013, 18:38
UPS.... :l
Laselight
13.10.2013, 18:38
chwilka... ciekawe czemu Gingers zagłosował na Apocalypsę... podejrzane
Łądnie - akurat 6 osób zabiło Ciasteczko!!! Przypadek? Żegnaj Panie Ciastku. Odpoczywaj w pokoju. Przykro mi.
Katerina
13.10.2013, 18:40
haha, pewnie dzisiaj z rąk mafii zginie Everlasting (Everplastik), zgadnijcie dlaczego. XD
Pisałem że ją podejrzewam więc zagłosowałem wg własnego zdania
No nie trafiliśmy. Znów......
Laselight
13.10.2013, 18:40
@Bjork właśnie, że nie 6, tylko 7
Privilege
13.10.2013, 18:41
haha, pewnie dzisiaj z rąk mafii zginie Everlasting (Everplastik), zgadnijcie dlaczego. XD
Yuki? Czyż nie? :D
Ladron, przecież gin pisał , że Ona ją podejrzewa , bo ta wiadomość, którą dostaliśmy wczoraj od mafii zajeżdża mu Apo. i prawie nikt go ie słuchał ... Ja sądzę tak samo jak on, że ona ma coś z tym wspólnego.
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 18:41
cholera, mam dość tych niecelnych strzałów...
Katerina
13.10.2013, 18:43
Ja w ostatniej chwili zmieniłam głos z Diany na Ciastka... Ale i tak chyba 2 głosy różnicy między nimi były.
cholera, mam dość tych niecelnych strzałów...
No ja właśnie też. Jak tak dalej pójdzie to przegramy. Zauważyliście, że typujemy osoby, które wypowiadają się w temacie, bo jak napiszą "Nie jestem w mafii" to twierdzimy, że są podejrzane i że na pewno są. Może jednak pora zająć się tymi milczkami?
Ulżyło mi... :O
Ciastek niewinny? A ja dałabym sobie rękę uciąć, że jest w mafii. :x
a mnie wczorajsza wiadomość od mafii podjeżdża MPSem:>
Cheyenne
13.10.2013, 18:46
Wiedziałam, że jest niewinny, nie wyrywałby się tak. Do widzenia, Ciastku :(
Katerina
Bjork, zgadzam się.
A, zapomniałam o czymś. Ciastku
Mroczny Pan Skromności
to co, stawiamy na kogoś kto się nie udziela? ale to trochę bez sensu, bo jak się nie będą udzielać to Libby ich usunie :)
@Bjork - takimi jak Everlasting, Gin, Fallen czy Flo na przykład?
Nie odzywają się zbyt wiele, ale też w ogóle to robią, nie zwracając większej uwagi.
Tak w ogóle to osoby, które się w ogóle nie wypowiadają po prostu olały sobie grę/nie wchodzą na forum...
Katerina
13.10.2013, 18:48
Tylko, że Fallen chyba wczoraj napisała, że na 2 dni wyjeżdża i nie wie czy będzie mogła coś pisać, więc ją radze na razie odpuścić sobie.
No ja właśnie też. Jak tak dalej pójdzie to przegramy. Zauważyliście, że typujemy osoby, które wypowiadają się w temacie, bo jak napiszą "Nie jestem w mafii" to twierdzimy, że są podejrzane i że na pewno są. Może jednak pora zająć się tymi milczkami?
Racja, może spróbujmy. W końcu to chyba niemożliwe, żeby wszyscy wylosowani przez Libby się udzielali. A w sumie to jak zabierzemy się za nieaktywnych to nic nie tracimy, bo i tak nic nie piszą.
Laselight
13.10.2013, 18:51
cd. tych co się nie udzielają, ale głosują warto wziąć pod uwagę. tymi, co w ogóle nie wchodzą i nie głosują nie warto sobie zaprzątać głowy, bo możiwe, że zostaną usunięte ^^
. A w sumie to jak zabierzemy się za nieaktywnych to nic nie tracimy, bo i tak nic nie piszą.
tracimy. myślę ze mafia ich nie wyeliminuje bo nie ma zagrożenia ze strony nieudzielających się:>
tracimy. myślę ze mafia ich nie wyeliminuje bo nie ma zagrożenia ze strony nieudzielających się:>
Ale pamiętacie Meonę z poprzedniej edycji? Była w mafii i się nie udzielała.
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 18:55
i mafia ją zabiła xD
popieram cheebę w tej sprawie
Privilege
13.10.2013, 18:55
Ciekawe kto o 22 odpadnie ; / OBY NASZE LAURKI COŚ DAŁY!
Laselight
13.10.2013, 18:57
Ciekawe kto o 22 odpadnie ; / OBY NASZE LAURKI COŚ DAŁY!
dzięki laurkom mamy +10 do obrony, więc bym się nie obawiała. miejmy tylko nadzieję, że mafia je przeczytała, a do naszych próśb się dostosują. Zresztą teraz długi czas oczekiwania nadszedł ;/
Privilege
13.10.2013, 18:58
Zawsze mamy potiony! +5 do armoru!
Katerina
13.10.2013, 18:59
Priv - no weź, oczywiście, że laurki nasze mają moc! A ciekawe czy dadzą nam odpowiedź?
Na razie posłucham Waszych propozycji co powinniśmy zrobić, na kogo głosować itp
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 19:00
przydałby sie revive, na potionach nie zajedziemy daleko
nie da się wprowadzić czegoś takiego ze można kogoś ożywić raz? :D
Katerina
13.10.2013, 19:03
@MPS - ale jeden by wołał "ożywmy X!" drugi "ożywmy Y!"
No, chyba ze to by działało na innej zasadzie. ;)
nie da się wprowadzić czegoś takiego ze można kogoś ożywić raz? :D
jest dodatkowa rola taka;d
Cheyenne
13.10.2013, 19:03
Dobra, typujmy. Burza mózgów. Szare myszki to...?
KarolinaJ, Everplastik, Volturia. Dużo ich :P
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 19:07
o, to Libby mogłaby podrzucić kogoś takiego, tylko żeby mądrze wybrał osobę do ożywienia :>
Laselight
13.10.2013, 19:09
podobno w kolejnej edycji ma być więcej ról. może się znajdzie miejsce dla tego, kto będzie mógł raz ożywić ^^. przydałoby się,
Katerina
13.10.2013, 19:10
Ale Diana, niektórzy a nich nawet na forum pewnie nie wchodzą, nie głosują ani nic.
ej, jak dotąd przez mafię zostali zamordowani Don, Morgana... i?
Laselight
13.10.2013, 19:10
@cheeba jeszcze motyka
Jak wspomniałam o Gingersie, że siedzi i obserwuje nic nie mówiąc, to nagle zaczął być aktywny. Valerie i Emalię bym na razie zostawiła - i tak nie biorą udziału w grze.
Moimi typami, co do bycia w mafii są jeszcze Volturia i Apocalypsa.
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 19:12
Ej, oni mordujĄ offtopa xd!
Kędziorek
13.10.2013, 19:14
Eeee... ups?
Wybacz Ciastku, włączenie mojego móżdżku nie było chyba dobrym pomysłem :((
Nie wiem już co robić.. Głosowanie na tych, którzy się nie udzielają jest bez sensu, nie ma żadnych podstaw, olali grę i tyle (Libby, kiedy się nimi zajmiesz?).
Ciekawe, kogo teraz zabije mafia.. Właściwie dopiero wtedy będziemy mogli rozsądnie podyskutować na temat kolejnych podejrzanych. Zobaczymy o 22..
I dla MAFII ode MNIE:
http://i.imgur.com/4fV8e7f.png
@Libby, dzięki za wstawienie wszystkich głosowań w jednym poście, to naprawdę duże ułatwienie :)
Privilege
13.10.2013, 19:14
Volturia to dziś wyleciała jak Filip z Konopii :rofl:
Kędziorek
13.10.2013, 19:15
Może się wystraszyła, że Libby ją wywali za brak aktywności ;)
ja się zastanawiam nad Meryam, Apo, Yuki i MPSem:>
Kędzia, twój obrazek jest świetny xD
Ludź z kwiatkiem na głowie <3 :3
Ja już idę, żeby nie było, że uciekłam przed wynikami mafii bo miałam motyw (?) czy tego typu brednie :P
Katerina
13.10.2013, 19:16
Tak, ale mi się nie wydaje, zeby ona była w mafii. Ledwo co swoją postać przedstawiła. xd tzn Volturia xdd
e. Ooooj... biedny Mroczny nie został uwzględniony w laurce Kędziorka :P
Cheyenne
13.10.2013, 19:20
@Kędziorek, jestem wielbicielką twego talentu *_______*
Porównałem głosy kilku osób i okazuje się że Apocalypsa, Kędziorek, Lubie, redmoon i MPS do tej pory głosowali tak samo ;) Na 90% jestem pewny, że Apo jest w mafii, reszta może być przypadkiem, ale myślę że oni też są mafiozami.
EDIT: Obrazek Kędziorka skojarzył mi się z tym mafii. Tylko mi?
Katerina
13.10.2013, 19:22
@Gin - tamten od mafii był bardziej niestaranny. xd
ja proponuję w następnym głosowaniu wyeliminować apo:>
Popieram cheebe B)
Ale wygląda na zrobiony w tym samym programie no i ogólnie podobny ;)
Gin, obrazek jest najprawdodpodobniej zrobiony w Paincie. ten kędziorka jak i mafii
Privilege
13.10.2013, 19:26
Słuchajcie! Po FM zróbmy wielką wielgachną Galerię Laurkóff!
Laselight
13.10.2013, 19:27
Privilege, jestem za, a nawet przeciw
Proponuję najpierw zając się eliminowaniem mafii a później laurkami ;)
Katerina
13.10.2013, 19:28
Pewnie jutro też na Apo zagłosuję. Ale zobaczymy co wydarzy się jutro i czy do jutra nie zginę. XD
dokładnie. skupiliście się na bardzo mało istotnej rzeczy :P
chyba nikt nie chce żeby mafia znowu wygrała? ;x
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 19:29
dla mnie wszystkie te obrazki są podobne :P
cheeba, domyslam się, czemu kojarzy Ci się ze mną, kazdemu kto widział moją poprzednią sygną i avek, by się skojarzyło ;)
Ale nie, to nie ja jestem autorem, bo nie jestem w mafii, jak większość osób ;)
Nie wiem już, mam całkowity mętlik mówiąc szczerze. Moje głosy pokrywają się z wieloma osobami, bo po prostu te osoby były bardzo podejrzane i zachowywały się dziwacznie. A w dwóch pierwszych przypadkach, były to umawiane "egzekucje" miasta.
Everlasting
Pewnie kilka osób podejrzewa mnie o bycie w mafii, ale cóż zrobić :P Ja podejrzewam Yuki, a jeśli zginę, to będzie bardzo prawdopodobne, że ona jest w mafii, w końcu na mnie głosowała :P
Privilege
Jak mówimy na kogo głosujemy to też jestem za Apo
Laselight
13.10.2013, 19:30
ja za Apo to nie jestem, jakoś mnie nie przekonuje, ale mogę też zagłosować
Dziwny jest ten Gingers - zazwyczaj, jak ludzie piszą "X jest w mafii!" to X odpisuje "Nie jestem w mafii, jak mnie zabijecie, to się przekonacie". Ale z drugiej strony - namawia do głosowania na Apo, którą też podejrzewam.
Cheyenne
13.10.2013, 19:31
A mnie interesuje, kogo odstrzeli mafia, bo może to mi rozjaśni w głowie odnośnie FM. Jak dojdę do jakiegoś wniosku, to często się nim nie dzielę, bo jest głupi :P
Mnie też apo jakoś nie przekonuje. Ale w ostateczności mogę zagłosować.
@Gin - nie będę się tłumaczyć. Tylko winny się tłumaczy. To poprostu przypadek.
Jednak po namyśle, to jednak bardziej Apo jest w mafii, bo taka paintowa odpowiedź jest totalnie w jej stylu. Tylko, żebyśmy tym razem trafili. Jeżeli Gin - masz rację i Apo jest w mafii, to później bym głosowała na wskazane przez Ciebie osoby. Ale jeżeli Apo okaże się niewinna - jak większość naszych dotychczasowych ofiar - to strzeż się.
to jak nie Apo to kto?
tak jak mówiłam, myślę też o Yuki...
Nie jestem w mafii, jak mnie zabijecie to się przekonacie :D
Z kolei Bjork bardzo mąci ;) Może ona jest numerem 6? Zawsze głosowała inaczej niż wszyscy. Może z jednej strony nie chciała być kojarzona z mafią a z drugiej nie chciała głosować na drugą najbardziej popularną osobę by nie wyeliminowac kogoś, kogo mafia wyeliminowac by nie chciała? (mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie >D)
Cheyenne
13.10.2013, 19:36
@Gin - tamten od mafii był bardziej niestaranny. xd
Jednak po namyśle, to jednak bardziej Apo jest w mafii, bo taka paintowa odpowiedź jest totalnie w jej stylu. Tylko, żebyśmy tym razem trafili. Jeżeli Gin - masz rację i Apo jest w mafii, to później bym głosowała na wskazane przez Ciebie osoby. Ale jeżeli Apo okaże się niewinna - jak większość naszych dotychczasowych ofiar - to strzeż się.
Dobry pomysł. Ale nikt ci nie groził, gdy wskazałaś Cherrie, a ona była niewinna :)
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 19:37
Gin - to ciekawa teoria... W umie nikt chyba nie wzbudza tyle kontrowersji co Bjork. A my wychodzimy z założenia, że za bardzo rzuca się w oczy.
Jednak myślę, że najpierw lepiej zagłosować na Apo - co do Bjork mam więcej wątpliwości, chociaż sam nie wiem dlaczego.
ja myślę że jeżeli coś z tego co mówi nam Bjork było na rzeczy, to mafia by ją zamordowała.
e; chyba że sama jest w mafii i podrzuca nam fałszywe tropy:>
Cheyenne
13.10.2013, 19:40
Cheeba, geniuszu ;o
Gin - to ciekawa teoria... W umie nikt chyba nie wzbudza tyle kontrowersji co Bjork. A my wychodzimy z założenia, że za bardzo rzuca się w oczy.
Ty mnie nie waż się oskarżać!!! Sam jesteś konwersacyjny!!!
Jak to mi nikt nie groził, jak źle wskazałam Cherrie - a Meryam? Zapomnieliście?
Cheeba, geniuszu ;o
tak wiem, o ja, genialna XD
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 19:42
no, to byłoby logiczne. Jest w mafii, więc się nie zabija sama :P
ja chyba najbardziej jestem za Bjork aktualnie
EDIT: No i widzisz Bjorko, tylko przestałem się o Tobie wyrażać pozytywnie i już się wściekasz ;P Coś tu nie gra ;)
ja mimo wszystko zostawiłabym Bjork w spokoju... nie wiem, mam jakieś przeczucie że ona nie jest mafiozem...
Kędziorek
13.10.2013, 19:43
EDIT: Obrazek Kędziorka skojarzył mi się z tym mafii. Tylko mi?
Eeee.. Bo jest kolorowy? :| Tak między nami, robiłam go w paincie, dość popularnym programie na windowsie ;)
Diana, Cheyenne, dzięki :)
Alexandra, kobiety i dzieci zawsze ratuje się na początku, faceci niech sobie radzą :D
Gin, co do Twojego oskarżenia, Głosowałam na PP i Cherrie, ponieważ tak głosowali praktycznie wszyscy. Na SPC zagłosowałam bo.. (patrz mój post sprzed zabójstwa). Ale rób jak uważasz :)
Ja na razie nie wiem, na kogo oddam swój głos. Cały czas nie ufam Bjork i Yuki, a ostatnio również obserwuję Privilege.
Poczekajmy na 22, i tak nie mamy za wielkiego wyboru ;/
Poza tym Apo mnie również nie przekonuje..
Jeśli obrazek w paincie jest w jej stylu, to chyba by go nie robiła, co nie? To by było jak podpis. Jakoś nie sądzę by się tak głupio narażała.. Chociaż nie wiem... Większość tych laurek była w paincie, więc jeśli to ma być dowód, to go nie akceptuję. Jestem sceptykiem z natury, więc..
Privilege
13.10.2013, 19:43
Jak myślicie? Kto do tej pory mógł najbardziej narazić się mafii? I czy jak umrze Everlasting to znaczy że Yuki to mafia? Od tego kto dziś zginie (o ile nie będę to ja) uzależniam mój głos
Everlasting
13.10.2013, 19:45
Jak myślicie? Kto do tej pory mógł najbardziej narazić się mafii? I czy jak umrze Everlasting to znaczy że Yuki to mafia? Od tego kto dziś zginie (o ile nie będę to ja) uzależniam mój głos
Qwerty też na mnie głosował, więc to on może być w mafii :P
no, to byłoby logiczne. Jest w mafii, więc się nie zabija sama :P
ja chyba najbardziej jestem za Bjork aktualnie
EDIT: No i widzisz Bjorko, tylko przestałem się o Tobie wyrażać pozytywnie i już się wściekasz ;P Coś tu nie gra ;)
Bo Ty piszesz, że jestem jakaś konwertorowa, jak nie jestem ;)
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 19:49
Bjork, bo jesteś konserwowa ;P
Cheyenne
13.10.2013, 19:52
Ja także czekam z kombinowaniem do 22 ;)
La Tortura
13.10.2013, 19:53
Ja oddałam głos na Dianę, szkoda, że tak mało osób na nią głosowało. Według mnie wciąż jest podejrzana... Natomiast od początku mogliśmy się spodziewać, że sprawa z Ciastkiem jest taka sama jak z Makrylem..
Cheyenne
13.10.2013, 19:56
Ja oddałam głos na Dianę, szkoda, że tak mało osób na nią głosowało. Według mnie wciąż jest podejrzana... Natomiast od początku mogliśmy się spodziewać, że sprawa z Ciastkiem jest taka sama jak z Makrylem..
Też nie podejrzewałam Ciastka, Diana jest podejrzana.
Everlasting
13.10.2013, 19:58
Zaraz to dzisiaj drugi raz głosujemy? XD
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 19:59
Ever, jeśli jesteś mafioso, a z tej wypowiedzi wynika, że jesteś...
La Tortura
13.10.2013, 20:03
Chey, oczywiście ze jest podejrzana. ;p Dla mnie od samego początku, akurat zaczęła się udzielać gdy ja i Don zaczęlismy ją podejrzewać...
Jesli zginie dzisiaj Ever, to znaczy, ze mafia szykuje sobie ze mnie kozla ofiarnego, ktoreg potem zabijecie. Nie jestem w mafii.
muffindance
13.10.2013, 20:08
cholera, zaplątałam się już :| yuki glosowala na everlastinga, ktorego podejrzewałam o bycie w mafii. a swojego przeciez nie moga zabic, prawda?
damn. -.-
No jesli jest w mafii, to bedzie to ktos inny. To byla ewentualnisc jesli jest ona w mafii. I jesli nie zginie, to jest wielce prawdopodobne, ze ever w niej jest
Cheyenne
13.10.2013, 20:10
Chyba mafia może zabić swojego, żeby np. odsunąć podejrzenia. Tak chyba było w poprzedniej edycji?
Everlasting
13.10.2013, 20:11
Ever, jeśli jesteś mafioso, a z tej wypowiedzi wynika, że jesteś...
no wszyscy piszą, na kogo głosują, a głosujemy do 19
chyba
Cheyenne
13.10.2013, 20:12
no wszyscy piszą, na kogo głosują, a głosujemy do 19
chyba
Chodzi o to, że jutro! xD
Chyba mafia może zabić swojego, żeby np. odsunąć podejrzenia. Tak chyba było w poprzedniej edycji?
Nie teraz, na tym etapie to bez sensu. W kazdym razie gdybym byla w mafii to bym tak nue robila. Zlota rada dla naszych kovhsnych mordercow!
tak, ale usunęli ją chyba bo się nie udzielała :|
Privilege
13.10.2013, 20:26
To już się robi wszystko tak zawiłe :| ale to chyba cecha tej gry. Czuję, że mój mózg jest wyprany w perwolu.
Everlasting
13.10.2013, 20:33
Chodzi o to, że jutro! xD
Boże jak mnie zmylacie XD
Cheyenne
13.10.2013, 20:33
Mój mózg jest wyprany. Nie ogarniam.
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 20:34
mojemu się zmarszczki porobiły :P
wasze argumenty, ze obrazek jest mój jest inwalidą, bo to nie mój charakter pisma, oto dowód, czekam na grafologów [Gin :blowkiss: ]: http://img27.imageshack.us/img27/9969/kenv.jpg ;d
SPC nie byl w mafii :| na prawdę byłam świecie przekonana, że jest mafiozem... to ja juz nie wiem, nie chce nic mówić, bo jak sie wstrzelę to mafia mnie dopadnie, a wy mnie zjecie
Privilege
13.10.2013, 20:37
Skończymy nie w trumnie a w psychiatryku jak mafiosi będą się tak znęcali nad nami :(
A mój ma katar i zatkany tok myślenia xd
Mroczny Pan Skromności
13.10.2013, 20:39
mam nadzieję, że kaftany są wygodne
Katerina
Paintowy charakter pisma? Gdyby ktoś widział jak piszę naprawdę, a jak w paincie to by w życiu nie powiedział, że oba są moje. W sumie na moich dwóch laurkach niektórzy widzieli tą kaligrafię. xd
Laselight
a mój mózg jest wypełniony powietrzem
Cheyenne
13.10.2013, 20:40
Idę sobie kupić kaftan bezpieczeństwa od Chanel ;)
Katerina
13.10.2013, 20:40
A mój mózg jest zwycięzcą!
Privilege
13.10.2013, 20:41
Hmmm słyszałam że pokoje bez klamek są całkiem pluszowe xd
Alexandro, ale w tym momencie nikogo nie obchodzi moj charakter pisma w codzienności tylko koniecznie chca mi wmówić, ze laurka byla moja, chociaż moje paintowe pismo jest kompletnie inne :p
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.